Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@04:58:55 GMT

معرفی دیواره سنگنوردی پل خواب

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۶۷۹۶

معرفی دیواره سنگنوردی پل خواب

منطقه سنگنوردی پل خواب در استان البرز و در کنار جادهٔ کرج – چالوس در ۷۰ کیلومتری تهران و در انتهای یک جادهٔ فرعی، مکانی به نام تکیهٔ سپه‌سالار وجود دارد که چشم‌انداز آن قلهٔ هفت‌خوان‌ها است.دیواره سنگنوردی پل خواب نزدیک کرج و تقریبا در ۳۵ کیلومتری آن قرار گرفته است. فاصله این دیواره از اول سد کرج حدود ۱۵ کیلومتر بوده و در منطقه ای به نام پل خواب قرار دارد که توسط یه پل فلزی به ورودی روستای مورود متصل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویژگی ها

دیواره پل خواب با توجه به تنوع زیاد مسیر ها امکان تمرین برای همه سطوح را فراهم کرده و همچنین نیز محل مناسبی برای تمرین صعود های مصنوعی و دیواره ای است. دیواره از پای ان تا قله ان حدود ۱۵۰ متر ارتفاع دارد و بلند ترین مسیر صعود ان ۱۱۰ متر می باشد. البته از مسیر های دیگر هم میشود صعود دیواره را تمام کرد که نیاز به کار با ابزار دارند.
دیواره پل خواب با توجه به ارتفاع بیشتر محل مناسبی برای صعود کننده های sport و big wall مناسب بوده و از دیر باز مورد توجه سنگ نوردان کرجی و تهرانی قرار گرفته است.

زمان مناسب بازدید
اکثر سنگ نوردان که قصد صعود دیواره علم را دارند از اوایل بهار به تمرین بر روی این دیواره مشغول می شوند.
وسایل مورد نیاز
ابزار فنی و وسایل مورد نیاز سنگ نوردی
در این دیواره تعدادی رول و کارگاه فرعی نیز وجود دارند که اکثرا قدیمی و غیر قابل اطمینان هستند…تا حد ممکن از مسیر هایی که شناخت ندارید صعود نکنید یا بر روی کارگاه های ناشناخته فرود نروید. همچنین در فرود های بلند هم حتما ته طناب را گره بزنید و از گره های حمایتی استفاده کنید./ سیری در ایران

   

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پل خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم