Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امتداد - بانک رفاه کارگران به عنوان بانکی اجتماعی در سال ۱۳۳۹ تشکیل و از محل وجوه سازمان بیمه‌های اجتماعی کارگران تأسیس شد. بانک رفاه کارگران در شصتمین سال تأسیس خود با شش دهه فعالیت مستمر و پیشرفت روزافزون به عنوان هفدهمین شرکت برتر ایران برگزیده شد. با واکاوی شش دهه فعالیت این بانک مشاهده می‌کنیم که مشتری و مشتری مداری در اولویت نخست مدیران ارشد بانک محسوب می شود؛ این موضوعی است که در عملکرد، انتخاب و راه اندازی شیوه ها و فرایند خدمات رسانی به مشتریان کاملا مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی گذرا به جدول خدمات الکترونیک بانک و گشت و گذاری در این خدمات به خوبی مشاهده می‌کنیم که مشتری در اولویت این خدمات قرار دارد. از همین روست که شاهدیم این بانک مبادرت به راه اندازی سیستم نوبت دهی تلفنی بانک رفاه کارگران کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  انتهای سال گذشته مهمان ناخوانده ای به نام کرونا ویروس تمامی جهان و کشورمان را فرا گرفت و دو قشر خاص نظام سلامت و نظام بانکی در خط مقدم مبارزه با آن قرار گرفتند. پس از شوکی که به کشور وارد شد با گذشت ماه های ابتدایی و تدوین پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی برخورد با این ویروس، شبکه بانکی به خصوص بانک هایی همچون بانک رفاه کارگران دست به کار شده تا با ارائه و راه اندازی راهکارهایی به روز و کارآمد بر بستر اینترنت و فضای مجازی گسترش و توسعه خدمات بانکداری الکترونیک با هدف کاهش مراجعه حضوری به شعب بانک را در دستور کار خود قرار دهند.

 

بر پایه این گزارش؛ با نگاهی به لیست خدمات الکترونیک بانک رفاه کارگران گزینه های بسیاری به چشم می‌خورد که هر کدام در جای خود امری مهم را بر عهده دارند که عبارتند از: موبایل بانک، رفاه پرداخت، تبلت بانک، همبانک رفاه، سامانه اطلاع رسانی پیام کوتاه  (SOD)، رمز یکبار مصرف موبایلی (OTP)، اپلیکیشن موبایلی همراه کارت رفاه، رمز دوم پویا (یکبار مصرف) کارت و دستیار دیجیتال.
در شرایط کرونایی فعلی که همچنان قربانی می گیرد سامانه ای که بتواند مشتریانی را که باید برای دریافت خدمات حتما مراجعه حضوری به شعب بانک داشته باشند، هدایت و حمایت کند می تواند بسیار کار آمد باشد.
حال که کرونا در زندگی روزمره حضوری فعال دارد، بانک رفاه کارگران برای رفاه هر چه بیشتر و حفظ سلامتی مشتریان و به حداقل رساندن تجمع در شعب، دست به کار شده و با توجه به سیاست کلی و همیشگی مدیران بانک مبنی بر در اولویت قرار داشتن مشتریان، سیستم نوبت دهی تلفنی مشتریان بانک رفاه کارگران را طراحی و مورد بهره برداری قرار داده است.
این خدمت به این صورت است که، شهروندان در سیستم نوبت دهی تلفنی مشتریان بانک رفاه کارگران با شماره  ۸۵۲۵-۰۲۱، مرکز ارتباط مشتریان بانک، تماس می گیرند و برای حضور در شعبه مورد نظر خود نوبت گرفته و در ساعت مشخصی که اعلام می شود، می توانند جهت انجام امور بانکی به شعبه بانک مراجعه کنند.
مشتریان این بانک از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر ضمن تماس با شماره  ۸۵۲۵-۰۲۱ و انتخاب کلید ۲ و وارد کردن کد شعبه، زمان نوبت برای حضور در بانک به صورت پیامک به آن ها ارسال می شود. در صورتی که مشتریان کد شعبه مورد نظر را نداشته باشند تماس مشتری با کارکنان مرکز ارتباط به مشتریان این بانک برقرار شده و نوبت حضور در شعبه مورد نظر به وی اعلام می شود.
راه اندازی سیستم نوبت دهی تلفنی بانک رفاه کارگران همزمان با پیک سوم کرونا و البته فروکش اندکی که در شهرهای مختلف کشور داشته است، می تواند کمک شایان توجهی از نظر کاستن تجمع و سامان بخشیدن به حضور مشتریان در شعب بانک رفاه کارگران داشته باشد و مشتریان با مراجعه به آن و دریافت نوبت، با خیالی آسوده تر حضوری امن تر را در شعب این بانک تجربه کنند.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، از برخورد قضایی با قریب به ۱۵۰ کارفرمای متخلف در سال گذشته خبر داد و گفت: کارگاه‌های پر خطر بیشترین سهم را در برخورد‌ها داشتند که قطعا بر کاهش حوادث ناشی از کار موثر بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، سیاوش آقاجانی امروز، ۷ اردیبهشت ماه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر رشت، با اشاره به اهمیت موضوع کار و کارگر در نگاه دین مبین اسلام و نظام جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم، اظهار کرد: طبق بیانات رهبر انقلاب، نگاه نظام و دولت به کار و کارگر یک نگاه ارزش مدار است.

وی کار و کارگر را دارای ارزش ذاتی دانست و افزود: نظام جمهوری اسلامی بر خلاف دیگر نظام‌ها که نگاه ابزاری برای جذب سرمایه به کارگر دارند، از اصل کار و کارگر حمایت می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه کار و تلاش و کسب‌روزی حلال در روایات اسلامی در ردیف مجاهدت در راه خداست، تصریح کرد: امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و این کارگران هستند که با تولید خود به پیروزی نظام اسلامی در حوزه اقتصاد کمک و دشمنان را مایوس می‌کنند.

آقاجانی با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر حول محور جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و حمایت از تولید ملی و... از سوی رهبر انقلاب، عنوان کرد: رهبر انقلاب همواره اهمیت موضوع کار و تولید را متذکر می‌شوند.

وی با بیان اینکه جامعه کارگری کشور در دوران هشت سال جنگ تحمیلی ۱۴ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است، گفت: استان گیلان ۴۱۸ شهید کارگر دارد که سند سربازی کارگران در سنگر دفاع از کیان کشور و نظام است.

مدیرکل تعاون گیلان یکی از مهمترین تکالیف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را صیانت از نیروی کار دانست و ادامه داد: صیانت از نیروی کار جنبه‌های متعدد دارد و در ابعاد مختلف تعریف می‌شود و دستگاه‌های زیادی در آن نقش آفرین هستند.

آقاجانی با اشاره به فعالیت ۹ دستگاه ذیل وزارت تعاون، اضافه کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل تامین اجتماعی، مدیریت درمان تامین اجتماعی، اداره کل بهزیستی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، صندوق بیمه عشایر و روستاییان، صندوق بازنشستگی کشوری و بانک‌های رفاه کارگران و توسعه تعاون ذیل وزارت تعاون در حوزه جامعه کارگری فعالیت‌هایی دارند که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان رئیس شورای هماهنگی این دستگاه‌ها، محوری‌ترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم تنظیم روابط کارگر و کارفرما به عنوان یکی از مهمترین ماموریت‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، یادآور شد: رفع اختلاف کارگران و کارفرایان، تجدیدنظر خواهی، پیگیری مطالبات کارگران، بازرسی و نظارت بر کارگاه‌ها جهت رعایت حقوق کارگر و پیگیری ایجاد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با هدف کمک به صیانت از نیروی کار از طریق برقراری روابط رسمی، ضابطه‌مند و مسالمت آمیز بین کارگر و کارفرما به جد در دستور کار است.

مدیرکل تعاون گیلان با بیان اینکه سالانه حدود ۱۳ هزار دادخواست داریم که منجر به صدور حدود ۱۰ هزار دادنامه توسط ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان می‌شود، گفت: سالانه ۱۲ هزار مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار توسط بازرسان کار استان انجام می‌شود تا ایمنی کارگران و رعایت حق و حقوق آن‌ها و وضعیت مشاغل سخت و زیان آور و پیشگیری از حوادث ناشی از کار مورد بررسی قرار گیرد؛ البته در کنار نظارت و بازرسی، آموزش و فرهنگ‌سازی و استفاده از ضمانت‌های اجرایی و در نهایت برخورد‌های قضایی جهت تکمیل فرایند صیانت از نیروی کار دنبال می‌شود.

وی از برخورد قضایی با قریب به ۱۵۰ کارفرمای متخلف در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: کارگاه‌های پر خطر بیشترین سهم را در برخورد‌ها داشتند که قطعا بر کاهش حوادث ناشی از کار موثر بوده است.

آقاجانی استان گیلان را دارای ۴۷ شورای اسلامی کار، ۱۰۷ انجمن کارفرمایی، ۶۰ انجمن کارگری، ۹۱ نماینده کارگران، یک کانون شورای اسلامی کار، ۱۷ کانون شهرستانی بازنشستگان و یک کانون استانی بازنشستگان دانست و افزود: این کانون‌ها و شورا‌ها و انجمن‌ها پیگیر حقوق صنفی کارگران و کارفرمایان و بازنشستگان هستند.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته مجموعا ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید را با حمایت کارفرمایان در کارگاه‌ها اجرا کردیم، تصریح کرد: از ظرفیت‌های قانونی برای احیای حق و حقوق کارگران استفاده می‌کنیم؛ همچنین سال گذشته قریب به ۴۰ هزار نفر/ساعت آموزش ایمنی را ارائه کردیم.

مدیرکل تعاون گیلان، اشتغال را یکی از مهمترین شعار‌های دولت سیزدهم دانست و متذکر شد: ایجاد سالانه یک میلیون شغل در دستور کار دولت قرار گرفت که برش استانی آن با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و تعاونی‌ها محقق شد و در سال ۱۴۰۱ موفق به ایجاد ۳۶ هزار شغل شدیم و در سال ۱۴۰۲ توانستیم ۳۵ هزار شغل ایجاد کنیم.

وی با اشاره به حمایت دولت از تسهیل در صدور مجوزها، بخش زیادی از مشاغل ایجاد شده را در بخش صنفی دانست و بیان کرد: مشاغل زیادی نیز با کمک تسهیلات ارزان قیمت دولتی در بخش صنایع و بنگاه‌های تولیدی کشاورزی و خدماتی و مشاغل خانگی و دانش بنیان و از طریق احیای نگاه‌های راکد و تعطیل و... ایجاد شده است.

آقاجانی از کاهش سه درصدی نرخ بیکاری استان نسبت به سه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: این شاخص براساس آمار‌های مرکز آمار اعلام شده است؛ همچنین آمار‌های سامانه‌های رصد اشتغال وزارت تعاون که تحت نظارت‌های میدانی و تلفنی و پیامکی بوده و مشاهدات عینی در بازار کار، موید کاهش نرخ بیکاری در استان می‌باشند.

وی رویکرد دولت را ایجاد اشتغال واقعی دانست و تاکید کرد: به دنبال ایجاد تعادل در بازار کار هستیم و دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک می‌کند؛ در واقع تداوم تولید در کارخانه و کارگاه به امنیت شغلی کارگران کمک می‌کند؛ از طرف دیگر، تقاضای زیاد و عرضه کم در بازار کار برای کارگر احساس نا امنی ایجاد می‌کند، اما اکنون بسیاری از کارخانجات باید برای حفظ نیروی کار فعلی خودشان امتیازات فراتر از قانون بدهند که این فرصت، مرهون بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار بوده و به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است.

دیگر خبرها

  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام