Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاریابی از اهدای ۹۱ دستگاه گوشی هوشمند به دانش آموزان بی بضاعت لنگرودی خبر داد و گفت: این تعداد گوشی هوشمند به همت خیراندیشان لنگرودی تهیه و در اختیار دانش آموزان بی بضاعت قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، « مجید فاریابی » در جلسه شورای آموزش و پرورش که امروز (چهارشنبه، ۱بهمن) در سالن اجتماعات پژوهشکده معلم برگزار شد، با توجه به بازگشایی مدارس در شهرهای با وضعیت زرد و آبی، گفت: هم اکنون وضعیت شهرستان لنگرود نارنجی است و عملا امکان بازگشایی مدارس وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر آموزش و پرورش شهرستان لنگرود با توجه به اینکه پایه های اول و دوم بیشترین آسیب را در شرایط کرونایی متحمل شدند، افزود: دانش آموزان این پایه ها در صورت مساعد بودن شرایط می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی با ظرفیت حداکثر هر کلاس ۱۰ نفر با صلاحدید خانواده ها در مدرسه حضور پیدا کنند.

 

وی از اهدا ۹۱ دستگاه گوشی هوشمند به دانش آموزان بی بضاعت لنگرودی خبر داد و اذعان کرد: این تعداد گوشی هوشمند به  همت والای خیراندیشان لنگرودی تهیه و در اختیار دانش آموزان بی بضاعت قرار گرفت.

 

 فاریابی با اشاره به اینکه جلسات شورای آموزش و پرورش علاوه بر گزارش دهی، ارائه مطالبات از دستگاه های مرتبط است، تصریح کرد: اردوگاه شهید بهشتی چمخاله به عنوان طرح آموزشی و رفاهی با ورودی ۲ هزار و ۴۵۰ متر و بخش دوم شامل ۲۳ هزار متر مربع آمادگی دارد تا با ورود سرمایه گذار این مکان به منطقه گردشگری و تفریحی برای دانش آموزان و فرهنگیان تبدیل شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای آموزش طرح (مبین) که مدیریت برنامه های یاوران نماز است، خاطرنشان کرد: این طرح با هدف مهارت افزایی مدیران مدارس، اولیا و دانش آموزان پایه سوم و هشتم است در سال تحصیلی جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا ملاقات چهره به چهره ائمه جماعات با دانش آموزان به حداقل رسید.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان لنگرود با بیان اینکه ۴۰ درصد کل زباله هایی که به محل دفن زباله ها می ریزند، کاغذ است، افزود: طرح جمع آوری کاغذهای باطله با هدف کمک به حفظ محیط زیست و جلوگیری از قطع درختان، بازیافت کاغذهای باطله و اقتصاد مقاومتی است و برای هر تن کاغذ بازیافت شده ، ۱۷ اصله درخت ذخیره می شود.


فاریابی در خصوص گروه خیریه مهر ماندگار گفت: این خیریه با سه هدف کمک به دانش آموزان مبتلا به بیماری صعب العلاج، تهیه تجهیزات و امکانات برای مدارس و دانش آموزان بی بضاعت و طرح آجر به آجر تشکیل شد.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان لنگرود در پایان این جلسه با تاکید بر افزایش سواد رسانه ای با توجه به شرایط موجود در جامعه، تصریح کرد: برپایی نهضت سواد رسانه ای در حال حاضر با توجه به شرایط موجود یکی از واجبات است و کتابی با عنوان (تفکر و سواد رسانه ای) در تمامی رشته های متوسطه دوم تدریس می شود.


گقتنی است، در این جلسه از خیرانی که در خرید دستگاه گوشی هوشمند کمک کردند و همچنین از اعضای شورای آموزش و‌ پرورش به مناسبت هفته شورا تجلیل به عمل آمد.

 

 

پایان پیام/167

منبع: شبستان

کلیدواژه: اهدای گوشی هوشمند طرح کاغذهای باطله شورای آموزش و پرورش دانش آموزان بی بضاعت دستگاه گوشی هوشمند شهرستان لنگرود گوشی هوشمند دانش آموزان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود