Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-06@16:27:05 GMT

واکسیناسیون موشکی!

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۷۱۰۸

واکسیناسیون موشکی!

اگر ایران حمایت از گروه‌های مقاومت اسلامی و تولید موشک‌ها را متوقف کند، در زمانی که آتش تروریست‌ها و جنگ در منطقه دامن ایران را گرفت، کشور‌های به اصطلاح حامی حقوق بشر که حتی حاضر نیستند زمینه‌های لازم برای خرید و واردات واکسن کرونا را فراهم کنند، بسیار ساده لوحانه است انتظار داشته باشیم از ما حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پوریا پورطهماسبی؛ در شرایط حال حاضر که جامعه جهانی درگیر اپیدمی کرونا است، مردم بیش از پیش ارزش امنیت اجتماعی را درک میکنند. امنیتی که شاید پیش‌تر از این قدرش را نمیدانستند و به آن بی توجه بودند.

باید دانست که امنیت در هر جامعه اتفاقی نیست و مستلزم هزینه‌هایی است. هزینه‌هایی که تماما مادی نبوده و بعضا نیرو‌های مدافع امنیت با جان خود آنرا پرداخت میکنند. با شیوع بیماری کرونا همه حاضرند هر مبلغی بپردازند تا دارویی یا واکسنی تهیه کنند و خود را در برابر این بیماری منحوس ایمن سازند. بیماری که دیر یا زود ممکن است دامن هرکسی را بگیرد و جانش را به خطر اندازد یا متاسفانه جان بسیاری از عزیزانمان را گرفته و همچنان قربانی میگیرد.

در ابتدا بسیاری از ما معتقد بودیم دولت موظف است تمام تلاشش را به کار بندد و تمام هزینه‌های مورد نیاز را متقبل شود تا بیماری به داخل کشور ورود نکند و از مرز‌های ما فرا‌تر نیاید، چون میدانستیم کرونا دشمن سلامت ما و جامعه ماست. دشمنی که هزینه‌های جانی و مالی بسیاری برما تحمیل خواهد کرد. متاسفانه کشور از همان ابتدا با کمبود‌هایی در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک مواجه شد و از طرفی با وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکا واردات مواد موردنیاز برای تولید بسیار سخت بود با اینحال آمریکا رفته رفته تمامی بانک‌ها و کانال‌های مالی ایران که مربوط به واردات غذا و دارو بودند را تحریم کرد.

درآن شرایط تحریم‌های ظالمانه غرب دیگر تحریم دولت ایران نبود بلکه تحریم سلامتی مردم ایران بود. از ابتدای شیوع کرونا رقابت ابر قدرت‌ها برای دستیابی به واکسن کرونا و راه درمان آن آغاز شد. ایران هم مانند این کشور‌ها سعی در دستیابی به واکسن و راه درمان داشت تا آنجاکه به همت مدافعان سلامت واکسن ایرانی به مرحله تست انسانی رسید، اما بلافاصله مراکز تولید واکسن کرونا در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفتند.

پس از انکه رهبر معظم انقلاب واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی را تا زمان اثبات کارایی آنان در مهار ویروس ممنوع اعلام کردند، موج عظیمی از انتقادات به وجود آمد. رسانه‌های معاند از هر راهی سعی در انتقاد و اشتباه نشان دادن این تصمیم داشتند، اما زمانی که نتیجه خفت بار تزریق این واکسن‌ها در کشور‌های اروپایی منتشر شد همگی روزه سکوت گرفتند.

این وقایع موجب شد تا قدری متفاوت‌تر به ماجرا نگاه کنیم و به جای یک پدیده ویروسی به نام کرونا، یک پدیده انسانی به نام جنگ و تروریسم را در نظر بگیریم. پدیده‌ای که از کرونا برای جامعه مهلک‌تر است و هزینه هایش بسیار بیشتر است.

حکومت جمهوری اسلامی ایران با سیاست‌های راهبردی خود در منطقه، در طول دهه اخیر سعی کرده است با صرف هزینه‌هایی خطر جنگ و تروریسم را از مرز‌های کشور دور نگه دارد. هزینه‌هایی که شاید از نظر برخی منتقدان پول دور ریختن بوده و دستاورد مهمی در بر نداشته است.

ظاهرا اینان فراموش کرده اند که خطر گروه تروریستی موسوم به داعش که با حمایت‌های مالی و تسلیحاتی کشور‌های غربی –عربی به سرعت در حال نزدیک شدن به مرز‌های ایران بود با صرف همین هزینه‌ها رفع شد. هزینه‌هایی که اگر پرداخت نمیشد با جان و مال مردم باید پرداخت میشد.

از ابتدای شکل گیری نظام مقدس اسلامی در ایران، جنگی ۸ ساله را به ملت تحمیل کردند. در طول ۸ سال جنگ تحمیلی بمباران موشکی شهر‌ها توسط ارتش بعثی عراق، حمله به کشتی‌های ایرانی توسط آمریکایی ها، هجوم ضد انقلاب که در راس آن‌ها سازمان مجاهدین خلق قرار داشت به مرز‌های کشور و ... همه در حالی صورت میگرفت که هیچ کدام از کشور‌های مدعی حقوق بشر حاضر به دادن حتی یک عدد فشنگ به رزمنگان ایرانی نبودند و در عوض از متجاوزان به آب و خاک این کشور حمایت مالی و تسلیحاتی میکردند.

حال که جمهوری اسلامی ایران در زمینه تولید انواع موشک و پهپاد پیشرفت‌های چشمگیری داشته است، این کشور‌ها خواهان آن هستند که ایران از حق دفاع خود بگذرد و تولید موشک‌ها را متوقف کند. این کشور‌ها تولید موشک‌های ایرانی را نشانه جنگ طلبی میدانند و از ایران میخواهند با حمایت از گروه‌های مقاومت اسلامی اتش جنگ را در منطقه روشن نکند این در حالیست که خودشان با فروش میلیارد‌ها دلار جنگ افزار به کشور‌ها و گروه‌های تروریستی منطقه خاورمیانه ثبات و امنیت آنرا را برهم زده اند.

حمایت‌های ایران از گروه‌های مقاومت اسلامی نظیر حزب الله لبنان و حشد الشعبی عراق و تلاش نیرو‌های مسلح ایران برای رفع سایه جنگ احتمالی و تلاش در جهت پیشرفت توانمندی دفاعی و موشکی مایه درد کشور‌های متخاصم است، زیرا آنرا تهدیدی برای فرزند نامشروع خود یعنی اسرائیل میدانند و این درحالی است که از بین بردن این غده سرطانی تنها راه حفظ سلامت منطقه است.

به مخالفان حمایت حکومت از گروه‌های مقاومت اسلامی در منطقه باید گفت، همانگونه که انتظار دارند واکسن کرونا سایه منحوس کرونا را از سر جهانیان رفع کند حمایت‌های مستشاری و تسلیحاتی از گروه‌های مقاومت اسلامی در درجه اول سایه منحوس جنگ را از سرکشور ما مرتفع کرده و تا حدی زیادی موجب واکسیناسیون منطقه از لوث وجود تروریست‌ها شده است.

حال باید از منتقدان پرسید اگر فرض بر این باشد که ایران حمایت از گروه‌های مقاومت اسلامی و تولید موشک‌ها را متوقف کند در زمانی که آتش تروریست‌ها و جنگ در منطقه دامن ایران را گرفت کشور‌های به اصطلاح حامی حقوق بشر که حتی حاضر نیستند زمینه‌های لازم برای خرید و واردات واکسن کرونا را فراهم کنند، بسیار ساده لوحانه است انتظار داشته باشیم از ما حمایت کنند و تسلیحات برای دفاع در اختیارمان قرار دهند. باید دانست سعی در مصون داشتن امنیت جامعه از خطرات موجود و احتمالی وظیفه اصلی هر دولت و ملتی است و سطح نگری به در این حوزه موجب تباهی آن میشود.

 

پوریا پورطهماسبی - معاونت مطالبه گری بسیج دانشجویی پردیس امام علی رشت

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موشک واکسن کرونا منطقه خاورمیانه حقوق بشر یادداشت دانشجویی گروه های مقاومت اسلامی تولید موشک ها واکسن کرونا هزینه هایی هزینه ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور

حمید رضا ادراکی دربارۀ وضعیت تشخیص بیماری‌های نادر در کشور گفت: وقتی یک پزشک با یک بیماری جدید برخورد می‌کند، امکان دارد که نتواند آن بیماری را تشخیص دهد و در واقع مهارت کافی برای تشخیص را نداشته باشد. گذشته از آموزش های تئوریک برای پزشک، دیدن و ویزیت بیمار برای تشخیص خیلی مهم است. ندیدن بیماران، معضلی برای پزشکان در معالجه بیماری‌های نادر است که موجب کنترل نداشتن بر درمان آن ها می‌شود. این معضل سبب می‌شود که دوره درمان طولانی شود و یا حتی عوارضی برای بیمار بوجود آورد.

وی از تازه ترین راهکارها برای ارتقای علم پزشکان کشور در حوزه بیماری‌های نادر گفت: بنیاد بیماری‌های نادر کتاب‌هایی به نام اطلس بیماری‌های نادر ایران تالیف کرده است. این کتاب‌ها در چهار حوزه منتشر شده که آخرین ویرایش آن در حوزه مغز و اعصاب منشر شده است. این کتاب‌ها مجموعه‌ای از اطلاعات در مورد بیماری‌های نادری است که در کشور خودمان وجود دارد و برگرفته از علم پزشکیِ پزشکان ایران است.

عضو هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این کتاب به صورت رایگان در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه قرار گرفته است. همچنین این کتاب‌ها که در مورد تشخیص بیماری‌های نادر می باشد به صورت رایگان در اختیار مراکز بهداشت نقاط مختلف کشور نیز قرار دارد.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران بیان کرد: در این کتاب‌ها همه بیماری‌ها و علایم مربوطه طبقه‌بندی شده، تست‌ها برای تشخیص بیماری، انواع معاینات کلینیکی و داروهای لازم ذکر شده است.

ادراکی دربارۀ اقدام پزشکان در رویارویی با بیماری های جدید گفت: پس از تشخیص بیماری با کمک این کتاب‌ها، پزشک باید بیمار را به بنیاد معرفی کنند تا نخست آمار فرد وارد لیست بیماران نادر شود. در مرحله بعد متخصصان به تشخیص قطعی آن بیماری می‌پردازند که با رسیدگی‌های هر چه بیشتر سازمان، بتوان درمان درست را پیش گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و بیمه سلامت در همه مراحل درمان، بیماری فرد را پیگیری می‌کنند. این پشتیبانی کاملا از طرف وزارت بهداشت است که پس از ثبت نام در سایت، با بیمار تماس گرفته می‌شود و درمان و پیگیری بیماری با مراجعه بیمار شروع می‌شود.

ادراکی از راهکار دوم برای تشخیص بیماری‌های نادر گفت: راهکار بعدی تشکیل کنگره‌های پزشکی و بازآموزی در حوزه بیماری‌های نادر است. ما در حال حاضر چند کنگره برگزار  کردیم که این کنگره‌ها برای پزشکان کشور کاملا رایگان است.

وی همچنین به راهکار سوم برای تشخیص بیماری‌های نادر پرداخت و گفت: ما در حوزه بین‌الملل آخرین اطلاعات و اخبار در مورد بیماری‌های نادر را رصد می‌کنیم تا بتوانیم دانش خود را در مورد رسیدگی به این بیماری‌ها ارتقا دهیم. من فکر می‌کنم با وجود این فعالیت‌ها، بتوان مقداری از مسئله تشخیص نادرست بیماری‌ها جلوگیری کنیم.

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ نورو رادیولوژی درباره وضعیت دسترسی بیماران نادر به دارو گفت:  در صورت کمبود و نیاز به داروهای خاص، نخست اسامی داروها را در سامانه بیماران نادر ایران ثبت می‌کنیم و سپس این اسامی به وزارت بهداشت، سامانه دارو و غذا و بیمه سلامت برای تکمیل داروها فرستاده می‌شود.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران در مورد هزینه درمان و داروی بیماران نادر گفت: این بیمارها به سازمان‌های دارو و غذا معرفی می‌شوند و سازمان طبق قانون و طبق سند ملی بیماری‌های نادر موظف است داروی این افراد را از خارج از کشور به طور رایگان تهیه کنند و در اختیار بیماران قرار دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد تامین هزینه برای داروی بیماران بیماری‌های نادر گفت: بانک مرکزی باید هزینه مورد نیاز را در اختیار سازمان دارویی قرار دهد تا آن ها با تامین بودجه ارزی بتوانند داروهای مورد نیاز بیماران نادر را در اختیارشان قرار دهند.

ادراکی با بیان اینکه  ۸۵ درصد علل بیماری‌های نادر، ژنتیکی است، تاکید کرد: داروها باید به موقع، با دوز مورد نظر و کاملاً دقیق به بیماران داده شود، چراکه اختلال در هر یک از این موارد موجب تشدید و بدتر شدن بیماری می‌شود.

ادراکی همچنین دربارۀ بیمه بیماران نادر بیان کرد: طبق سند ملی بیماری‌های نادر، بیمه سلامت، مجری پایه و تکمیلی بیماران نادر است؛ در این صورت هزینه تامین درمان بیماری‌های نادر برای بیماران صفر است و بیمه سلامت تمام هزینه‌های درمان این بیماران را تامین می‌کند.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر افزود: ما باید تا جایی که در توان داریم، فرد بیمار را تحت حمایت و پوشش خود قرار دهیم تا روند بیماری خود را به خوبی پشت سر بگذارد و به سلامتی دست پیدا کند.

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ نورو رادیولوژی دربارۀ درصد اثر بخشی و درمان موفق بیماری‌های نادر گفت: بعضی بیماری‌ها را توانستیم به صورت جدی و اثربخش جلوگیری کنیم که برای مثال می‌توان به بیماری کوتاه قامتی اشاره کرد.

ادراکی در برابر این پرسش که کدام بیماری‌های نادر شرایط بدتری را دارند، گفت: ما آمار دقیقی از این موضوع نداریم، زیرا خود بیماران اطلاعات کافی در این موارد در اختیار ما نمی‌گذارند. اما می‌توان گفت قطعاً بیماری‌هایی که درمان سخت‌تری دارند یا از نظر هزینه گران‌تر هستند یا دسترسی کمتری به داروها دارند، شرایط سخت‌تری را تجربه می‌کنند و نکته مهم در این باره، مدیریت بهتر بیماری و اوضاع بیمار است. هر بیماری که پیگیری نشود باعث می‌شود، بیمار در شرایط بحرانی قرار بگیرد، اما خدا را شکر که این مسائل در حال حاضر در حال پیگیری و رسیدگی بیشتر است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • حمله موشکی مجدد حزب‌ الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا