Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهدی جمشیدی دانا مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در مراسم افتتاح پالایشگاه گازی بید بلند بهبهان با بیان اینکه امروز روز به تصویر کشیدن اقتدار فنی و اقتصادی کشور است، گفت: از خطه خوزستان ابر پالایشگاهی به عنوان بزرگترین پالایشگاه گازی آسیا، افتتاح شد که نشان می‌دهد ایران تحریم شدنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رؤیای ۱۱۰ ساله صنعت نفت مبنی بر جمع آوری گاز‌های همراه نفت و نسوزاندن آن‌ها در فلر‌ها این بار در فلر‌های استان‌های بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد محقق شد، افزود: طراحی و اجرای هزار کیلومتر خط لوله برای ارسال گاز به پتروشیمی‌ها در ۳ استان، ساخت پالایشگاه با ظرفیت ۲ میلیارد مترمکعب در روز برای تولید گاز شیرین سازی شده و تولید روزانه ۱۴ میلیون تن گاز‌های اتان، متان و پنتان پلاس از دیگر نتایج احداث این پالایشگاه است.

جمشیدی دانا با اشاره به اینکه این پالایشگاه با تلاش همه شرکت‌های مهندسی و پیمانکاری احداث شده و سهم پیمانکاران داخلی از این ابرپروژه ۶۵ درصد است، بیان داشت: سرمایه گذاری احداث این پروژه ۳.۴ میلیارد دلار بوده که ۲.۲ میلیارد دلار از این سرمایه گذاری از محل صندوق توسعه ملی و با عاملیت ۵ بانک ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید

پالایشگاه بید بلند مهر تایید بر شکست تحریم‌ها/ فلر‌ها یکی پس از دیگری خاموش می‌شوند پالایشگاه گاز بیدبلند بهبهان با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید

این مقام مسئول استفاده از این میزان سرمایه داخلی را نشان دهنده انسجام شبکه بانکی، گمرکی و نفتی و ثبت رکورد‌های زمانی بی نظیر در اجرای پروژه‌های عمرانی کشور عنوان و تصریح کرد: به گونه‌ای که ۹۸ درصد این پروژه ظرف ۳۶ ماه پس از صدور اسناد بانکی احداث شد.

او ادامه داد: ابرپروژه پالایشگاه گازی بید بلند، بزرگترین پروژه سال ۹۹ کشور، نامزد دریافت مدیریت پروژه ۲۰۲۰ در دنیا و کسب عنوان سوم ابرپروژه جهان است و جلوگیری از آلودگی ناشی از سوزاندن فلر‌ها و حفظ محیط زیست از دیگر دستاورد‌های احداث این پالایشگاه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید

پالایشگاه بید بلند بهبهان، اَبَر پروژه‌ای به نام متخصصان ایرانی‌ افتتاح پالایشگاه گاز بید بلند خلیج فارس بهبهان پس از ۳ سال

جمشیدی دانا با بیان اینکه گاز‌های اسیدی تولیدی در پالایشگاه بید بلند با سرمایه گذاری ۶۵ میلیون دلار مجدداً فرآوری و به چاه‌های نفت آقاجری تزریق می‌شود، گفت: این پالایشگاه از شهریور در مدار تولید آزمایشی قرار گرفت و پیش بینی ما از درآمدزایی ۷۱۰ میلیون دلاری از محل صادرات و ۱.۵ میلیارد دلاری از محل فروش داخلی در سال خواهد بود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پالایشگاه بید بلند بهبهان پالایشگاه گاز افتتاح پالایشگاه پالایشگاه گازی پالایشگاه گاز بید بلند فلر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد رضا میری لواسانی با حضور در استودیو ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ایران اکسپو اظهار داشت: بر اساس آمار رسمی گمرک که به تازگی منتشر شده است پردیس ارزآورترین پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده و ۸۵۴ میلیون دلار ارزاوری داشته و همچنین دومین شرکت ارزآور کشور بعد از شرکت ملی گاز است.

میری لواسانی با اشاره به دستاورد جدید پردیس در تولید اوره جدید و سازگار با محیط زیست، گفت: براساس گزارش‌های IFDC نیتروژن به خوبی در خاک جذب نمی‌شود و ۳۳ درصد آن در لایه‌های مختلف خاک هدر می‌رود. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات غیرقابل پیش بینی، پردیس به دنبال معرفی محصول جدید اوره‌ای است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که نیتروژن به تدریج در خاک جذب نمی‌شود و به اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود، محصول جدید پردیس به جذب تدریجی اوره در لایه‌های مختلف خاک کمک می‌کند. 

میری لواسانی افزود: اکسید نیتروژن یک آسیب برای محیط زیست است و بر تغییرات اقلیمی تأثیر می‌گذارد، به منظور جلوگیری از این موضوع اوره جدید با پوشش کافی تولید شده است که به تدریج در زمین جذب می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس در پاسخ به سوال مجری که آیا این اوره میتواند انقلابی در امنیت غذایی دنیا ایجاد کند، گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، دنیا برای تامین غذای خود در آینده به اوره بیشتری احتیاج دارد و با حل این مشکل، این نوع اوره آینده تامین غذایی دنیا را تضمین کند.

میری لواسانی از آمریکای جنوبی، آفریقا و شرق آسیا بعنوان مقاصد مهم اوره پردیس نام برد و گفت: یکی از مشکلات ما ناترازی گاز در زمستان و قطع خوراک پتروشیمی است که تلاش کردیم با تعمیرات و نگه‌داری و افزایش بهره‌وری ۱۷۰ هزار تن تولید بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت خوبی که نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اختیار تولید کنندگان برای تعامل با بازار‌های جدید فراهم کرده است گفت: در نشستی که با وزیر کشاورزی سریلانکا داشتیم مقرر شد پتروشیمی پردیس ۳۰ درصد اوره مورد نیاز این کشور را تامین کند که میتواند مشتری خوبی برای پتروشیمی همت باشد که در ۲ الی۳ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس همچنین با رونمایی از برنامه جدید خود از تولید ماده‌ای خبر داد که در سال‌های آینده بیشتر از آن خواهیم شنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر اوره بعنوان محصول نهایی ما برای کشاورزی استفاده می‌شود، اما تصمیم داریم با این برنامه بخشی از خام فروشی را به ادبلو تبدیل کنیم که سه برابر بیشتر ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • پست برق ۱۳۲ ‌کیلوولت‌ شاهد بهبهان برق‌دار شد
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است