Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@16:13:59 GMT

آخرین آمار کرونا در جهان در تاریخ ۳ بهمن

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۲۵۷۲

آمار جهانی مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۹۸ میلیون و ۹۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۱۰۰ هزار و ۴۵۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۷۰ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۷۶۶ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا تاکنون با بیش از ۲۵.۱ میلیون مبتلا و بیش از ۴۲۰ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۰.۶ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۸.۶ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک رکورددارِ شمار قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در انگلیس نیز از ۹۴ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا نیز از ۸۴ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.

همچنین فرانسه بیش از ۷۱ هزار، روسیه بیش از ۶۷ هزار و ایران نیز بیش از ۵۷ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۵۵ هزار، آلمان با بیش از ۵۱ هزار، کلمبیا با بیش از ۵۰ هزار و آرژانتین با بیش از ۴۶ هزار جان‌باخته، دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۵ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۸۶ مبتلا، ۴۲۰ هزار و ۲۸۵ قربانی

۲. هند: ۱۰ میلیون و ۶۲۶ هزار و ۲۰۰ مبتلا، ۱۵۳ هزار و ۶۷ قربانی

۳. برزیل: هشت میلیون و ۶۹۹ هزار و ۸۱۴ مبتلا، ۲۱۴ هزار و ۲۲۸ قربانی

۴. روسیه: سه میلیون و ۶۵۵ هزار و ۸۳۹ مبتلا، ۶۷ هزار و ۸۳۲ قربانی

۵. انگلیس: سه میلیون و ۵۴۳ هزار و ۶۴۶ مبتلا، ۹۴ هزار و ۵۸۰ قربانی

۶. فرانسه: دو میلیون و ۹۸۷ هزار و ۹۶۵ مبتلا، ۷۱ هزار و ۹۹۸ قربانی

۷.اسپانیا: دو میلیون و ۵۶۰ هزار و ۵۸۷ مبتلا، ۵۵ هزار و ۴۱ قربانی

۸. ایتالیا: دو میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۲۱ مبتلا، ۸۴ هزار و ۲۰۲ قربانی

۹. ترکیه: دو میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۰۵ مبتلا، ۲۴ هزار و ۶۴۰ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۱۰۸ هزار و ۸۹۵ مبتلا، ۵۱ هزار و ۱۵۱ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۸ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، آفریقای جنوبی، ایران، اوکراین و پرو نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کروناویروس کووید۱۹ کشورهای اروپایی مرگ کروناویروس کووید۱۹ دو میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • تجلیل از مردی که به تاریخ شفاهی رادیو مشهور است