Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بلومبرگ، کاهش تولید نفت عربستان ضربه سختی به بازار نفتکش‌ها زده است به طوریکه بزرگترین نفتکش‌های بازار برای تحویل محموله‌های نفتی در مسیرهای تجاری اصلی هزینه می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، نفتکش های بزرگی که دو میلیون بشکه نفت عربستان را به چین می‌برند، روزانه 736 دلار از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است مالکان این نفتکش‌ها بتوانند در عمل با کم کردن سرعت حرکت نفتکش‌ها این ضرر و زیان را جبران کنند ولی در واقعیت برخی کشتی‌ها در مسیر خاورمیانه به آسیا ضرر و زیان زیادی را متحمل می‌شوند.

 نرخ حمل و نقل نفتکش ها در پایان 2020 چندان بالا نبود ولی شرایط فاجعه‌بار کنونی را هم نداشت. تعادل شرکت‌های کشتیرانی زمانی به هم ‌ریخت که عربستان از ترس سقوط تقاضا به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا اعلام کرد به طور داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز از تولید خود را کم می‌کند تا از قیمت نفت حمایت شود. این اقدام عربستان مقادیر بسیار بالایی از محموله‌های نفتی را از بازار خارج کرد آن هم در شرایطی که عرضه نفت به بازار به اندازه کافی محدود شده بود.

 تاجران نفت همچنین تقاضای پایین از طرف خریداران آسیایی را طی چند روز گذشته گزارش داده‌اند. پایشگاه‌های آسیا به زودی وارد فصل تعمیرات و نگهداری می‌شوند و به محموله‌های کمتری نیاز دارند.

 در حالیکه این درآمدهای منفی غیرمنطقی به نظر می‌رسد ولی مالکان نفتکشها ترجیح می‌دهند با وجود ضرر و زیان، کشتیهای خود را به آب بیندازند تا متحمل هزینه‌های نگهداری آنها در بندر نشوند، یعنی در هر صورت ضرر می‌کنند.

 درآمد منفی زمانی به وجود می‌آید که هزینه پرداختی توسط شرکت‌های نفتی برای اجاره کشتی‌ها هزینه‌های آنها را پوشش ندهد. در این شرایط، مالکان نفتکش‌ها یا باید از ثبت سفارش خودداری کنند یا صورتحساب سوخت کشتی‌ها را بپردازند.

پربیننده ترین یارانه پنهان؛ به نام نیازمندان، به کام ثروتمندان سهمیه بنزین بهمن‌ماه امشب واریز می‌شود حسین ابویی مهریزی سرپرست تاپیکو شد رشد خیره کننده سود شرکت نفت ایرانول/ بیش از ۲۵۰درصد رشد در ۹ماه پایداری شبکه و ارزآوری با ذخیره‌سازی گاز

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفتکش نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در هفته کاری که گذشت صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود نقدینگی ۸۵۳ میلیارد تومانی بودند در حالی که بازار سهام شاهد ورود هزار و ۲۵۷ میلیارد تومان پول افراد حقیقی بود و ارزش معاملات خرد حدود ۲۱ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومانی برای بازار ثبت شد.

او افزود: در این هفته کاری صندوق‌های با درآمد ثابت چهار روز یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه به ترتیب ۴۱۳، ۶۲۰، ۳۷۱ و ۵۱۶ میلیارد تومان ورود نقدینگی را شاهد بودند و در یک روز کاری یعنی شنبه هزار و ۶۷ میلیارد تومان نقدینگی از این صندوق‌ها خارج شد.

گفتنی است، طبق مصوبات سازمان بورس، صندوق‌های درآمد ثابت موظف هستند که حداقل ۷۵ درصد از دارایی خود را به اوراق بهادار با درآمد ثابت، گواهی سپرده بانکی و سپرده بانکی اختصاص دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • بورس در سکوت
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان