Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:02:55 GMT

شرایط مهرداد میناوند بسیار وخیم است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۷۳۷۴

شرایط مهرداد میناوند بسیار وخیم است

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر هاشمیان عضو تیم پزشکی معالج مهرداد میناوند در مورد آخرین وضعیت او گفت: میناوند به کما نرفته است بلکه در شرایط بد ریوی و زجر تنفسی ناشی از یک کرونای شدید قرار دارد. از دستگاه تنفسی تهاجمی برای او استفاده می‌کنیم. به همراه تیم دکتر لطفی کارهای تهاجمی را آغاز کرده‌ایم. شرایط او از صبح بهتر شده است اما مشکل ریوی همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: همه پروتکل‌های استاندارد دنیا برای میناوند انجام می‌شود، او از قهرمانان کشور است و همه تلاشمان برای بهبودی او است. همانطور که برای سایر بیماران کرونایی انجام داده‌ایم و از شرایط آلودگی آی. سی.یو نترسیدیم برای میناوند هم همان کارها را انجام می‌دهیم.

دکتر هاشمیان تاکید کرد: شرایط میناوند بسیار وخیم است. در واقع شرایط لحظه‌ای پیش می‌رود. کارهای استاندارد را انجام می‌دهیم. بسیار مهم است که لحظه به لحظه حال او بدتر نشود. امیدواریم خدا شرایط بهتری را حاصل کند.

وی با توصیه به مردم گفت: شرایط کرونا همچنان در کشور وجود دارد، نمونه آن آقای میناوند. باید مراقب باشیم، انتقال ویروس جدی است، افرادی که تصور می‌کنند شرایط خوبی دارند ممکن است بدتر شوند و کارشان به دستگاه‌های تهاجمی تنفس کشیده شود باید مراقب باشیم تا اواسط بهمن ماه که واکسیناسیون در کشور آغاز می‌شود.

کد خبر 5127563 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مهرداد میناوند ویروس کرونا بیماری ریوی لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال فولاد خوزستان لیگ برتر والیبال تیم فوتبال تراکتور والیبال تکواندو ورزش همگانی لیگ برتر بسکتبال یحیی گل محمدی کشتی آزاد باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود

ایتنا - یک شرکت نوآور گامی نوین در عرصه فناوری تراشه‌های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر (BCI) برداشته و روش کم‌تهاجمی جدیدی را معرفی کرده که به افراد معلول اجازه می‌دهد کنترل عضلاتشان را دوباره به دست گیرند.
تراشه های مغزی دستگاه هایی هیجان انگیز هستند که سیگنال های الکتریکی مغز را به دستورات کنترل برای دستگاه های خارجی ترجمه می کنند.

شرکت سینکرون با رویکرد جدید و کم‌تهاجمی خود در زمینه کاشت این تراشه‌ها، توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند.

سینکرون از یک روش نوآورانه به نام "استنت رود" استفاده می کند که طی آن یک مجموعه تخصصی از الکترودها درون رگ خونی نزدیک قشر حرکتی مغز قرار داده می شوند. این کار از طریق جراحی ساده ای روی رگ گردنی داخلی انجام می شود و دسترسی به ناحیه مسئول کنترل حرکات عضلانی را ممکن می سازد.

رویکرد کم تهاجمی سینکرون مزیت بزرگی محسوب می شود، زیرا در مقایسه با روش های جراحی سنگین که در آنها جمجمه باز می شود، ریسک کمتر و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. این امر می تواند در آینده، فناوری تراشه های مغزی را بسیار در دسترس تر و کاربرپسندتر سازد.

کاربردهای بالقوه این فناوری بسیار امیدوارکننده است. تصور کنید افرادی که به دلیل فلج یا سایر شرایط عصبی، محدودیت حرکتی دارند، بتوانند تنها با فکر کردن، با دستگاه ها تعامل کنند یا ارتباط برقرار کنند. یا حتی افراد سالم بتوانند با قدرت ذهن، اشیا را کنترل کرده و تجربه های واقعیت مجازی، دستگاه های هوشمند خانگی یا اندام های مصنوعی را فراگیرتر مدیریت نمایند.

توسعه این فناوری البته با چالش هایی نیز روبرو است؛ از افزایش دقت و توسعه کنترل گرفته تا کاهش هزینه ها و رعایت مسائل حقوقی و اخلاقی. اما با وجود این موانع، سینکرون توانسته با جذب حمایت های مالی کلان از افرادی همچون بیل گیتس و جف بزوس، و کسب تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا، گام های مهمی در پیشبرد این فناوری بردارد.

تراشه های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر آینده ای امیدبخش را نوید می دهند؛ دنیایی که در آن مرز میان انسان و ماشین کمرنگ تر شده و کنترل محیط پیرامون تنها با افکار میسر خواهد بود. البته همگام با این پیشرفت ها، نیاز به قوانین شفاف برای حفاظت از حقوق بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • سپاهان مثل استقلال؛ شانس قهرمانی این دو تیم کم شد!
  • وزیر جنگ اسرائیل: در حال انجام «عملیات تهاجمی» گسترده علیه کل جنوب لبنان هستیم
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • گران‌قیمت‌ترین نقل و انتقالات بازیکنان تهاجمی در تاریخ فوتبال / نیمار در صدر
  • واکنش جنجالی مدافع شمس‌آذر بعد از بازی با استقلال