Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، غلامرضا شریعتی در حاشیه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در خصوص شایعاتی که در فضای مجازی در رابطه با شیوع بیماری هپاتیت منتشر شده بیان کرد: هنوز مورد مستندی در رابطه با شیوع هپاتیت آ در استان نداریم؛ گزارشی مبنی بر چهار مورد ابتلا به بیماری اسهال در شهرستان کارون و ۱۶ مورد در صیدون باغملک دریافت شد که دستور بررسی لازم به مرکز بهداشت و آب و فاضلاب خوزستان داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه مرکز بهداشت خوزستان نیز اعلام کرده موردی مبنی بر تشخیص ابتلا به هپاتیت آ در استان نداشته‌ایم گفت: بروز موارد اسهال گزارش شده به دلیل ورود ۲ تا ۳ نفر به خوزستان برای دیدار با خویشاوندان بوده و نوع این بیماری پس از بررسی لازم به مردم اعلام خواهد شد.

استاندار خوزستان ادامه داد: در شورای سلامت استان مسایل مربوط به حوزه سلامت اعم از بیماری‌های غیر واگیر، مرگ و میر زود رس و شهرهایی که دارای بیشترین متوسط مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری قلبی - عروقی، دیابت و تصادف رانندگی بوده، مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد تا با بررسی کامل و متناسب با شرایط روز، این مباحث کنترل شوند.

شریعتی گفت: در موضوع خودکشی که به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود و می‌تواند در حوزه سلامت قرار گیرد، مقرر شد روند رو به کاهشی در سال‌های اخیر که با استفاده از نظر متخصصان و کارشناسان صورت گرفت را ادامه دهیم و در صورت نیاز و با توجه به شرایط جدید جامعه، مداخله بیشتری در این زمینه داشته باشیم.

وی با اشاره به موضوع آب و فاضلاب روستایی و مشکلاتی که در این زمینه در روستاهای شهرستان شوش وجود دارد بیان کرد: مقرر شد که تا پایان سال مشکل آب و فاضلاب روستاهای شهرستان شوش از جمله مسیر خلیفه حیدر ساماندهی شود.

وی همچنین گفت: مرکز بهداشت خوزستان هم موظف شد تا با ارایه آمار دقیقتر و شرح مطلوبیت‌ها به اخذ تصمیمات بهتر و درست کمک کند.

استاندار خوزستان با اشاره به نشستی با حضور دکتر محمدصادقی، رییس بسیج جامعه پزشکی کشور در استانداری خوزستان افزود: در این نشست طرح شهید سلیمانی (بیماریابی محله به محله در زمینه کرونا) مورد بررسی قرار گرفت، و اعلام شد بسیج جامعه پزشکی خوزستان در این طرح فعالیت خوبی از خود نشان داد و  با کمک بسیج استان، سپاه حضرت ولی عصر (عج)، نیروی انتظامی، هلال احمر و سایر دستگاه‌های خوزستان با کنترل بیماری از وقوع پیک چهارم کرونا در استان جلوگیری شد.

وی ادامه داد: روند کاهش شیوع کرونا در خوزستان پیش از اجرای طرح شهید سلیمانی به دلیل اقدامات صورت گرفته آغاز شده بود و با اجرای این طرح شاهد افزایش سرعت کاهش شیوع بیماری در خوزستان بودیم و از این رو تعداد بستری ها و فوتی های مبتلایان به بیماری کرونا به سرعت کاهش پیدا کرد و توانستیم روزهای بدون فوتی کرونا را در استان داشته باشیم.

شریعتی با بیان اینکه به دلیل آبی شدن وضعیت خوزستان و رفع محدودیت فعالیت برخی مشاغل، در هفته اخیر شاهد افزایش ابتلا به کرونا در خوزستان به میزان بسیار کم بودیم، گفت: کاهش دمای هوا در خوزستان که موجب به وجود آمدن فضاهای بسته و بدون تهویه مناسب هوا می‌شود، می‌تواند مردم را در معرض ابتلا به کرونا قرار دهد.

وی افزود: به همین دلیل از مردم خوزستان تقاضا می‌شود با رعایت بیشتر نکات بهداشتی و چشم پوشی از انجام فعالیت غیرضروری و همچنین توجه به دستورالعمل‌های ستاد مدیریت کرونا و ایجاد تهویه مناسب، چه در محل کار و چه در منزل، از خود و اطرافیان خود مراقبت کنند.

برچسب‌ها خوزستان بیماری هپاتیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان بیماری هپاتیت خوزستان بیماری هپاتیت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام

الهام جم زاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ایلام اظهار کرد: بیماری آبله گوسفندی یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در گوسفندان به شمار می‌آید در صورتی که این بیماری به موقع درمان نشود می‌تواند خیلی ساده کل گله را درگیر کند.

وی ادامه داد و گفت: آبله در گوسفندان یک بیماری پوستی می‌باشد که خود را با ضایعات سرتاسری در تمام بدن گوسفندان نشان می‌دهد. این بیماری گوسفند و بز را مبتلا می‌کند و گزارشاتی از وقوع انسانی آن نیز وجود دارد.

جم زاده با توجه به اینکه وجود انواع بیماری در گوسفندان همیشه باعث خسارات زیادی به دامداران می‌شود، گفت: اداره کل دامپزشکی استان ایلام براساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور و به منظور کنترل و پیشگیری از بروز بیماری آبله و حفظ سرمایه دامی استان همزمان با کل کشور در سال ۱۴۰۲ واکسیناسیون آبله را در سطح استان با هدف پوشش کامل جمعیت دامی مورد انتظار بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نوبت سر انجام داده است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۱ ما ۳۸ کانون بیماری آبله داشته‌ایم خوشبختانه واکسیناسیون گسترده و مانیتورینگ دقیق سبب کاهش تعداد کانون بیماری به ۶کانون در سال ۱۴۰۲ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند