Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌هاــ معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که رشد جمعیت در شهرهای جدید ۱۲ درصد افزایش یافته است گفت: رشد جمعیت در شهرهای جدید بیش از شش برابر متوسط رشد جمعیت شهری کشور شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حبیب‌الله طاهرخانی شامگاه پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران در شهر جدید عالیشهر بوشهر تحقق سیاست شهرهای جدید را منوط به یکسری پیش‌ شرط‌های اولیه و اساسی دانست و اظهار داشت: یکی از مشکلات این است که دولت‌ها همسان با توسعه شهرهای جدید، مدیریت توسعه شهرهای سرزمینی را مورد توجه قرار می‌دهند به‌گونه‌ای که با مکان‌یابی شهر جدید باید از توسعه شهری جلوگیری و مردم را به شهرهای جدید برای اسکان هدایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید افزود: این سیاست در شهرهای جدید محقق نشده است به‌ گونه‌ای که با ساخت شهرک صدرا در شیراز، همزمان شهر شیراز توسعه یافت که تا محدوده شهر شیراز به شهر جدید صدرا نزدیک می‌شود که یک ناهماهنگی اجرای سیاست محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی توسعه سکونت‌گاهی جدید را نیازمند یک سرمایه‌گذاری اولیه گسترده دانست و بیان کرد: این سیاست در در برخی از شهرهای جدید در ایران متاسفانه از اواخر دهه 60 غفلت شده چرا که دسترسی آسان بین شهرهای جدید و شهرهای مادر یک موضوع جدی است که باید همان ابتدا به آن متوجه می‌شد و شهرهایی‌که در اجرای این سیاست توفیق دارند به این مهم توجه کرده‌اند.

طاهرخانی موضوع حمل و نقل در شهرهای جدید را یک موضوع اساسی و کلیدی دانست و گفت: اجرای این سیاست از همان ابتدا با چالش‌های اساسی مواجه بود و اجازه نمی‌داد در مدت زمان اندک به آن هدف‌های بزرگی که تدارک دیده شده دست یابیم.

وی با بیان این که به هدف سکونت جمعیت گسترده در شهرهای جدید نرسیده‌ایم تصریح کرد: شهرهای جدید فرصتی برای شکل‌گیری اجتماعات را فراهم کرده ولی سیاست اساسی در این مقطع ابتدا ارتقای کیفیت زندگی است که باید همه سرانه‌ها در بخش‌های آموزش، درمان، فرهنگی،  اجتماعی، مذهبی، انتظامی و دیگر حوزه‌ها تامین شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با تاکید بر ایجاد زیرساخت‌های شهری در شهرهای جدید افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم تمرکز مجموعه شهرهای جدید توسعه زیرساخت‌ها بوده به‌گونه‌ای که در شهر جدید عالی‌شهر بوشهر کنونی با 4 سال پیش از لحاظ کیفیت زندگی و دسترسی به خدمات بسیار متفاوت است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه سیاست توسعه زیرساخت‌های شهری در شهرهای جدید را یکی از اولویت‌ها دانست و تاکید کرد: حوزه حمل و نقل به ویژه خط ریلی در دستور کار جدیدی در شهر جدید عالی‌شهر بوشهر است و در دیگر شهرهای جدید کشور این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

طاهرخانی چشم‌انداز شهرهای جدید را مثبت دانست و با اشاره به احداث 11 شهر جدید در کشور خاطر نشان کرد: در این راستا شهرجدید «تیس» در چابهار آغاز شده است.

وی از افزایش جمعیت‌ها در شهرهای جدید خبر داد و تصریح کرد: با افزایش جمعیت در شهرهای جدید، مشارکت بخش خصوصی  در اجرای طرح‌های مختلف از جمله در شهرجدید عالیشهر بوشهر ساخت مجموعه درمانی با مشارکت بخش خصوصی آغاز شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید  پیش‌بینی جمعیتی شهر جدید عالی‌شهر را 30 هزار نفر دانست و بیان کرد: در شهرهای بزرگتر تمایل به هتل‌سازی افزایش یافته به ‌گونه‌ای که نخستین هتل شهرهای جدید شامل هتل پنج ستاره صدرای شیراز رو به پایان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ساخت برندهای بزرگ بیمارستانی در شهرهای جدید را مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به آب و هوای مناسب در شهرهای جدید، سرمایه‌گذاران تمایل دارند بیمارستان‌های  بزرگ در شهرهای جدید احداث کنند که اکنون تقاضای ساخت بیمارستان‌های بزرگ در شهرهای جدید افزایش یافته و در این راستا مجموعه‌هایی در حوزه ورزشی در حال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرهای جدید است.

معاون وزیر راه در گفت‌وگو با تسنیم: 2300میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت شهر‌های جدید هزینه شد + فیلم معاون وزیر راه‌وشهرسازی: بخشی از پروژه‌های اقدام ملی مسکن در سال1400 افتتاح می‌شود 40هزار میلیارد ریال اعتبار ویژه پروژه‌های شهرهای جدید کشور تخصیص یافت

طاهرخانی با بیان این که بخشی از زیرساخت‌های ورزشی توسط شرکت‌های عمران شهرهای جدید احداث شده است افزود: این پروژه‌ها، چشم‌انداز توسعه در شهرهای جدید را نوید بخش می‌کند.

وی از رشد جمعیت در شهرهای جدید خبر داد و خاطرنشان کرد: رشد جمعیت در شهرهای جدید 12 درصد افزایش یافته و اکنون رشد جمعیت در شهرهای جدید بیش از 6 برابر متوسط رشد جمعیت شهری کشور شده است که به سرعت مسئولیت خود را در تامین مسکن ایفا می‌کند.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون وزیر راه و شهرسازی رشد جمعیت در شهرهای جدید شهرهای جدید افزایش یافته شهر های جدید زیرساخت ها گونه ای شهر بوشهر عمران شهر شهر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۱۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار

بذرپاش امارات وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی ۳۰ میلیارد دلاری تجارت بین ایران و امارات از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در حاشیه نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بعد از حدود ۱۰ سال نشست کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد و در ابتدای آن ۲ سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

وی با بیان این که در مجموع ۲۲ سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین دو کشور به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال - جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری، افزایش تعداد پرواز‌ها بحث و گفتگو شد.

بذرپاش ادامه داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیند‌های بانکی بود که یکی از مهم‌ترین پیش‌نیاز‌های تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالا‌های ما دارد و به همین دلیل فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین دو کشور موضوع گردشگری است و هر دو کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشار‌هایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشور‌های منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روز‌ها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیر‌های شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزار‌های ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

دیگر خبرها

  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • شاه کلید مهار تورم