Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا هاشمیان با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا از مرز ۹۵ میلیون نفر در دنیا گذشته است، اظهار کرد: متأسفانه بیش از دو میلیون مورد مرگ ناشی از کرونا در دنیا ثبت شده است.

وی از کاهش آمارمبتلایان به کووید در تهران خبر داد و افزود: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عادی سازی شرایط ممکن است آمار ابتلاء و مرگ و میر دچار تغییراتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه شرایط تهران را پیچیده توصیف کرد و گفت: در بخش‌های کرونایی بیمارستان مسیح دانشوری تا چند روز پیش کمتر از ۲۰ نفر بستری بودند و این در حالی است که تعداد مبتلایانی که نیاز به بستری دارند، آرام آرام در حال افزایش است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به افزایش بار مبتلایان در پی بازگشایی‌ها و اطمینان خاطر مردم نسبت به عادی شدن وضعیت هشدار داد و خاطرنشان کرد: آمارها گواه این مهم است که حدود ۵ تا ۱۰ درصد بستری شدگان کرونایی در بیمارستان مسیح دانشوری افزایش یافته است.

این فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه با بیان اینکه از زمان آغاز قرنطینه‌های ساعتی طی روندی آرام هفته به هفته آمار مبتلایان به کرونا کاهش یافت توضیح داد: با اعمال محدودیت‌های کرونایی علاوه بر کاهش آمار شیوع بار بیماری، خوشبختانه با کاهش مرگ و میرها نیز رو به رو شدیم.

هاشمیان با بیان اینکه بیش از ۱۰ ماه از شیوع پاندمی کووید ۱۹ در دنیا می‌گذرد توضیح داد: خوشبختانه نتیجه تحقیقات و تجارب علمی به دست آمده در درمان بیماران و استفاده از روش‌های مؤثر در درمان مبتلایان به کرونا، میزان مرگ و میر به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: توانمندی و مهارت پزشکان سراسر کشور در درمان مبتلایان به کرونا به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه در درمان مبتلایان کرونایی صرفاً یک داروی خاص استفاده نمی‌شود افزود: با توجه به شرایط بیماران مجموعه‌ای از درمان‌ها مورد توجه و استفاده قرار می‌گیرد.

هاشمیان با بیان اینکه هجوم و کشندگی ویروس کرونا به میزان قابل توجهی در کشور مهارشده اظهار امیدواری کرد که این روند تا ریشه کنی کامل کووید ۱۹ ادامه دار باشد.

وی با اشاره به هشدارهای برخی مسئولان درباره افزایش شیوع و یا ایجاد پیک مجدد کرونا در کشور گفت: اپیدمی کووید ۱۹ از زنجیره ابتلاء پیروی می‌کند به این معنی که اگر متخصصان سراسر دنیا نسبت به شیوع بیشتر در ماه‌های آینده هشدار می‌دهند، قطعاً احتمال شیوع و انتشار بیشتر بیماری وجود دارد.

این فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه ادامه داد: در مدیریت درمان خصوصاً در حوزه‌های اپیدمیولوژیک اگر چنانچه پیش بینی می‌شود زنجیره کرونا در حال افزایش و پیشروی است باید تصمیمات جدی تر برای اعمال محدودیت‌ها در دستورکار باشد.

آرامش بهداشتی جامعه در گروی واکسیناسیون

هاشمیان تسریع روند واکسیناسیون در برابر کرونا را مورد تاکید قرار داد و افزود: به طور کلی واکسیناسیون جامعه را به آرامش بهداشتی خواهد رساند.

این فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه ایجاد هجمه علیه واکسن را مورد انتقاد قرار داد و گفت: متأسفانه حتی در مورد واکسن ایرانی هم موضع گیری هایی وجود دارد، واکسنی که هنوز وارد بازار نشده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه طبق اعلام رسمی واکسن ایرانی تا خرداد ۱۴۰۰ در اختیار عموم قرار خواهد گرفت، تاکید کرد: نمی‌توان در مورد واکسنی که حدود نیم سال دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد اظهار نظر کرد.

هاشمیان با بیان اینکه ممکن است در ماه‌های اخیر وضعیت اپیدمی دستخوش برخی تغییرات همانند جهش، سرعت انتقال و افزایش درصد کشندگی شود توضیح داد: تعصب در استفاده عمومی از واکسن می‌تواند شرایط را بسیار پیچیده‌تر کند.

این فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه با بیان اینکه عوارض هیچ دارو و یا واکسنی را نمی‌توان انکار کرد توضیح داد: حتی برای درمان کرونا که به صورت جدی دنبال می‌شود، هنوز هیچ داروی اختصاصی تولید نشده و داروهایی هم که مورد استفاده قرار می‌گیرند خالی از عارضه نیستند.

وی ادامه داد: بی تردید داروهای ضد کرونایی همانند سایر داروها عوارضی به دنبال دارند، ولی در عین حال مرگ و میرها را کاهش داده و یا روند درمان را سریع‌تر می‌کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: قطعاً استفاده از واکسن در ریشه کنی بیماری و کاهش بار اپیدمی به میزان قابل توجهی اثرگذار خواهد بود.

هاشمیان ضمن اعلام این مطلب که بدون تردید هر واکسن و یا دارویی عوارض خاص خود را دارد توضیح داد: وجود عارضه بخش جدانشدنی داروها و واکسن‌ها است ولی اگر این موضوع را که ریشه کنی بیماری را در پی دارد مد نظر داشته باشیم شیرینی استفاده از داروها و واکسن‌ها دوچندان می‌شود.

این فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه ادامه داد: کادر درمان و بهداشت، گروه‌های پرخطر و افرادی که در معرض ابتلاء به کرونا بیش از سایرین هستند راهی جز استفاده از واکسن ندارند به طور مثال واکسن آنفولانزا عارضه‌هایی را به دنبال دارد اما اگر کادر درمان از این واکسن استفاده نکنند صرف نظر از عارضه‌ها ممکن است بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست بدهند.

هاشمیان با بیان اینکه نسبت عوارض واکسن کرونا در مقابل میزان مرگ و میر خصوصاً برای گروه‌های پرخطر و کادر درمان ناچیز است تاکید کرد: هر چقدر در دنیا بیشتر واکسن استفاده شود به همان میزان هم عوارض بیشتری را شاهد خواهیم بود ولی این در حالی است که در زمان پاندمی ها منفعت استفاده از واکسن بیشتر از ضررها و عوارض آن است.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد منطقی است از واکسنی که ۶۰ درصد کارایی داشته باشد، استفاده کنیم.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه استفاده از واکسن در دنیا در حال افزایش است توضیح داد: نمی‌توان زیرساخت‌های بهداشتی کشورها را در مقابله با بیماری‌های ویروسی با هم مقایسه کرد به طور مثال کشور چین به عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای دنیا با قدرت در مقابل کرونا ایستادگی و واکسیناسیون را آغاز کرد و این در حالی است که با توجه به جمعیت بالای این کشور میزان مرگ و میرها ناچیز گزارش شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه از اجرای گسترده واکسیناسیون در کشورهای ترکیه و امارات خبر داد و افزود: بسیاری از کشورهای همسایه وارد طرح واکسیناسیون ملی شده‌اند.

هاشمیان با یادآوری این موضوع که طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت واکسینه شدن در برابر کرونا اجباری نیست خاطرنشان کرد: هرگز نمی‌توان به مردم و اقشار مختلف برای تزریق یا عدم تزریق واکسن فشار وارد کنیم و در عین حال باید برای گروه‌های در معرض خطر که تمایل به واکسینه شدن دارند، واکسیناسیون را آغاز کنیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه طی تصمیم گیری های انجام شده، ورود واکسن برخی از شرکت‌های داروسازی به کشور مجاز اعلام شده، خواستار تسریع روند ورود و آغاز واکسیناسیون در کشور شد.

وی گفت: باید واکسیناسیون با سرعت زیادی در کشور آغاز شود چرا که قبل از بحران کرونا کشور ما افتخارات منطقه‌ای فراوانی را در ریشه کنی بیماری‌ها در کارنامه خود ثبت کرده است.

این استاد دانشگاه درباره جهش‌های ویروس کرونا نیز توضیح داد: هر تغییری که در ساختار ویروس ایجاد شود و سرعت انتشار و همه گیری را بالا ببرد به همان میزان هم می‌تواند مرگ و میر را بیشتر کند چرا که شدت زیاد ویروس می‌تواند افراد بیشتری را درگیر کند.

کد خبر 5126982

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امارات واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا بیماری های غیرواگیر سیما سادات لاری دیابت سعید نمکی شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ریسک بیماری قلبی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سرطان رژیم غذایی فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه عضو هیئت علمی دانشگاه استاد دانشگاه مبتلایان به کرونا استفاده از واکسن قابل توجهی مرگ و میر ریشه کنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، شرایط ثبت نام نقدی محصولات شرکت بهمن موتور با قیمت قطعی و ظرفیت محدود، به صورت آنلاین از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ لغایت ساعت ۲۴ روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ و یا تا زمان اتمام ظرفیت جهت متقاضیان عادی به شرح جدول ذیل ارائه می گردد.

بیشتر بخوانید: ۴ محصول ایران خودرو گران شد

شرکت بهمن موتور شروطی را مطابق موارد مندرج در قواعد و ضوابط بخشنامه که تشریح شده، قرار داده است که در صورت ثبت نام مغایر با شروط مندرج در قواعد و ضوابط بخشنامه و یا عدم حائز شرایط بودن متقاضی، ثبت نام ایشان از سوی شرکت بهمن موتور یکطرفه فسخ و وجه واریز شده به حساب مبدأ مسترد خواهدشد.

ثبت نام صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق پورتال جامع ایرانی کار به آدرس bahman.iranecar.com قابل انجام میباشد. رنگ محصولات براساس ظرفیت، اولویت درخواست و اولویت واریز وجه توسط متقاضیان انتخاب می گردد .

ظرفیت انتخاب محصول محدود بوده و واریز وجه، براساس ظرفیت و اولویت درخواست متقاضی صورت می پذیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229466 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات | ثبت نام جدید انجام می‌شود؟
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد