Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: طی ماه‌های اخیر علاوه بر استفاده از ماسک موارد دیگری نیز برایمان عادت شده است. به عنوان مثال گرانی بی منطق کالاها یکی از این موارد است.

یکی دیگر از مواردی که این روزها به آن عادت کرده‌ایم صف نشینی است. صفی که یک روز برای تهیه مرغ بسته می‌شود و روز دیگر به علت خرید روغن.

روز گذشته تصاویری در فضای مجازی خراسان شمالی منتشر شد که در آن مشاهده می‌شد جمعیت کثیری در داخل و جلوی یک فروشگاه زنجیره‌ای صف کشیده‌اند و منتظر خرید روغن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب جدای از گرانی و پیدا نشدن روغن، ایجاد صف در این شرایط خطرناک کرونا نیز به آن افزوده شده است.

صف روغن به علت ضعف مدیران استان است

هرچند مشکل کمبود روغن را می‌توان مشکلی ملی دانست اما ایجاد چنین صفوف طویلی قطعاً به مدیریت استانی باز می‌گردد. این موضوع را یکی از شهروندان بجنوردی می‌گوید و اضافه می‌کند: کاش اندکی مدیریت و تدبیر در مسئولان وجود داشت که این چنین مردم معطل و سردرگم نباشند.

وی افزود: متأسفانه مغازه‌های کوچک خالی از روغن هستند و مجبوریم برای تهیه روغن به مرکز شهر و فروشگاه‌های زنجیره‌ای بیاییم. در این صورت قطعاً ازدحام زیادی به وجود می‌آید.

این شهروند بجنوردی با گلایه از اینکه تأمین نیازهای اساسی امری ضروری است، گفت: مردم هر روز دغدغه دارند؛ یک بار روغن نیست و یک بار شکر؛ روزی مرغ به ۴۰ هزار تومان می‌رسد و روزی عدس و لپه گران و گران‌تر می‌شوند.

اختصاص کمتر از نیاز روغن به خراسان شمالی / مردم مراعات کنند

مشکل کمبود روغن در سطح استان را از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان پیگیری کردیم. علی اصغر رضا زاده، سرپرست این سازمان در این خصوص اظهار کرد: نیاز این استان به روغن در بخش صنف و صنعت ماهانه هزار و ۶۰۰ تن است و حال آنکه سهمیه روغن تنظیم بازار اختصاص یافته به آن ۹۷۰ تن است.

وی افزود: از سهمیه روغن تعیین شده استان نیز ۵۴۰ تن اختصاص یافته و توزیع شده است اما این نیاز استان را برطرف نمی‌کند و به همین دلیل اکنون در زمینه تأمین روغن شهروندان مشکل داریم.

رضازاده تصریح کرد: از روغنی که تحویل گرفته‌ایم روزانه ۱۰ تا ۲۰ تن به بازار خراسان شمالی تزریق می‌شود تا کمبود آن در مصارف صنف و صنعت جبران شود.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی یکی از علل کمبود روغن و تشکیل صف را هجوم مردم و خرید بیش از نیاز آنان بیان کرد و گفت: به هر فروشگاهی که روغن تزریق می‌شود در نیم ساعت فروخته می‌شود و باز کمبود به وجود می‌آید، زیرا بیشتر مردم بیش از نیاز خود روغن می‌خرند.

وی سرانه مصرف روغن در این استان را ۱.۹ کیلوگرم دانست د و افزود: این مقدار روغن خوراکی در صنوف و صنعت مصرف می‌شود.

رضازاده از مردم استان خواست تا با توجه به شرایط کرونا از ازدحام در فروشگاه‌ها خودداری کنند و خاطرنشان کرد: روغن مورد نیاز استان تهیه و تأمین می‌شود و نیازی به ازدحام و خرید بیش از نیاز این کالا نیست.

این مسئول تاکید کرد: اگر موردی از احتکار خانگی روغن در استان دیده شود حتماً با آن برخورد می‌شود.

فروش اجباری کالا جرم است / مجازات‌ها بازدارنده نیست

پدیده‌ی فروش اجباری دیگر مسئله‌ای است که این روزها مردم با آن مواجه هستند به طوری که برای خرید روغن مجبور می‌شوند چیپس، پفک، شکلات و یا شامپو و صابون نیز به سبد کالایی خود اضافه کنند.

محمود قنبری، معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی به خبرنگار ما در این خصوص گفت: فروش کالا با شرط خرید کالایی دیگر جرم است و باید با آن برخورد شود.

وی نظارت‌های انجام شده بر بازار را کافی ندانست و افزود: نظارت‌های انجام شده کافی نیست و به همین دلیل برخی به خود اجازه می‌دهند تا معیشت مردم را با گران فروشی، کم فروشی و احتکار کالاهای اساسی با مشکل مواجه کنند.

قنبری با بیان اینکه حتی اگر پرونده‌ای هم تشکیل شود جریمه‌ها بازدارنده نیست، اظهار داشت: در جلسات متعددی مصوب کردیم که اگر لازم باشد با همکاری دادستان واحدهای صنفی متخلف را که تخلفات جدی دارند، پلمب کنیم.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اگر با متخلفان بازار برخورد نشود وضعیت گرانی‌ها و فشار بر مردم بیشتر خواهد شد.

وی از اعضای کارگروه تنظیم بازار خواست تا نیاز روغن و کالای اساسی روستاها را نیز برطرف کنند تا روستاییان برای خرید مایحتاج خود به شهرها مراجعه نکنند و با خطر کرونا مواجه نشوند.

قنبری در انتها از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز خواست تا کالاهایی مانند روغن و برنج را با نرخ تنظیم بازار در اختیار تعاون روستایی قرار دهد و شبکه تعاون روستا نیز این کالاها را در اختیار روستاییان بگذارد تا نیاز آنان برطرف شده و از ازدحام در فروشگاه‌های بزرگ جلوگیری شود.

در شرایط فعلی مردم نیاز به آرامش بیشتری دارند که این آرامش با ثبات قیمت‌ها و وجود تمام کالاهای اساسی در بازار ایجاد می‌شود. به نظر این امر خواسته زیادی نیست اما مسئولان تاکنون از اجرای آن ناتوان بوده‌اند.

کد خبر 5127201

منبع: مهر

کلیدواژه: روغن نباتی روغن خوراکی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا بارش برف شهرکرد گرگان شهرستان کرج بوشهر شیوع کرونا ایام فاطمیه عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین‌نژاد عصر شنبه در آئین افتتاح افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که در محل بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: افتتاح طرح‌های حوزه سلامت، نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها و رشد شاخص‌های توسعه استان دارد.

وی با اشاره به آغاز کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی بیمارستان مادر و کودک، افزود: هدف‌گذاری اجرای این پروژه و سایر پروژه‌های مورد نیاز در بخش‌های مختلف خراسان شمالی، رفع نیازهای درمانی و تکمیل مراکز و تجهیزات درمانی استان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اسکلت‌بندی بیمارستان شهرستان راز و جرگلان که در زمره مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفته نیز به اتمام رسیده، اظهار امیدواری کرد: با همدلی و هماهنگی مدیران، ساخت این بیمارستان نیز در سال جاری به پایان برسد.

حسین‌نژاد تاکید کرد: یک حرکت جهادی برای رفع کمبودها نیاز است تا محرومیت‌های موجود در خراسان شمالی رفع شود.

وی با بیان اینکه تمام طرح‌های در حال انجام بر اساس نیازسنجی و بر حسب نیاز خراسان شمالی پیگیری و با هدف ارائه خدمات بهتر به شهروندان به ظرفیت درمانی استان افزوده شد، گفت: امیدواریم با همدلی و هم‌افزایی و پیگیری مدیران و حمایت نمایندگان در دولت سیزدهم شاهد اجرا و به نتیجه رسیدن طرح‌های بزرگ‌تر در حوزه‌های مختلف استان و شاهد ارتقای جایگاه خراسان شمالی در شاخص‌های توسعه باشیم.

استاندار خراسان شمالی خاطر نشان کرد: در بخش سلامت با پیگیری‌های خوبی که انجام شده، در حال حاضر ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه در حال افتتاح و ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه نیز در استان هدف‌گذاری و در حال اجرا است.

کد خبر 6090450

دیگر خبرها

  • ابلاغ ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی
  • دستگیری کلاهبردار دارای اعلان قرمز پلیس بین‌الملل در بجنورد
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی