Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@15:23:23 GMT

ترخیص قطعات خودرو جامانده از ماه‌های پیش در گمرک

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۴۵۱۴

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو، ضمن اشاره به اینکه با ترخیص قطعات رسوبی گمرک و همچنین کاهش نیاز به قطعات یدکی به دلیل کاهش ترددها در ایام کرونایی، بازار نسبت به ماه‌های اخیر به لحاظ کمیت و قیمت بهتر شده است، فروش قطعات یدکی دست‌دوم به‌جای نو را توسط واحدهای تحت نظر اتحادیه قطعات یدکی خودرو رد کرد.

سید مهدی کاظمی در گفت وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بازار قطعات یدکی خودرو به لحاظ کیفیت قطعات، اظهار کرد: در حال حاضر اوضاع بازار نسبت به حدودا یکماه گذشته، بهتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت آن نیز این است که بازار دچار رکود شده و تردد بسیار کمتر شده است؛ زمانیکه استفاده از اتومبیل کمتر باشد، کمتر هم قطعات آن دچار فرسایش  و خرابی خواهد شد و کمتر به تعویض قطعه، نیاز پیدا می‌کند.

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو تاکید کرد: علاوه‌بر این، گمرک  تعدادی از کالاها و قطعاتی که از ماه‌های گذشته وارد شده اما به دلایل مختلف ترخیص نشده بود، اجازه ترخیص داد. لذا همین ترخیص قطعات رسوبی،   ۱۰ الی ۱۵ درصد در قیمت‌ها و کمبودهایی که برای برخی قطعات در بازار ایجاد شده بود، برطرف کرد. در حالی که تا چندی پیش، نگران از بابت ایجاد کمبود قطعات یدکی در بازار ایجاد شده بود، اما اکنون بازار به لحاظ فراوانی بهتر شده است.  

وی افزود: طی ماه‌های گذشته، مشتریان در تامین برخی قطعات یدکی مورد نیاز خود دچار مشکل شده بودند؛ اما در حال حاضر قطعات در بازار فراوان شده است. البته همه واحدهای دارای همه قطعات نیستند. (در صورتی که تا سال گذشته و پیش از کرونا، مشتری می‌توانست قطعه مورد نیاز خود را از واحدهای محل سکونت خود هم تامین کند، اما  اکنون بعضا همه قطعا در آن واحدها موجود نیست و مشتری بایستی به واحدهای متمرکز در بازار مراجعه کند.) 

هیچ واحد دارای مجوز از اتحادیه، اجازه فروش قطعات دست‌دوم به‌ جای نو ندارد

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو در رابطه با صحت بسته‌بندی و فروش قطعات یدکی دست دوم مربوط به قطعات جلوبندی خودروها در قالب قطعات نو، توضیح داد: بله این موضوع صحت دارد اما نه برای صنف ما و واحدهای زیرنظر اتحادیه که دارای مجوز فعالیت از اتحادیه لوازم یدکی خودرو هستند. باتوجه به قانون نظام صنفی، ما در صنف فروشندگان و توزیع‌کنندگان قطعات نو هستیم؛ بنابراین در موارد مشاهده شده که قطعات دست‌دوم به‌جای نو به مشتری فروخته شده؛ شامل واحدهای ما نبوده است. هیچ‌یک از اعضای ما به هیچ عنوان اجازه فروش حتی یک قطعه لوازم یدکی دست دوم ندارند.  

وی افزود: این موضوع بارها به گوش ما نیز رسیده است و مورد بررسی قرار گرفته است. طی بررسی‌ها مشخص شده این واحدهای متخلف جزو صنف ما نیستند. امکان دارد از طریق دوره‌گردها و واحدهایی که جوازی از اتحادیه ندارند و در اصطلاح به نوعی زیرپله‌ای هستند یا آن‌هایی که به صورت سیار فعالیت دارند، قطعات دست‌دوم فروخته شود؛ اما کاملا این موضوع از نظر اتحادیه و صنف ما مردود است.  

کاظمی  تصریح کرد: به جرائت اعلام می‌کنیم که چنانچه مصرف‌کننده‌ای قطعه‌ای دست‌دوم را به‌جای نو از واحدها و همکاران ما خریداری کردند، حتما به اتحادیه گزارش کنند، قول می‌دهیم علیرغم مشغله‌های کاری، موضوع را سریعا و خارج از نوبت رسیدگی کرده، وجه قطعه به مشتری بازگردانده شده و قطعا با آن واحد برخورد خواهیم کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: اتحادیه لوازم یدکی خودرو قطعات یدکی دست دوم جای نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

ایرج نوری دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت چند ساله صادرات دام زنده در کشور، گفت : هر سال تقاضا داریم با هدف حمایت از تولیدکنندگان دام زنده، صادرات از سر گرفته شود و امسال چنین درخواستی داریم.

وی با بیان اینکه چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده انجام شود باید این کار در ماه‌هایی از سال که کمبود نداریم و دام زیاد است انجام شود، افزود: معمولا در طی سال دو بار دام زیاد یا به اصلاح «گله‌ریزان» داریم. یک بار از اوایل اردیبهشت تا ۱۵ تیر و یک بار هم از ۱۵ مهر تا اواخر آذر.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده از سر گرفته شود، نباید فرصت کنونی که در زمان مناسب صادرات قرار داریم را از دست بدهیم.

نوری با بیان اینکه طی سنوات اخیر صادرات دام زنده ممنوع بوده، ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و آن هم برای مدت سه ماه صادرات دام زنده آزاد شد که در زمان مناسبی هم صورت نگرفت.

وی از ظرفیت قابل توجه صادرات دام زنده خصوصا در استانی مانند کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌هایی که پیک صادرات را داشتیم تا ۷۰۰ هزار راس دام سبک نیز توسط صادرکنندگان کرمانشاه صادر شد، خاطرنشان کرد: کمترین میزان صادراتی که در سال داشتیم نیز حدود ۲۲۰ هزار راس بوده که آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت بود.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به مزایای صادرات دام زنده داشت که در درجه اول حمایت از تولیدکننده است و گفت: وقتی تولیدکننده دام مازاد را در بازار خارجی می‌فروشد، پول خود را نقد دریافت می‌کند، اما در بازار داخلی گاهی پول تولیدکننده چهار تا شش ماه بعد پرداخت می‌شود.

نوری اظهار کرد: از سوی دیگر وقتی تولیدکننده امکان صادرات دام خود را داشته باشد، رغبت بیشتری برای تولید خواهد داشت و افزایش تولید هم می‌تواند به تعدیل قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه صادرات دام سبک زنده عامل گرانی گوشت قرمز در بازار نیست، گفت: بار‌ها این موضوع را به صورت کارشناسی و با دلایل مطرح کرده ایم، اما مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اظهار کرد: صادرات دام زنده صرفا برای دام‌های مازاد بر نیاز داخل انجام می‌شود و از همین رو باعث کمبود در بازار نخواهد شد.

نوری تاکید کرد: طی چند سال اخیر که امکان صادرات دام زنده فراهم نبود، باز هم شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم که این امر تایید می‌کند صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت نیست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • پلمب ۶۵ واحدصنفی املاک و خودرو در کرمان
  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • ۴۵ فقره سرقت در پرونده سارق خودرو و محتویات خودرو
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • شناسایی و دستگیری سارقان قطعات خودرو در مشهد