Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، جلیل مختار در جلسه ی هماهنگی اجرای عملیات بازآفرینی بافتهای فرسوده شهر آبادان که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان بیش از ۲ سال است که در حال رد و بدل شدن و پیگیریست، اما متاسفانه هنوز راهکاری عملی برای آن ارائه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به رغم آنکه شهرداری آبادان در این باره مطالعاتی انجام و طرحی را ارائه کرده، راه و شهرسازی رفرنس داده و از سوی ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده نیز اعتبار پیش بینی شده ابلاغ شده، اما همچنان در این باره به جای پیشرفت کار شاهد پسرفت هستیم.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر قرار بر انجام کار است پس بایستی از جایی آغاز شود، بندهای سنتی زمانی در زمینه ی جذر و مد اثرگذار بود که وضعیت منطقه به لحاظ جمعیت متغیر آن، آبهای سطحی و لایروبی نشدن رودخانه هایش به ویژه بهمنشیر شرایط بد کنونی را نداشت و لذا هدایت آبهای سطحی به رودخانه ها با توجه به ظرفیت کم آنها به سبب لایروبی نشدن که یکی از الزامات کنونی آنها نیز به شمار می رود، نشدنی است.

مختار یادآور شد: به رغم وجود برنامه ی ارائه و به روز شده ی شهرداری آبادان برای آغاز فاز نخست عملیات اجرایی بازآفرینی بافت های فرسوده شهری آبادان که مربوط به هدایت آبهای سطحی است، متاسفانه عملیاتی شدن این کار به هر شکلی در حال به تعویق و تاخیر افتادن است و بعید به نظر می رسد که در بحث آبهای سطحی کاری در شهر انجام شود.

وی خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت: با صغرا و کبری بافتن کارها را از پیش نمی برد و آغاز این کار نیاز به همدلی و همراهی دارد.

وی با اشاره به اختصاص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازآفرینی بافت های فرسوده در شهرهای آبادان و خرمشهر افزود: از این میزان اعتبار ۱۰۶ میلیارد تومان آن برای بازآفرینی ۷ منطقه دارای بافت فرسوده در آبادان و مابقی برای بازآفرینی ۳ منطقه در خرمشهر پیش بینی شده است. این مناطق پس از شناسایی در سامانه ی ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه اجرای عملیات بازآفرینی محلات به صورت فاز بندی شده پیش می رود، اظهار کرد: در فاز نخست آن کار ساماندهی آبهای سطحی پیش بینی شده و در فاز بعدی انجام عملیات زیرسازی، آسفالت، جدول کاری و فضای سبز دیده شده است.

48

کد خبر 1478528

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازآفرینی بافت های فرسوده آبهای سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور