Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان شهردار هیدج از تخفیف ۲۲ درصدی بابت صدور پروانه ساختمانی به مناسبت دهه‌فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

رضا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرا رسیدن ایام‌الله دهه‌فجر، اظهار کرد: شهرداری هیدج در نظر دارد به مناسبت گرامی‌داشت دهه‌ مبارک فجر انقلاب اسلامی و به منظور تشویق و ترغیب شهروندان برای اخذ پروانه ساختمانی، از ابتدای بهمن‌ماه تا پایان اسفندماه امسال تخفیف ۲۲ درصدی خوش‌حسابی اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: طبق مصوبه اعضای شورای اسلامی شهر، شهروندانی که تا پایان اسفندماه امسال‌ نسبت به اخذ پروانه ساختمانی اقدام کنند، مشمول این طرح تشویقی خوش‌حسابی خواهند شد.

شهردار هیدج تصریح کرد: این لایحه در راستای تشویق شهروندان و به منظور تسهیل در صدور پروانه‌های ساختمانی و رونق ساخت‌ و ساز، توسط اعضای شورای اسلامی شهر به تصویب رسیده است.

این مسئول با تاکید بر اینکه در حال حاضر مسکن به یکی از دغدغه‌های اصلی جوانان هیدج تبدیل شده است، اضافه کرد: شهرداری نیز همه تلاش خود را برای حل این مشکل در هیدج به کار خواهد گرفت.

شهردار هیدج در ادامه با تاکید بر این مطلب که از شهروندان درخواست می‌شود قبل از خرید ملک، استعلام شهرداری را بگیرند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشاهده می‌شود املاک در بیشتر موارد بدون در نظر گرفتن نوع کاربری و رعایت سرانه‌ها به قطعات کوچک تفکیک و بدون استعلام از شهرداری خرید و فروش می‌شوند که این امر علاوه بر هدررفت سرمایه، مشکلات عدیده‌ای برای مردم ایجاد می‌کند، به همین خاطر خریداران قبل از خرید و معامله املاک با مراجعه به شهرداری از نوع کاربری ملک، طبق طرح تفصیلی آگاه و از اینکه آیا حد نصاب تفکیک اجازه صدور پروانه ساختمانی را برای آن ملک می‌دهد یا خیر، مطمئن شوند تا گرفتار افراد فرصت‌طلب و کلاه‌بردار نشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان پروانه ساختمانی پروانه ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • تعاونی های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می سازند
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم