Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط مشاور پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد، جانمایی برای احداث ایستگاه مرکز استان در منطقه رحمتیه شهرکرد در اراضی موسوم به میدان تیر شهرکرد که هم‌اکنون در تصرف سپاه قمربنی‌هاشم(ع) است، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الله‌کرم نصیری دوم بهمن‌ماه در جلسه ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده در احداث ایستگاه پروژه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در میدان قمربنی‌هاشم شهرکرد، اظهار کرد: برای تملک اراضی این منطقه یکسری مشکلات اجتماعی ایجاد شد، بنابراین تصمیم به جابجایی ایستگاه راه‌آهن گرفتیم.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مشاور اجرای پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد چند مکان را برای احداث ایستگاه راه‌آهن در مرکز استان پیشنهاد داد، طبق بررسی‌های صورت گرفته، جانمایی جدید برای احداث ایستگاه در منطقه رحمتیه شهرکرد در اراضی موسوم به میدان تیر شهرکرد که هم‌اکنون در تصرف سپاه قمربنی‌هاشم(ع) است، انجام شد.

وی با اشاره به اینکه تغییر ایستگاه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در مرکز شهرکرد بار مالی به پروژه تحمیل نمی‌کند، گفت: دسترسی به ایستگاه راه‌آهن باتوجه به اینکه در محدوده شهر شهرکرد قرار دارد نیز آسان است.

نصیری تاکید کرد: قبل از عملیات اجرایی این بخش از پروژه باید تمامی موانع برای تملک اراضی برداشته شود، زیرا دیگر فرصت چندانی برای اجرای این پروژه نداریم و باید این کار تسریع شود، سند اراضی موسوم به میدان تیر در تملک اداره‌کل راه شهرسازی است و این اداره‌کل باید اراضی جایگزین به سپاه قمربنی‌هاشم برای انجام امورات واگذار کند.

معاون امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص مخاطره‌آمیز شناخته شدن اجرای عملیات عمرانی پروژه‌های راه‌سازی توسط شرکت گاز ایران در کیلومترهای ۳۶ و ۳۸  محور بروجن به لردگان برای لوله‌های انتقال گاز در حوالی این محور، گفت: باید مباحث فنی در اجرای پروژه‌های عمرانی مدنظر قرار بگیرد و همچنین در این خصوص باید نگاه بلندمدت داشته باشیم تا از حوادث احتمالی جلوگیری شود.

وی افزود: برای ایمن‌سازی خطوط لوله گاز در این مسیر هزینه‌ و اقدامات لازم صورت بگیرد، اما نباید حساسیت‌های بی‌جا مانعی در اجرای پروژه‌های بااهمیت در چهارمحال و بختیاری باشد.

نصیری با بیان اینکه پروژه‌های راه و راه‌سازی از مهم‌ترین اولویت‌های چهارمحال و بختیاری است، خاطرنشان کرد: نباید این پروژه‌ها از پروژه‌های پیشنهادی اقتصادمقاومتی برای سال ۱۴۰۰ حذف شود، زیرا تقویت زیرساخت‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل در تحقق اقتصادمقاومتی در سایر بخش‌ها است.

پروژه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

در ادامه جلسه علیرضا صلواتی مجری طرح‌های زیربنایی استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان با بیان اینکه احداث ایستگاه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در مرکز استان با فراز و نشیب‌های فراوان روبرو بوده است، اظهار کرد: پیمانکار این بخش از پروژه انتخاب شده و منتظر تحویل اراضی است.

وی ادامه داد: برای تملک اراضی در میدان قمربنی‌هاشم(ع) با مشکل مواجه شدیم، بنابراین جابجایی ایستگاه در دستور کار قرار گرفت و بهترین مکان در حال حاضر پس از بررسی‌های متعدد در اراضی موسوم به میدان تیر در منطقه رحمتیه شهرکرد در نظر گرفته شد.

صلواتی با بیان اینکه برای اجرای پروژه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد در انتهای مسیر به‌علت به‌وجود آمدن مشکلات در تملک اراضی از برنامه زمان‌بندی عقب هستیم، خاطرنشان کرد: اجرای ۶ کیلومتر از مسیر انتهایی این پروژه معطل تخصیص اراضی برای احداث ایستگاه است و باید تا پایان سال عملیات اجرایی این بخش به پایان برسد.

مجری طرح‌های زیربنایی استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان در  پایان با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه پروژه راه‌آهن  مبارکه- سفیددشت به شهرکرد ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته به این پروژه، هزینه شده است و برای جلوگیری از توقف این پروژه نیازمند تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار باقی‌مانده هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری پروژه عمراني راه آهن اقتصاد مقاومتی سفیددشت به شهرکرد برای احداث ایستگاه چهارمحال و بختیاری ایستگاه راه آهن پروژه راه آهن اجرای پروژه قمربنی هاشم مرکز استان تملک اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با حکم صادره در محاکم استان البرز، ۵۰ هکتار از اراضی ملی که به منظور کشت گردو اجاره داده شده بود اما مستاجر پس از پایان مدت اجاره، قصد ویلاسازی در آن را داشت، آزادسازی شد و به بیت‌المال بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز به نقل از دادگستری البرز، حسین فاضلی هریکندی در حاشیه عملیات آزادسازی اراضی ملی در ساوجبلاغ که با حضور وی اجرا شد با اعلام رفع تصرف و بازگشت بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به بیت المال به ارزش تقریبی ۲ هزار میلیارد تومان با حکم قطعی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز اظهار کرد: در سال ۱۳۶۹ بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به پلاک ثبتی ۳۱۷ اصلی واقع در روستای «آردهه» شهرستان ساوجبلاغ در قالب «طرح طوبی» به منظور «کاشت درختان گردو» از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با تنظیم قرارداد اجاره برای مدت ۱۵ سال در اختیار فردی حقیقی قرار داده می‌شود.

اقدامات غیرقانونی مستأجر پس از پایان مدت اجاره

وی افزود: مستأجر علاوه بر عدم اجرای طرح مصوب، پس از اتمام مدت اجاره و برخلاف مفاد قرارداد، ضمن عدم استرداد اراضی به دولت و با وصف عدم مالکیت نسبت به اراضی مذکور، ابتدا با شهرداری کوهسار برای تغییر کاربری و تفکیک اراضی ملی توافق کرده و در مرحله بعد اقدام به انعقاد قرارداد مشارکت با یک شرکت تعاونی به منظور احداث باغ ویلا می‌کند؛ همچنین در ادامه اقدامات غیرقانونی خود، اقدام به واگذاری حدود ۲ هزار مترمربع از اراضی ملی به یک شخص حقوقی دیگر در قالب اجاره به شرط تملیک نموده و چند ساختمان معدود هم در بخش کوچکی از اراضی احداث می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: با توجه به تخلفات متعدد مستأجر و متصرف اراضی ملی نسبت به مفاد قرارداد اجاره و همچنین اتمام مدت آن، با گزارش اداره کل بازرسی استان البرز، هیأت نظارت موضوع ماده واحده قانون اصلاح ماده ۳۳ اصلاحی قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع به عنوان مرجع ناظر بر طرح‌های کشاورزی با احراز تخلفات مستأجر، در سال ۱۳۹۸ حکم بر فسخ قرارداد اجاره و خلع ید و استرداد اراضی به دولت را صادر کرد و رأی صادره علی‌رغم اعتراض متصرف، در دیوان عدالت اداری هم مورد تأیید قرار گرفت.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۸۸ با توجه به اینکه این اراضی ملی در حریم «شهر کوهسار» قرار گرفته بود با تغییر نمایندگی دولت، از سوی منابع طبیعی استان به اداره مسکن و شهرسازی ساوجبلاغ و اداره کل راه و شهرسازی استان منتقل می‌شود، متذکر شد: با توجه به عدم تمکین متصرف نسبت به اجرای رأی هیئت نظارت و عدم رفع تصرف و عدم تحویل اراضی به دولت، اداره کل راه و شهرسازی استان البرز در راستای حفظ حقوق دولت و بیت‌المال دادخواست خلع ید و قلع و قمع اراضی و مستحدثات موجود را در دادگاه شهرستان ساوجبلاغ مطرح و پرونده جهت رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه حقوقی هشتگرد ارجاع می‌شود که دادگاه پس از انجام تشریفات قانونی و اخذ استعلامات مربوطه و با تشکیل جلسه رسیدگی، مالکیت دولت را در اراضی مورد ادعا محرز تشخیص داده و حکم به محکومیت وی به خلع ید از اراضی و قلع و قمع مستحدثات موجود در ملک صادر می‌کند.

قطعیت خلع ید در دادگاه تجدیدنظر استان البرز

وی اضافه کرد: پس از صدور رأی دادگاه شهرستان ساوجبلاغ با توجه به تجدید نظرخواهی متصرف، این پرونده مورد رسیدگی مجدد قرار گرفت و با احراز تخلفات صورت گرفته از سوی متصرف، در نهایت رأی مذکور مبنی بر محکومیت وی به خلع ید از اراضی ملی و قلع و قمع مستحدثات ایجاد شده، در نهم اسفند سال قبل از سوی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز تأیید و قطعی شد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز با بیان اینکه پس از قطعیت رأی، در ششم فروردین ماه سال جاری با دستور رئیس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ، اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ شد که با توجه به عدم اجرای حکم توسط متصرف، روز جاری حکم قضائی در خصوص خلع ید و قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی ایجاد شده در این اراضی ملی اجرا گردید و بر این اساس و در راستای اجرای دستورات و تأکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی و نیز جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و ساخت و سازهای غیرمجاز در مراحل اولیه، با اجرای رأی قطعی صادر شده از دادگاه‌های استان البرز، علاوه بر استرداد بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به ارزش تقریبی ۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، از تغییر کاربری، تفکیک، قطعه بندی، ویلاسازی و واگذاری غیرقانونی این اراضی پیشگیری و جلوگیری شد.

کد خبر 747179

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی