Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@19:53:05 GMT

استفاده از موقعیت جغرافیایی قم برای فعال کردن معادن

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۹۴۶۴

استفاده از موقعیت جغرافیایی قم برای فعال کردن معادن

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست استاندار قم، عصر پنجشنبه در سالن همایش کرامت با حضور رزم حسینی، وزیر صمت، با اشاره به حضور سالانه ۲۰ میلیون زائر در استان قم افزود: می‌توان از ظرفیت موقعیت جغرافیایی قم که نقطه مواصلاتی هفده استان کشور است برای فعال کردن معادن در کنار صنعت استفاده کرد.

وی افزود: در کنار بحث ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان که یکی‌اش بحث دریاچه نمک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاز است که از نظر راه دسترسی به دریاچه نمک، برای استفاده بهینه از این فرصت و نعمت خدادادی در بودجه سنواتی فکری کنیم.

استاندار قم با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان قم گفت: بخشی از تولیدات استان قم بیشتر جنبه صادراتی دارد، از فرش دستباف قم، کفش ماشینی و همین‌طور سوهان و سوغات زائر که ما آن را دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی شهرک‌های صنعتی استان قم گفت: شهرک صنعتی شکوهیه قم که بسیار شهرک سرحال و سرپایی است و نیاز است که تمام آن زیرساخت‌ها به نحوی تقویت شود که ما بتوانیم آنجا را فعال‌تر و شکوفاتر داشته باشیم.

سرمست افزود: از نظر اتصال سرچشمه‌های بار به خطوط ریلی ما نیاز داریم که منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان را به خطوط ریلی متصل کنیم که البته این درخواستی است که من از وزیر راه و شهرسازی کردهایم و انشاالله شما هم از منظر توسعه اقتصادی و ترانزیت باری که می‌تواند از استان صورت بگیرد، به این موضوع کمک خواهید کرد.

وی در پایان به مشکلات اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: مشکلی که در منطقه ویژه سلفچگان و هم شهرک صنعتی شکوهیه وجود دارد بحث رفع تعهدات ارزی است که انشاالله این هم با همکاری و با عنایت وزیر صمت هموار می‌شود تا ما بتوانیم به صادرکنندگان کمک کنیم تا محصولات خودشان را به تمام نقاط کشور صادر کنند.

کد خبر 5127637

منبع: مهر

کلیدواژه: قم استانداری قم وزیر صمت توسعه صادرات ویروس کرونا بارش برف شیراز کرمانشاه آمار کرونا گرگان شهرکرد بوشهر شیوع کرونا شهرستان کرج عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س سازمان تبلیغات اسلامی قوه قضاییه استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۹۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان