Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی رادیو انقلاب، سردار علیرضا افشار رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی در مصاحبه با رادیو انقلاب پیرامون موضوع بررسی دلایل، چگونگی و ابعاد جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: فرق جنگ نرم و جنگ سخت این است که در جنگ سخت ابزار جنگ شامل توپ و تانک و به طور کلی اسلحه است اما در جنگ نرم ابزار جنگی رسانه است و به وسیله فریب افکار عمومی و تسلط بر اذهان عمومی کشور هدف مطرح می‌شود، پیچیدگی‌های جنگ نرم بسیار زیاد است تفاوت های زیادی بین این دو نوع جنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
افشار بیان کرد: اگر کسی در جنگ سخت آسیب ببیند و مورد هدف قرار گیرد شهید می‌شود و جایگاه بالایی در بین جامعه خواهد داشت، یاد و خاطرات آن نقل می‌شود و قهرمان ملت خود محسوب می شود اما در جنگ نرم اگر کسی آسیب ببیند از جامعه طرد می شود، آلوده شده و منحرف می شود.
 
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی مطرح کرد: در عرصه مقابله با جنگ نرم آموزه‌های دینی بازدارنده است، اگر در جنگ سخت توان موشکی کشور بازدارنده است و دشمن جرات حمله به کشور را ندارد در عرصه جنگ نرم نیز اگر بخواهیم تحت تاثیر دشمن قرار نگیریم بایستی پایگاه‌های اعتقادی، دینی و بصیرت سیاسی را بالا ببریم. اگر مسئله و انحرافی پیش آید باید به کمک این پایگاه‌ها برطرف شود.
 
وی عنوان کرد: قدرت نرم، تهدید نرم و تهاجم نرم اجزای سه گانه جنگ نرم است و باید به ان ها توجه شود، نباید در جنگ نرم صرفاً منتظر ماند و مورد تهدید نرم قرار گرفت بلکه با افزایش قدرت نرم به عنوان عامل بازدارندگی می‌بایست علیه دشمن تهدید و تهاجم نرم نیز انجام داد، هرچند دشمن ما خود درگیر مسائل جدی و مهمی از جمله مسائل مرتبط با رعایت حقوق بشر و دموکراسی دارد.
 
افشار تصریح کرد: تحمل فشارها و مشکلات تحمیلی بر کشور کار کمی نیست و باید گفت این تحمل فشارهای ناشی از تحریم‌ها برای دستیابی به آرمانی والاست، هرچند ریشه برخی از مشکلات سوءمدیریت‌های بعضی از افراد داخلی است و در انتخابات نیز مردم باید توجه کنند که در انتخاب خود فردی را انتخاب کنند که تعهد، تخصص و توانمندی بالایی داشته باشد تا بتواند ضمن رفع سوءمدیریت‌ها مشکلات و مسائل پیش رو را حل کند.
 
وی اشاره کرد: یکی از مسائل مهم در جنگ نرم سرمایه اجتماعی است که باید اعتماد مردم به نظام و امید به آینده افزایش یابد، دشمن در تلاش است که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب زده و آن را کاهش دهد اما در مقابل مسئولان باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا سرمایه اجتماعی افزایش یابد.
 
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: باید راهکارهایی برای خنثی‌سازی جنگ نرم و نقشه‌های دشمن پیدا کنیم، در اندیشکده جنگ نرم نیز به دنبال پیگیری جدی این موضوع هستیم.
 
رادیو انقلاب صدای گفتمان انقلاب اسلامی در ایام چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از اول لغایت پایان بهمن‌ماه بر روی موج FM ردیف ۹۵,۵ مگاهرتز قابل دریافت است.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: اندیشکده جنگ نرم سرمایه اجتماعی جنگ نرم جنگ سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد

به گزارش قدس آنلاین، این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان 9 تا 18 سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در 6 موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی)خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون،نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون(هویت اجتماعی)ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی)تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی)تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی)درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون 

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد.

جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • حماس: عملیات «کرم ابو سالم» پیامی بود مبنی بر آمادگی مقاومت برای مقابله با دشمن
  • حمدان: عملیات کرم ابو سالم نشانه آمادگی مقاومت بود
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا