Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقق ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با توجه به منویات مقام معظم رهبری پس از گذشت ۹ سال زمان کمی نیست اما مهمترین چالش در این حوزه نبوده آمار و ارقام شفاف برای عملیاتی شدن حفظ قران در بین جامعه است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حضرت آیت الله خامنه ای حدود 9 سال گذشته در یازدهم مرداد سال 90 در دیدار با جامعه قرآنی كشور فرمود: یكي از چیزهائي كه می تواند تدبر در قرآن را به ما ارزاني بدارد، حفظ قرآن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما حافظ قرآن كم داریم و من قبلاً گفتم كه در كشور ما حداقل باید یك میلیون نفر حافظ قرآن باشند - حالا یك میلیون كه عدد كمي است نسبت به این جمعیتي كه ما داریم - اما حالا چون دوستان الحمدللَّه یك مقدماتي فراهم كرده‌اند، كارهائي را مشغول شده‌اند و دارند برنامه‌هائي را فراهم می كنند براي اینكه ان‌شاءاللَّه حفظ راه بیفتد، ما هم امیدمان بیشتر شده و به جاي یك میلیون، می گوئیم ان‌شاءاللَّه ما باید 10 میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم.پس از گذشت 9 سال برخی عقیده دارند برای جامه عمل پوشاندن به این سخن رهبر معظم انقلاب هنور راه درازی در پیش داریم و تربیت 10 میلیون حافظ قرآن برنامه ای است كه نباید انتظار داشته باشیم در چند سال محقق شود.

 

بنابراین گزارش مهدی بحرالعلوم، معاون آموزش مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به وضعیت حفظ قرآن کریم در کشور و لزوم تربیت 10 میلیون حافظ قرآن گفت: خلاصه وضعیت حفظ قرآن در کشور به ما این امر را نشان می دهد که آمار و ارقام روشنی از این موضوع وجود ندارد. در واقع برآوردهای دقیقی از تعداد حافظان قرآن کریم و کیفیت حفظ آنها در دسترس نیست لذا مهمترین چالش در این موضوع نبود سامانه مناسب برای رصد حافظان قرآن کریم در کشور است و هر آنچه که از آمار و ارقام تعداد حافظان قرآن کریم در کشور بیان می شود، برداشت شخصی است و مشخص نیست که چه میزان واقعیت دارد.

 

وی افزود: یکی از مهمترین برنامه های ما ایجاد سامانه واحد فعالیت های حفظ قرآن در کل کشور است تا تمام دستگاه ها، ارگان ها و سازمان های مربوطه اطلاعات حافظان قرآن کریم را به صورت دقیق و مدون بارگزاری کنند اما علی القاعده علیرغم نبود چنین سامانه ای به طور اجمالی می توان به این نتیجه رسید که متاسفانه آنچه که مد نظر مقام معظم رهبری برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور بوده است، محقق نشده است.

 

بحرالعلوم عنوان کرد: طی جلسات اخیر ستاد راهبردی طرح حفظ قرآن کریم با حضور جمعی از دستگاه ها و نهادهای مربوطه از جمله سازمان صدا و سیما، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی مقرر شد تا علیرغم وجود سامانه های مجزا در هر یک از این دستگاه ها سامانه جامع حفظ قرآن کریم که تمام فعالیت های سایر ارگان ها را پوشش می دهد، راه اندازی شود. به حمدالله با بررسی های انجام شده بودجه ای برای راه اندازی این سامانه از طریق مصوبات صندوق فعالیت های قرآنی پیش بینی شده است که طی چند روز گذشته به تصویب رسید.

 

 تحقق ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با توجه به منویات مقام معظم رهبری پس از گذشت ۹ سال زمان کمی نیست اما مهمترین چالش در این حوزه نبوده آمار و ارقام شفاف برای عملیاتی شدن حفظ قران در بین جامعه  است از این رو برخی از وزارتخانه ها با همپوشانی آمارها و ارقام ای را در خصوص تعداد حفاظ خود ارائه می کنند که مبنای دقیقی ندارد لذا ایجاد سامانه جامع حفظ قرآن کریم برای شناسایی و شناسنامه‌دار شدن حفاظ قرآن امری مهم است است و جای سال وجود دارد که چرا پس از گذشت ۹ سال تاکنون چنین زیرساختی فراهم نشده است.

پایان پیام/296

منبع: شبستان

کلیدواژه: تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن حفظ قرآن کریم خبرگزاری شبستان حافظان قرآن کریم میلیون حافظ قرآن حفظ قرآن کریم آمار و ارقام پس از گذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: این مسابقات در سه روز و در شکل اردوی تفریحی و رقابتی برای دانش آموزان پسر و دختر به صورت مجزا در حال برگزاری است.

مولوی افزود: حدود ۳۰۰ دانش آموز پسر و ۳۰۰ محصل دختر در این دوره به رقابت می‌پردازند.

او با اشاره به اینکه این مسابقات در قسمت‌های و رشته‌های تحقیقی و آوایی برگزار می‌شود، ادامه داد: رشته‌های آوایی شامل حفظ قرآن کریم، ترتیل، قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی قرآن، اذان و مداحی مخصوص پسران در حال برگزاری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: رشته‌های پژوهشی نیز شامل تفسیر یا فهم قرآن کریم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشاء نماز است.

مولوی ادامه داد: این دوره از مسابقات به دلیل حضور دانش آموزان در اردوگاه شامل فوق برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی متنوع است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • اعلام حوزه‌های آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل