Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مهدی جمشیدی‌دانا در بازدید از تأسیسات تقویت فشار گاز دهق در منطقه ۲ عملیات انتقال، گفت: اقدام‌ها و فعالیت‌های عملیاتی و فنی با برنامه‌ریزی‌های پیش‌بینی‌شده در بزرگ‌ترین و حساس‌ترین منطقه عملیاتی انتقال گاز کشور انجام شده است و انتقال بیش از ۷۶ میلیارد مترمکعب گاز بدون توقف در سال ۹۹ با خطوط لوله منطقه ۲ عملیات، نشان از تلاش شبانه‌روزی کارکنان و آمادگی حداکثری برای عبور از فصل سرماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نگهداری از تأسیسات، تجهیزات و سرمایه‌های انسانی را از مهم‌ترین وظایف این شرکت دانست و تأکید کرد: وظیفه داریم با بهره‌مندی از ابزار و دانش روز و به‌کارگیری پیمانکاران و سازندگان توانمند و نظارت دقیق ضمن صیانت از سرمایه‌های ملی، رسالت خود را که همانا انتقال پایدار گاز است، به‌درستی انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران به فعالیت ۱۸ تأسیسات تقویت فشار گاز و ۷۴ توربوکمپرسور در منطقه ۲ اشاره کرد و افزود: از پروژه‌های قابل اجرا در تأسیسات پل کله، پروژه DcBarring است که برای نخستین بار در شرکت انتقال گاز ایران در حال اجرا است که در صورت قطع برق ایستگاه و عدم تأمین برق توسط مولدهای اضطراری، مشکل توقف ۱۰ ساعته توربین‌ها نیز حل می‌شود.

جمشیدی‌دانا به انجام ۴۶ مورد اورهال توربین‌ها، عملیات نگهداشت و تعمیرات تأسیسات تقویت فشار گاز منطقه ۲ عملیات که ۴۰ درصد برنامه‌های تعمیراتی شرکت انتقال گاز است نیز اشاره کرد و ادامه داد: تعمیرات اساسی ۲۵ هزار ساعته سه دستگاه کمپرسور گاز نیز برای نخستین بار از سوی تیم تعمیرات اساسی منطقه ۲ عملیات انجام شده است.

وی نصب و راه‌اندازی توربین Du۸۰، پیگرانی هوشمند خط چهارم سراسری، ساخت دستگاه بالانسر، تعمیرات اساسی توربوکمپرسور، اصلاح پوشش ۷۰۰ نقطه خط ۴۰ اینچ یزد را از دیگر برنامه‌های اجراشده در این منطقه عنوان کرد.

به گفته مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با توجه به پیش‌بینی ورود توده هوای سرد در روزهای آینده، شرکت انتقال گاز به‌طور شبانه‌روزی برای پایداری انتقال گاز و تأمین گاز مبادی مصرف در تلاش هستند و از هموطنان درخواست می‌شود با مصرف بهینه این نعمت الهی، کارکنان شرکت ملی گاز ایران را در انجام تعهدهای خود یاری کنند.

کد خبر 5126933

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت انتقال گاز گازرسانی روستایی گاز رسانی قیمت دلار ویروس کرونا بازار سهام شاخص کل بورس اقتصاد چین بورس تهران قیمت نفت قطع برق تولید نفت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی لایحه بودجه ۱۴۰۰ بانک مرکزی ایران قیمت یورو تأسیسات تقویت فشار گاز شرکت انتقال گاز منطقه ۲ عملیات گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان