Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، افرادی که به طور مرتب داروهای استروئیدی یا کورتیکواستروئیدهای خوراکی مانند "پردنیزون" برای بیماری‌های آسم، آلرژی، آرتروز و سایر بیماری‌ها مصرف می‌کنند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به کووید ۱۹ و علائم شدیدتر آن قرار دارند.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، کورتیکواستروئیدهای خوراکی و وریدی فعالیت سیستم ایمنی بدن را کاهش می‌دهند و افرادی که آنها را مصرف می‌کنند ممکن است در معرض خطر بیشتر ابتلاء به بیماری شدید کووید ۱۹ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری شدید ناشی از کووید ۱۹ در قالب بستری شدن در بیمارستان، بستری شدن در ICU، لوله گذاری یا تهویه مکانیکی یا مرگ تعریف می‌شود.

محققان اخیراً هشدار داده بودند افرادی که از کورتیکواستروئیدهای خوراکی مانند پردنیزون به صورت روزمره استفاده می‌کنند ممکن است قادر به واکنش طبیعی به کروناویروس جدید نباشند و در صورت ابتلاء به کووید ۱۹، به نوع شدید آن دچار شوند.

تاثیر دوز پایین استروئید بر افزایش خطر بیماری قلبی عروقی

«اورسولا کیصر»، رئیس بخش غدد درون ریز بیمارستان بریگام و زنان در بوستون، در این باره می‌گوید: «کورتیکواستروئیدها ممکن است سیستم ایمنی بدن را سرکوب کنند که می‌تواند خطر ابتلاء به کووید ۱۹ را افزایش دهد و همچنین با نوع شدید بیماری همراه باشد.»

کورتیکواستروئیدهای خوراکی برای مشکلات دارای ماهیت التهابی شامل آسم شدید، بیماری انسدادی مزمن ریوی، آمفیزم، آلرژی‌های مزمن، روماتیسم مفصلی، واسکولیت (التهاب رگ‌های خونی) و لوپوس تجویز می‌شوند.

کورتیکواستروئید با تقلید از عملکرد کورتیزول برای مقابله با التهاب و استرس به بدن کمک می‌کند. اما این داروها ماهیتی دوگانه دارند. آنها می‌توانند التهابی را که باعث ایجاد مواردی مانند درد در افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی و تشدید حملات آسم در افراد مبتلا به آسم شدید می‌شود، کاهش دهند اما استفاده منظم این دارو موجب کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. این سرکوب سیستم ایمنی ممکن است بیانگر این موضوع باشد که چرا برخی از افرادی که به طور مرتب داروهای خوراکی استروئیدی مصرف می‌کنند هنگام ابتلاء به ویروس‌ها با مشکلات بیشتری روبرو می‌شوند.

متخصصان تاکید دارند که افراد باید داروهای خود را طبق تجویز پزشک ادامه دهند تا بیماری‌های زمینه‌ای‌شان تحت کنترل باشد.

کد خبر 580203 برچسب‌ها دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دارو سیستم ایمنی بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش ابر و رگبار پراکنده

مطابق بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی وضع هوا طی امروز و فردا در برخی ساعات رشد ابر و احتمال رگبار‌های خفیف و پراکنده باران در برخی از نواحی استان بویژه نوار غرب و شمال استان وجود دارد.

همچنین به دلیل جابجایی توده‌های هوا طی امروز و فردا یکشنبه در اغلب نقاط استان وزش باد نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می‌شود.

از فردا یکشنبه سامانه بارشی دیگری از نواحی غربی وارد کشور خواهد شد که این سامانه بر اساس خروجی فعلی مدل‌های پیش یابی وضع هوا طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه موجب افزایش ابر و احتمال رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی در استان خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • احتمال افزایش ابر و رگبار پراکنده
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود