Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری میان شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور، با هدف تقویت تعامل و همکاری در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، با حضور آیت‌الله اعرافی رییس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور منعقد شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری گفت: به لطف خدا از نظر گسترش کمی و اعتلاء کیفی، اتفاقات بسیار خوبی در حوزه‌های علمیه افتاده است و ثمره نگاه منظومه‌ای و برنامه‌ای مدیریت حوزه‌های علیمه، گسترش اثربخش در نقاط مختلف کشور و در حوزه بین‌المللی بوده و یکی از شخصیت‌هایی که در این ارتقاء نقش محوری داشته و باعث شده امیدهای زیادی برانگیخته شود، شخص آیت الله اعرافی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، با بیان رهنمودی از مقام معظم رهبری ادامه داد: نهاد پر برکت و رحمانی امامت جمعه، از برکات انقلاب اسلامی بوده و جایگاه شبکه نورانی امامت جمعه در نگاه مقام معظم رهبری، امتداد دستگاه رهبری در کشور است .

وی در رابطه با گام دوم انقلاب افزود: شورای سیاستگذاری، برنامه‌ها و طرح‌هایی را در خصوص گام دوم انقلاب، در فضای نماز جمعه طراحی کرده‌اند که لازم است در این مقطع، یک همکاری راهبردی میان این نهاد با مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه سراسر کشور در سطح بالاتری عملیاتی شود.

در ادامه جلسه، آیت‌الله اعرافی گفت: باید از این نهاد روحانیتی و انقلابی که بعد از انقلاب اسلامی اقدامات موثری را در جامعه انجام داده است تقدیر و تشکر کرد و امیدواریم در پرتو هدایت‌های رهبر معظم انقلاب نهاد امامت جمعه، حوزه‌های علمیه و دستگاه‌های فرهنگی و فکری کشور در مسیر رشد و ارتقاء قرار گیرند و بتوانند متناسب با گام دوم انقلاب گام بردارند.

رییس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه افزود: در این مسیر، هم‌افزایی، هم‌گرایی و تعامل نقش مهمی دارد که یکی از وجوه این هم‌گرایی و هم افزایی‌، تعامل میان نهاد امامت جمعه و حوزه علمیه است.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده درحوزه‌های علمیه طی سال‌های گذشته بیان کرد: مدیریت در این 4 سال تلاش کرد در گام نخست، مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزه، رویکردها و جهت‌گیری کلانی که از اندیشه امام برمی‌خیزد و رهبری مفسر و مبین آن است را دنبال کرده و به یک طراحی جامع و کلان برساند و حاصل این تلاش مستمر و 4ساله در بخش طراحی‌ها، منظومه‌ای است که شاید برای نخستین بار، مقام معظم رهبری عنوان کردند که مسیر همین است و این موضوع برای ما هم افتخار بزرگی است و هم مسئولیت سنگینی را برای حوزه به‌وجود می‌آورد.

رییس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور ، با اشاره به اولین برنامه 5ساله حوزه‌های علمیه کشور افزود: در گام دوم، برنامه 5ساله حوزه علمیه را داریم که آماده‌سازی آن 2 سال به‌طول انجامیده است و سال 1400 به صورت رسمی آغاز اولین برنامه 5 ساله حوزه علمیه خواهد بود. این برنامه 5 ساله، از تجاربی که در موسسه جامعه المصطفی، چند نهاد دیگر و تجارب خود حوزه علمیه جمع آوری شده به‌وجود آمده و شامل40مضمون اصلی و 900 شاخص، ردیف و برنامه است که ذیل آن ده‌ها طرح کلیدی و بنیادی وجود دارد.

گفتنی است این تفاهم نامه همکاری در ۶ ماده و ۲۶ بند ، تقویت همکاری ها در ۴ عرصه ؛ آموزشی، پژوهشی، و تبلیغی تنظیم شده و به امضا رسیده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رهبری رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور مرکز مدیریت حوزه های علمیه حوزه های علمیه کشور شورای سیاستگذاری حوزه علمیه امامت جمعه گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بیش از ۵۰ مربی و معلم خوزستانی با رهبری دیدار می‌کنند
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است