Web Analytics Made Easy - Statcounter

داورانی از کشورهای ایتالیا، کره جنوبی و ایران، 63 فیلم کوتاه از کارگردانان 19 کشور جهان را در سی ‌و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران مورد قضاوت قرار می‌دهند.

به گزارش برنا، اعضای هیئت داوران بخش «رقابتی بین‌الملل» سی ‌و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران که عبارتند از؛ «بهنام بهزادی» Behnam Behzadi کارگردان از کشور ایران، «لیا بلترامی» Lia Beltrami کارگردان از کشور ایتالیا و «کیون‌گیون کیم» Kyeongyeon Kim مدیر برنامه‌ریزی جشنواره بین‌المللی فیلم «بوسان» از کشور کره جنوبی؛ 63 فیلم کوتاه از کارگردانان 19 کشور جهان را در این رویداد سینمایی داوری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی 63 فیلمی که در بخش «رقابتی بین‌الملل» این دوره از جشنواره در رشته‌های مختلف داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی برای تصاحب تندیس جشنواره و جایزه 3 هزار دلاری با همدیگر رقابت می‌کنند، عبارتند از:

بخش داستانی:

«یک شیشه آجیل» به کارگردانی «ساواس استاورو» از قبرس، «بعد از کلاس» به کارگردانی «چارلز شوچی دونگ» از چین، «تعان» به کارگردانی «دانیل هاولید» از لهستان، «برادر» به کارگردانی «بپه توفارولو» از ایتالیا، «پیش از توفان» به کارگردانی «چن یوان» از چین، «کلم بروکلی» به کارگردانی «الیوت فیتوِس» از فرانسه، «سفر کاری» به کارگردانی «وون گیو لی» از کره جنوبی، «شب بخیر» به کارگردانی «آنتونی نِتی» از غنا، «خیال‌بافی» به کارگردانی «سدریک مارتین» از فرانسه، «فاصله‌ها» به کارگردانی «سوزان بیخار» از اسپانیا، «پارس سگ‌ها» به کارگردانی «سرجیو سرانو» از اسپانیا، «شیفت شب» به کارگردانی «آلبین وایلدنر» از اتریش، «رانش» به کارگردانی «هانگیونگ بو» از چین، «صبح بخیر» به کارگردانی «بارتوز کوزرا» از لهستان، «حمورابی» به کارگردانی «پاتریک کنلی» از آمریکا، «صداشو در نیار» به کارگردانی «یایا سیماکوا» از آمریکا، «دریاچه خوشبختی» به کارگردانی «آلیاکسی پالویان» از بلاروس، «مرخصی استحقاقی» به کارگردانی «آنتون سازونوف» از روسیه، «مورتنول» به کارگردانی «ژولین سیلورای» از فرانسه، «نینا» به کارگردانی «هریستو سیمئونوف» از بلغارستان، «بهشت» به کارگردانی «پابلو ویرادو» از فرانسه، «یاغی» به کارگردانی «پیر ـ فیلیپ چِویگنی» از کانادا، «برچسب» به کارگردانی «جورجی. ام. اونکوفسکی» از مقدونیه، «بهترین ارکستر جهان» به کارگردانی «هنینگ بکهاوس» از اتریش، «بازگشت» به کارگردانی «چارلی کوکا» از فرانسه، «بیوه مرحوم ساورینی» به کارگردانی «لوییک گایلارد » از فرانسه، «تاب» به کارگردانی «سامارا ساگینبائوا» از قرقیزستان، «زنِ خانه» به کارگردانی «فیلیپه اسپینوزا» از اسپانیا، «چاه» به کارگردانی «دیگو پورتاس» از اسپانیا، «سفیدپوش» به کارگردانی «رضا فهیمی» از ایران، «گوشت تلخ» به کارگردانی «فرید حاجی» از ایران، «دکل» به کارگردانی «بابک مصطفوی» از ایران، «داغی» به کارگردانی «فاطمه محمدی» از ایران، و «اسب سفید بال دار» به کارگردانی «مهیار ماندگار» از ایران.

بخش مستند:

«شمالگان» به کارگردانی «خیسوز ماری لازکانو» و «جوسوو ونِرو» از اسپانیا، «مرز آبی رنگ» به کارگردانی «ایوان میلوساولجوی» از صربستان، «پیانوی پریپیات» به کارگردانی «الیشکا سیلکووا» از جمهوری چک، «بازنگری» به کارگردانی «میخائیل ژلزنیکوف» از روسیه، «اس تی. کولون» به کارگردانی «ارنست لورک» از لهستان، «آخرین شکارچیان سر» به کارگردانی «مارکو دل لوچی» و «کوزیمو گرگنانی» از ایتالیا، «طردشدگان» به کارگردانی «لیه مونفورتی» از فرانسه، «وقتی مامان رفت» به کارگردانی «زینب گلرو کجنجیلر» از ترکیه و «کاک ئیرج» به کارگردانی «جمشید فرج‌وند فردا» از ایران.

بخش انیمیشن:

«مترو» به کارگردانی «ناتالیا کرافچوک» از لهستان، «400 مایل بر ساعت» ساخته «کارگردانیِ گروهی» از ، «پسری در جنگل» به کارگردانی «فابیانو لئاندرو پاندولفی» از برزیل، «شمع» به کارگردانی «مارک ریبا و آنا سولاناس» از اسپانیا، «دریای خشک» به کارگردانی «بارت بوسیرت و یوس بکس» از بلژیک، «اپیرنوف» به کارگردانی «الخاندرو آریل مارتین» از آرژانتین، «مترو» به کارگردانی «والنتین تایتروف» از روسیه، «شام آخر» به کارگردانی «پیوتر دومالا» از لهستان، «صیاد مروارید» به کارگردانی «مارگریت دانیلسن» از نروژ، «موش‌ها میان دیوارها» به کارگردانی «میریانا ساراندوا» از اتریش، «دلیل» به کارگردانی «سایمون روچینسکی» از لهستان، «وا چرخه» به کارگردانی «ماتئوس لنارت» از لهستان، «غریبه» به کارگردانی «آنتونیو میشله استیا» از ایتالیا، «مترو» به کارگردانی «رابرت کوزنیوسکی» از لهستان، «پسر و جغد» به کارگردانی «ماریو گاجو د کاروالیو» از پرتغال، «بادبادک» به کارگردانی «مارتین سامانتا» از جمهوری چک، «آتش سرخ» به کارگردانی «مونا عبدالله‌شاهی» از ایران و «خرچنگ» به کارگردانی «شیوا صادق‌اسدی» از ایران.

بخش تجربی:

«پیکر من ارزانی شما» به کارگردانی «آنا ـ کلاریا اوستاپنکو بوگدانف» از فرانسه و «خانه کودکی‌ام، مرا اسیر می‌کند» به کارگردانی «جاندره ون هردن» از آفریقای جنوبی.

سی ‌و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سید صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران؛ به عنوان نخستین جشنواره بین‌الملل سینمایی در ایران؛ که به صورت حضوری و آنلاین و با نمایش 63 فیلم از کارگردانان 19 کشور جهان و همچنین 146 فیلم از کارگردانان ایرانی از روزهای 20 تا 24 ژانویه 2021 در پردیس سینمایی «ایران مال» در شهر تهران برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رقابتی بین الملل سی وهفتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران داوران خارجی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد

پس از آنکه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اوایل این هفته تکرار کرد ممکن است زمانی فرا برسد که نیروهای فرانسوی و غربی به اوکراین اعزام شوند، وزیر دفاع ایتالیا گفت: نیروهای ایتالیایی هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد: «در این میان، غرب باید از اظهارات جالب توجه برای ایجاد تاثیر خوب، مانند اعزام ناتو به اوکراین اجتناب کند.»

به نقل از رپوبلیکا، وی همچنین اظهار کرد تقسیم جلسات به ۲ یا سه (کشور)، در حالی که ما ۲۷ کشور در اتحادیه اروپا هستیم، اشتباه است. منظور کروستو نشست موسوم به مثلث «وایمار» بود که رهبران فرانسه، آلمان و لهستان را گرد هم می‌آورد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم. وی مدعی شده بود که اکثر کشورهای اروپایی با طرحش موافقند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • «احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی