Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@03:08:51 GMT

مزرعه استخراج بیت کوین چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۶۸۲۵

مزرعه استخراج بیت کوین چیست؟

به گزارش اکوفارس، بیت کوین که یک واحد پول دیجتیال رمزگذاری شده به شمار می‌آید، در طول یک ماه اخیر روند صعودی پرشتابی را آغاز کرده است. به شکلی که قیمت هر بیت کوین در حال حاضر به ۳۸ هزار و ۴۰۰ دلار، معادل ۹۹۱ میلیون تومان رسیده است. این ارز دیجیتال که به اصطلاح توسط معدنچی‌ها یا استخراج کنندگان با استفاده از تجهیزات سخت افزاری به دست می‌آید به هیچ دولت و نهادی متکی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو معدنچی‌ها دستگاه‌های بسیاری را در یک سوله در کنار هم قرار می‌دهند تا فرایند استخراج توسط این سخت افزار‌ها انجام شود، که به اصلاح به این سوله‌ها مزرعه بیت کوین یا فارم ماینینگ گفته می‌شود.  

به گزارش فرادید؛ معدنچی‌ها برای  استخراج بیت کوین به سخت افزار یا همان دستگاه ماینیگ نیاز دارند، تا از شبکه بیت کوین جایزه خود را بگیرند. البته تا پیش از این بیت کوین و برخی از رمز ارز‌ها به وسیله کامپیوتر‌های معمولی هم قابل استخراج بودند، اما با بالارفتن تعداد معدنچی‌ها سختی استخراج افزایش یافت و حالا تنها سخت افزار‌های خاصی توان این کار دارند.

به این دلیل معدنچی‌ها دستگاه‌های مخصوصی با عنوان ای‌سیک (ASIC) را برای استخراج بیت کوین و سایر رمز ارز‌ها به کار می‌گیرند.

البته باید توجه داشت که با توجه به رقابتی‌بودن فرایند استخراج و سخت‌ترشدن ماینینگ، معمولاً در بازه‌های زمانی چندماهه دستگاه‌های جدید و کارآمدتر به بازار عرضه می‌شوند و آرام‌آرام دستگاه‌های قدیمی‌تر را از دور خارج می‌کنند. مزرعه بیت کوین چیست؟ زمانی که معدنچی‌ها برای استخراج بیت کوین تعداد قابل توجهی دستگاه را در یک سوله آن هم خارج شهر دور هم جمع می‌کنند، اصطلاحاً به آن مزرعه بیت کوین یا هر ارز دیگری می‌گویند. اینکه گفته می‌شود سوله خارج شهر است به این دلیل است که دستگاه‌های ماینینگ سر وصدای بسیاری دارندو به راحتی نمی‌توانید در محیط شهری نسبت به ایجاد آن‌ها اقدام کنید.

اما نکته بعدی که باید در مورد بیت کوین بدانید این است که بیت کوین یک ارز و شبکه غیرمتمرکز است و وابسته به هیچ کشور یا شرکت خاصی نیست. غیرمتمرکز بودن یعنی این‌که هیچ کس مالک شبکه بیت کوین نیست و هیچ کس به تنهایی نمی‌تواند آن را کنترل کند. هر کسی در هر جای دنیا می‌تواند با وصل شدن به شبکه بیت کوین، جزئی از آن شود.

پادشاه ارز‌های دیجیتال توسط یک فرد یا گروه ناشناس ایجاد شد. بیت کوین در واقع یک ارز دیجیتال همتابه‌همتا است و به‌شکلی طراحی شده که بتواند راهی برای خرید کالا‌ها و خدمات باشد. با بیت‌کوین، افراد می‌توانند پرداخت‌های دیجیتال بین‌المللی داشته باشند، بدون اینکه هزینه‌ای اضافه پرداخت کنند یا مجبور به استفاده از واسطه‌های مالی باشند.

همچنین بیت‌کوین براساس فناوری بلاکچین ایجاد شده است که می‌توان آن را دفتر کلی دانست که سوابق شفاف و تغییرناپذیر تراکنش‌های اقتصادی انجام‌شده توسط بیت‌کوین را نگهداری می‌کند. یک عنصر مهم که عملکرد بیت‌کوین را تسهیل می‌کند الگوریتم بیت‌کوین برای استخراج اثبات کار (proof-of-work mining) است.   چگونه بیت کوین را در مزرعه استخراج می‌کنند؟ بگذارید این موضوع را بدون پرداختن به اصطلاحات خیلی تخصصی، ساده ادامه دهیم. طی عملیات استخراج (ماینینگ)، استخراج کننده‌ها (ماینرها) باید طی یک فرایند پیچیده، بر سر حل معادلات ریاضی با یکدیگر مسابقه بدهند و به محض اینکه یک ماینر به جواب برسد، بیت کوین تولیدشده و به عنوان پاداش به او تعلق می‌گیرد.

البته باید توجه داشته باشید که حل معادلات ریاضی نیازمند قدرت پردازش است که از سوی سخت‌افزار‌های کامپیوتری تأمین می‌شود. لازم به تأکید است که امنیت بیت کوین با همین قدرت پردازشی که ماینر‌ها در اختیار شبکه قرار می‌دهند، تأمین می‌شود. از نظر فنی شبکه بیت کوین و فرایند ماینینگ بسیار پیچیده است و آنچه گفته شد، فقط خلاصه‌ای ساده‌شده برای درک ابتدایی بود.

ماینر‌ها علاوه بر تأیید تراکنش‌ها باعث می‌شوند که واحد‌های بیت کوین به شکلی منحصربه فرد و طبق برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده تولید شوند. بر خلاف پول‌های دیگر که بانک‌ها آن‌ها را صادر می‌کنند، در بیت کوین همه می‌توانند در صدور پول (واحد‌های بیت کوین) مشارکت کنند.

همچنین باید بدانید که استخراج بیت کوین نیازمند داشتن دستگاه‌های قدرتمند و برق است.

در نهایت باید گفت که برای استخراج بیت کوین به ابزار‌هایی همچون دستگاه استخراج مخصوص یا همان ای‌سیک (ASIC)، کیف پول بیت کوین، اینترنت ثابت (ADSL یا TD-LTE)، برق، کابل و تجهیزات برقی مناسب، تجهیزات تهویه (فن) نیاز است.

نکته مهمی هم که باید اشاره کرد این است که اغلب دستگاه‌های استخراج از یک الگوریتم رمزنگاری خاص پشتیبانی می‌کنند. الگوریتم استخراج بیت کوین SHA-۲۵۶ است؛ بنابراین می‌توانید با دستگاه‌های استخراجی که از الگوریتم SHA-۲۵۶ پشتیبانی می‌کنند، بیت کوین، بیت کوین کش، بیت کوین اس‌وی و چند ارز دیجیتال دیگر که از این الگوریتم استفاده می‌کنند را استخراج کنید.   مزرعه های بیت کوین تا چه زمانی کار می کنند؟ هیچ چیز در زمین ابدی نیست، مزرعه بیت کوین هم یکی از آن هاست. با این حال به منظور حفظ ثبات شبکه و این‌که همه واحد‌های بیت کوین سریع استخراج نشوند، در بیت کوین معیاری به نام «سختی استخراج» هم وجود دارد.

بلاک‌های بلاک چینِ بیت کوین هر ده دقیقه یکبار تولید می‌شوند. اگر قدرت پردازش ماینر‌های بیت کوین خیلی زیاد شود، یعنی ماینر‌ها ممکن است بتوانند زودتر از ده دقیقه بلاک را تولید و بیت کوین استخراج کنند. به همین دلیل سختی استخراج افزایش می‌یابد تا زمان رسیدن به جواب معادله ده دقیقه طول بکشد.

از سوی دیگر، اگر قدرت پردازش ماینر‌ها کاهش یابد، یعنی ممکن است زمان ساخت بلاک به زیر ده دقیقه برسد، برای همین در این مواقع سختی کاهش می‌یابد تا دوباره به همان ده دقیقه برسیم.

همچنین، هر چهار سال یکبار طی رویدادی به نام «هاوینگ»، میزان بیت کوین‌های تولیدشده به شکل ناگهانی نصف می‌شود و این باعث می‌شود که کمیابیِ بیت کوین افزایش یابد.

تعداد بیت کوین‌هایی هم که استخراج می‌شوند، محدود به ۲۱ میلیون واحد است و پس از آن دیگر بیت کوینی تولید نخواهد شد. تاکنون بیش از ۱۸ میلیون واحد بیت کوین استخراج شده است. پیش‌بینی می‌شود که استخراج تمام واحد‌های بیت کوین تا سال ۲۱۴۰ طول بکشد.       

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: واحد های بیت کوین استخراج بیت کوین مزرعه بیت کوین شبکه بیت کوین برای استخراج بیت کوین سخت افزار معدنچی ها ده دقیقه ماینر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره گفت: برداشت گل محمدی از ۴ هزار و ۵۰۰ بوته گل محمدی در مساحت پنج هکتار از بوستان‌های گل محمدی در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی شهید امید اکبری نیسیانی و محوطه و فضای سبز این مرکز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳ تُن گل محمدی ارگانیک برداشت و برای تولید گلاب به کارگاه منتقل شود.
محمدرضا معصومی افزود: استفاده از نظام کشاورزی ارگانیک یعنی مصرف کود‌های آلی و استفاده از روش‌های به‌زراعی به‌جای مصرف کود‌های شیمیایی موجب افزایش کیفیت محصول گل محمدی مرکز در مقایسه با مکان‌های دیگر شده است.
وی پیش بینی درآمد این مرکز را بیش از ۲۰۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: به‌واسطه شرایط اقلیمی برداشت گل از نیمه فروردین آغاز شده و تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت و به دلیل باردهی سریع، نگهداری آسان و درگیری کمتر با آفات می‌تواند درآمد بیشتری را برای مرکز به همراه داشته باشد، همچنین به صورت خشک شده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد یا از آن گلاب و اسانس استحصال شود.
معصومی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره با چالش فرآوری مواجه بوده که امسال به همت کارکنان با خریداری تجهیزات و راه‌اندازی کارگاه گلاب‌گیری، زنجیره ارزش گل محمدی تکمیل شد.
وی، هدف از کشت این محصول را ایجاد اشتغال، کسب درآمد غیرشهریه ای، مصرف کم آب، توسعه و ترویج کشت گیاهان دارویی در منطقه و درنهایت زیباسازی فضای سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • فرونشست زمین در جاده مزرعه عرب به حسن آباد بر اثر بارش‌های سیلابی+ فیلم
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • گلاب برای عتبات | ماجرای گلاب گیری در یزد بعد از 250 سال
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود