Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی کریمی روز پنجشنبه در حاشیه حضور تعدادی از دانش آموزان مقطع ابتدایی ، هنرستان ها و متوسطه اول و دوم شهرستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ، افزود: این تعداد تبلت که از سوی کمیته امداد، بنیاد خرد ، مدیران مدارس و انجمن اولیا و مربیان و برخی خیران تهیه شد در اختیار ۶۰۰ دانش آموز نیازمند قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از مشارکت نیکوکاران برای تامین نیازهای آموزشی دانش آموزان نیازمند، اظهار کرد: در شرایط فعلی که امکان تحصیل حضوری در تعدادی از مدارس شهری و روستایی وجود ندارد ، حدود ۸۰ نفر از دانش آموزان نیازمند برای تحصیل نیاز به تبلت دارند.

این مسوول آموزش و پرورش ابرکوه ، یادآور شد: در این زمینه خیران برای کمک به دانش آموز نیازمند به مدیریت آموزش و پرورش مراجعه کنند.

مدیر آموزش وپرورش ابرکوه همچنین خاطرنشان کرد: جمعی از فرهنگیان شهرستان در سال تحصیلی جاری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در قالب بسته های آموزشی ، خرید اینترنت به دانش آموزان نیازمند کمک کردند.

کریمی بابیان اینکه هم ‌اکنون ۲۶۰ دانش ‌آموز مقاطع مختلف تحصیلی  نیازمند زیرپوشش کمیته امداد هستند ، اضافه کرد: آنها از خدمات حمایتی و فرهنگی کمیته امداد شهرستان استفاده می‌کنند.

 حدود ۲ هزار دانش آموز در ۷۴ واحد آموزشی حاضر شدند

به گفته وی  آموزش حضوری دانش‌آموز اول و دوم ابتدایی ، هنرجویان هنرستان ها و دانش آموززان متوسطه اول و دوم  از اول بهمن در این شهرستان پس از سه ماه به دلیل شیوع ویروس کرونا ، از سر گرفته ‌شد.

کریمی با بیان اینکه از مجموع ۲ هزار و ۸۰۰  دانش آموز این مقاطع حدود ۲ هزار نفر در ۷۴ واحد مدرسه ابتدایی ، هنرستان و متوسطه حضور یافتند ، خاطرنشان کرد: این تعداد با رعایت پروتکل های بهداشتی در کلاس های درس حاضر شدند.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به اعلام وزارتخانه و اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ،حضور دانش آموزان کاملا اختیاری است ، تصریح کرد: شمار دانش آموزان در کلاس حداکثر ۱۰ نفر و در مدارس کمتر از ۵۰ نفر با برنامه‌ریزی مدیران مدارس انجام شد.

مدیر آموزش و پرورش ابرکوه با بیان اینکه نیمی از حدود ۱۰ هزار نفر دانش آموزان این شهرستان هم اکنون در فضای مجازی شاد تحصیل را ادامه می دهند ، تصریح کرد:  آموزش فضای مجازی همچنان ادامه دارد.

در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹  حدود ۱۰ هزار دانش آموز در یک هزار و ۴۰۰ کلاس درس در ۱۱۳ مدرسه ابتدایی شهری و روستایی و دوره اول و دوم متوسطه شهری و روستایی ابرکوه مشغول به تحصیل شدند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا ابرکوه مشارکت های مردمی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا ابرکوه مدارس ویروس کرونا ابرکوه مشارکت های مردمی بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانش آموزان نیازمند آموزش و پرورش دانش آموز اول و دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری