Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@16:50:19 GMT

توزیع سود 105 شرکت از طریق سامانه سجام

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۸۶۶۱

توزیع سود 105 شرکت از طریق سامانه سجام

خبرگزاری آریا - تا امروز 105 شرکت سود خود را از طریق سامانه سجام توزیع کردند و 7 میلیون و 200 هزار سهامدار از طریق ‏سامانه سجام سود نقدی خود را دریافت کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سمات، حسین قشمی، مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی امروز در برنامه به وقت تحلیل شبکه ایران کالا در ‌استودیو فرابورس به بررسی موضوع پرداخت سود سهام از طریق سجام و بی‌نیازی‌ سهامداران از مراجعه به بانک‌ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص اینکه چرا با وجود سامانه سجام بازهم سود سهام اکثر شرکت‌ها از طریق بانک‌ها انجام می‌شود، گفت: ناشران تا امروز به ‌صورت سنتی و از طریق جدول زمان‌بندی که منتشر می‌کنند با مراجعه به بانک‌ها، سود را پرداخت می‌کنند اما شرکت ‌سپرده‌گذاری مرکزی ازآنجایی‌که پرداخت سود و تسویه وجوه بر اساس قانون بازار سرمایه بر عهده این شرکت است، از سال 97 ‌سامانه سجام و از سال 99 سامانه پرداخت سود را راه‌اندازی کرد. ‌
اتصال 105 ناشر به سامانه پرداخت سود سجام
مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی درباره اینکه تا امروز چه تعداد ناشر از این امکان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای پرداخت سود به سهامداران استفاده ‌کرده‌اند، بیان کرد: تا پایان روز جاری از نزدیک به 700 شرکت حاضر در بازار سرمایه، 105 ناشر به سامانه پرداخت سود سجام ‌متصل شدند و البته اتفاق خوبی که در حال رخ دادن است، افزایش شتاب ورود ناشران به این سامانه برای پرداخت آنلاین سود ‌است، به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود در دو ماهه پایانی سال تعداد بیشتری از ناشران از این خدمات سپرده‌گذاری مرکزی ‌استفاده کنند. ‌
قشمی با تاکید بر توسعه بازار سرمایه و افزایش رجیستری‌ها گفت: امروز در ‌اکوسیستم موجود در بازار سرمایه، رجیستری‌ها به بیش از 10 برابر رسیده و شرکتی که تا سال گذشته 40 تا 50 ‌سهامدار داشته، امروز 500 سهامدار دارد؛ به همین دلیل هم خدمات‌دهی با روش‌های سنتی برای سیستم بانکی هم توجیه ‌اقتصادی ندارد و گاها امکان‌پذیر هم نیست. ‌
درگاه پرداخت ‌مطالبات سهامداران راه‌اندازی می شود ‌
مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر آمادگی کامل زیرساخت‌های این مجموعه برای ‌خدمات‌دهی آنلاین به سهامداران گفت: همه ناشران بازار سرمایه از طریق درگاه دانا می‌توانند پرداخت سود خود را آنلاین کنند، ‌همچنین پلتفرمی آماده شده که مطالبات سال‌های گذشته سهامداران نیز اگر در فرآیند افزایش سرمایه به سهام تبدیل نشده ‌باشد، از طریق این پلتفرم به صورت آنلاین پرداخت شود، به این ترتیب برای سال آینده با مجوز سازمان بورس درگاه پرداخت ‌مطالبات سهامداران نیز راه‌اندازی خواهد شد. ‌
قشمی در خصوص اینکه چه زمان همه 700 شرکت حاضر در بازار سرمایه سودهای نقدی خود را از طریق سامانه سجام به ‌سهامداران پرداخت خواهند کرد و این خدمات‌دهی برای ناشران تبدیل به الزام قانونی می‌شود، گفت: ناشران استقبال خوبی از این ‌موضوع داشتند و سرعت ثبت اطلاعات و حضور آن‌ها در درگاه دانا به طور قابل توجهی رو به افزایش است اما در این رابطه شورای ‌عالی بورس و سازمان بورس موضوع را در دستور کار دارند که این نحوه پرداخت سود برای ناشران الزامی شود. ‌
این مقام مسئول به موضوع کارمزد ناشران برای پرداخت سود از طریق سجام اشاره کرد و افزود: این کارمزد ‌بسیار ناچیز بوده و مربوط به مصوبه سال 1388 است که تغییر نکرده، به این ترتیب که ناشران بابت هر سهامدار 250 تومان ‌کارمزد باید به سپرده‌گذاری پرداخت کنند که به تایید ناشران در مقابل خدماتی که این سامانه در جهت شفاف‌سازی وضعیت ‌پرداخت سود آن‌ها ارائه می‌دهد، رقم بسیار اندکی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت سپرده گذاری مرکزی بازار سرمایه سامانه سجام پرداخت سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همزمان با ۱۲۲ سالگی برق در تبریز نخستین موزه برق و روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز رضا سرابی اقدم و توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده‌، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آن‌ها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

 وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه‌ به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی‌ من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری‌ و تعدادی از آن‌ها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌ توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌ مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟