Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: هرگونه ساده‌انگاری ما در مقابل این بیماری یک پیک سنگین از ابتلا و مرگ و میر را تحمیل می‌کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی پیش از ظهر امروز در نشست ستاد استانی کرونا در استانداری هرمزگان اظهار کرد: امروز موفق به افتتاح ۳۰ پروژه بهداشت و درمانی در استان شدیم که بسیار مشتاق بودم تا در جمع مردم عزیز حضور پیدا کنم، اما محدودیت‌های کرونا در این زمینه مانع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تقدیر از همه دستگاه‌ها و بخش‌ها در کمک به مهار بیماری کرونا، عنوان داشت: یکی از دستاورد‌های ارزشمند ما این بود که در اوج تحریم‌های ظالمانه در عرصه بین المللی درخشیدیم و در روز‌هایی که مردم قدرتمندترین کشور‌های دنیا قربانی کرونا می‌شوند و شمار کشته‌ها در یک روز به بیش از ۴۰۰۰ نفر و در برخی از کشور‌ها از ۱۶۰۰ نفر عبور کرده، اما اکنون در کشورمان به شمار تلفات زیر ۱۰۰ نفر رسیدیم که البته این داغ برای همه ما سنگین است و باید دست در دست هم آن را روز به روز کم و کمتر کنیم تا دیگر هیچ عزیزی را در اثر کرونا در کشورمان از دست ندهیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: جز با همراهی همه دستگاه‌ها نمی‌شد به شرایط امروز برسیم و تداوم آن نیز با همدلی و همگرایی میسر است.

وی تأکید کرد: همواره نگران بازگشتن یک پیک سنگین از کرونا به کشور هستیم و این ممکن است ناشی از شکل‌گیری انبوهی از مسافران و طوفانی از سفر‌های سازمان نیافته باد که ما را گرفتار شرایط بسیار سختی کند.

دکتر نمکی با ابراز خوشنودی از رقم خوردن رشد تولید ۱۰۰ درصدی برخی صنایع مانند آلومنیوم هرمزگان، این اتفاق را حاصل یک همگرایی عمومی در جامعه و دلگرمی جامعه تولید به نظام سلامت است که مانند دوران دفاع مقدس، الهام‌بخش امنیت و اقتدار کشور هستند.

وزیر بهداشت نسبت گرفتار شدن در ورطه دیگری از ابتلا به بیماری کرونا هشدار داد و گفت: در اردیبهشت امسال نیز گفتم که اگر ساده‌انگاری کنیم، در دقیقه ۹۰ گل خواهیم خورد و این اتفاق هم افتاد و پیک دیگری از بیماری کرونا را در کشور شاهد بودیم.

وی با ابراز نگرانی از شکل‌گیری فوجی از سفر‌ها به هرمزگان و بخصوص جزایر آن و احتمال به راه افتادن پیک سنگینی از ابتلای به این بیماری، از اتخاذ محدودیت‌های جدی برای جلوگیری از شکل‌گیری این سفر‌ها و اطلاع‌رسانی در زمینه عدم ارائه خدمات به مسافران در استان‌های ساحلی بخصوص با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی آن‌ها خبر داد و عنوان داشت: کوچک‌ترین ساده‌انگاری ما در قبال این بیماری که حالا اشکال دیگر و پرخطرتر آن نیز در دنیا شناسایی شده است، می‌تواند پیک سنگینی را به جامعه ما تحمیل کند.

دکتر نمکی با یادآوری تماس تلفنی‌اش به دکتر فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمان اوج بیماری کرونا در بندرعباس و نگرانی از مشکل کمبود اکسیژن برای بیماران و پیگیری‌های شبانه‌روزی فرشیدی برای رفع این مشکل و به شماره افتادن نفس‌های این فرمانده سلامت برای جلوگیری از به شماره افتادن نفس‌های بیماران، تصریح کرد: نباید بگذاریم که دوباره شرایط خطرناک و بحران آلودی بر استان هرمزگان تحمیل شود که ناشی از ساده‌انگاری ما و سفر به این مناطق باشد.

وی عنوان داشت: ملت ما در مقابله و مدیریت بیماری کرونا تاریخ‌ساز شد و این همه مراقبت و تلاش شبانه‌روزی آحاد مردم در این میدان و سختی‌ها و تنگی معیشت و ... که در طول این مدت وجود داشته را نباید با یک ساده‌انگاری عمومی به پیک دیگری برسانیم که شمار بالایی از ابتلا و مرگ و میر را در کشور بدنبال داشته باشد.

وزیر بهداشت به رشد شاخص‌های بهداشتی و درمانی هرمزگان در سال‌های اخیر نیز اشاره‌ای کرد و گفت: مجموعه‌های بیمارستانی خوبی در استان در دست ساخت است که بهره‌برداری از هر کدام از آن‌ها می‌تواند متوسط دسترسی مردم به خدمات درمانی را ارتقا دهد و بدون شک با بهره‌برداری کامل این بیمارستان‌های در دست ساخت و تجهیز آنها، هرمزگان می‌تواند در تراز استان‌های برخوردار در این زمینه قرار گیرد و بر دیگر اولویت‌های خود متمرکز شود.

دکتر نمکی از توسعه مراکز بیمارستانی کنونی نیز به عنوان گام خوب انجام شده در زمان شیوع کرونا نام برد و گفت: افتتاح بیمارستان ۱۳۹ تختخوابی شریعتی بندرعباس نیز که اختصاص به زنان و زایمان دارد، اتفاق خوبی بود که خدمات در این بخش را در استان ارتقا داده است.
همکاری با کوبا در تولید واکسن را ادامه می‌دهیم
وزیر بهداشت با تشریح توانمندی‌های کوبا در تولید واکسن و استفاده از واکسن هپاتیت ساخت این کشور و کمک به مهار این بیماری در کشورمان، گفت: ما فاز سوم انسانی همکاری برای تولید واکسن کرونا را در رازی انجام خواهیم داد.

تا قبل از ۲۲ بهمن با واکسن وارداتی، واکسیناسیون گروه‌های خاص را آغاز خواهیم کرد و با استفاده از مجاری تأمین واکسن و از کوواکس این کار را انجام خواهیم داد.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید نمکی بیماری کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا بیماری کرونا ساده انگاری وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد

ایتنا - آیا یک خشم طوفانی می‌تواند بر قلب تاثیر‌ بگذارد؟
تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که بین دوره حاد خشم و افزایش خطر حمله قلبی رابطه‌ وجود دارد. محققان مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا، دانشکده پزشکی ییل، دانشگاه سنت جان در نیویورک و سایر موسسات به بررسی دلیل این ارتباط پرداخته‌اند.

برای پاسخ به این سوال، محققان باید تعدادی را عصبانی می‌کردند. آن‌ها ۲۸۰ جوان سالم را برگزیدند و آن‌ها را به طور تصادفی به چهار گروه تقسیم کردند: یک گروه کنترل که با صدای بلند اعداد را می‌شمردند و از لحاظ احساسی در حالت خنثی بودند و گروه‌های دیگر که وقایعی که آن‌ها را عصبی، غمگین و مضطرب می‌‌کرد، به خاطر می‌آوردند. محققان قبل از شروع این تحقیق و در فواصل ۱۰۰ دقیقه‌ای، از شرکت‌کنندگان آزمایش خون گرفتند و جریان و فشار خون آن‌ها را اندازه‌گیری کردند.

طبق نتایج این تحقیق، که روز چهارشنبه در مجله قلب آمریکا (Journal of the American Heart Association) منتشر شد، خشم واقعا می‌تواند بر قلب تاثیر بگذارد، زیرا نحوه عملکرد رگ‌‌های خونی را مختل می‌کند.

پژوهشگران متوجه شدند که توانایی رگ‌های خونی برای گشاد‌ شدن در افراد گروه عصبانی، در مقایسه با گروه کنترل، به میزان قابل‌توجهی کاهش یافت. این قابلیت رگ‌ها در گروه‌های غمگین و مضطرب تغییری نکرد.

گشاد شدن رگ‌ها از طریق سلول‌های اندوتلیال که داخل رگ‌های خونی را پوشانده‌اند، تنظیم می‌شود. رگ‌ها با منبسط و منقبض شدن‌، جریان خون را به قسمت‌های بدن که به آن نیاز دارند، افزایش یا کاهش می‌دهند. طبق این تحقیق، تنها مشکل گشاد شدن رگ‌های خونی بود.

اختلال در نحوه گشاد‌ شدن رگ‌های خونی از علائم اولیه آترواسکلروز به شمار می‌رود که در واقع تجمع چربی و کلسترول (پلاک) روی دیواره سرخرگ‌ها است که شریان‌ها را سفت می‌‌کند. آترواسکلروز می‌تواند به بیماری عروق کرونر قلب، حمله قلبی، سکته مغزی و اختلالات کلیوی منجر شود.

دکتر هالی میدلکاف، متخصص قلب و استاد دانشگاه یو‌سی‌ال‌ای ایالات متحده، می‌گوید ‌نتایج این پژوهش به پزشکان کمک می‌کند بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی را که مشکل کنترل خشم دارند، تشویق کنند که از طریق یوگا، ورزش، درمان‌های شناختی‌رفتاری یا سایر تکنیک‌های شناخته‌شده، خشمشان را مهار و مدیریت کنند.

البته محققان تاکید می‌کنند که این پژوهش آزمایشگاهی مطالعه‌ای پایه و اولیه است و باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. برای مثال دانشمندان هنوز دقیقا نمی‌دانند خشم چگونه گشاد شدن رگ‌های خونی را مختل می‌کند و این در مطالعات بعدی بررسی خواهد شد.

ضمن اینکه محققان به‌عمد شرکت‌کنندگانی را انتخاب کردند که سالم بودند و به بیماری قلبی یا سایر بیماری‌های مزمن مبتلا نبودند، زیرا این بیماری‌ها می‌توانست نتایج را مخدوش کند. این اگرچه نقطه قوت تحقیق است، محدودیت هم به شمار می‌رود، زیرا ممکن است نتایج آن برای افراد مسن و بیمار صدق نکند.  

به باور کارشناسان این تنها قدم اول است و تحقیقات آینده باید روی جمعیت‌ مبتلایان به بیماری‌های قلبی‌عروقی، مبتلایان به دیابت و نیز افراد ساکن مناطق روستایی و از اقلیت‌های قومی و نژادی مختلف نیز انجام شوند.

دیگر خبرها

  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس