Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر هوشیار روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود پیست تخصصی، خوابگاه و جاده در مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) تبریز، با ایجاد پیست بی ام ایکس، پمپ ترک و کراس کانتری می توان این ورزشگاه را به کمپ مخصوص دوچرخه سواری ارتقاء داد و برنامه های ملی برگزار کرد، زیرا هیات دوچرخه سواری از فعال ترین هیات های ورزشی آذربایجان شرقی است که در تمامی شرایط به دنبال اهداف و اجرای برنامه های خود می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی، مهم ترین پیشرفت هیات دوچرخه سواری استان را کشف استعداد ها، برگزاری مسابقات هفتگی، همایش های همگانی و کمک به آمادگی دوچرخه سواران آذربایجان شرقی برشمرد.

هوشیار در خصوص دست آوردهای هیات دوچرخه سواری  آذربایجان شرقی در سال جاری گفت: با توجه به شرایط کرونایی کشور امسال فقط مسابقات لیگ برگزار شد که بعد از چند سال تیم دانشگاه آزاد  تبریز به عنوان نماینده آذربایجان شرقی و شهر تبریز در لیگ برتر حضور یافت و توانست مقام اول جاده و  تیم شرکت توسعه عمران شهر جدید سهند با حضور در لیگ جوانان مقام دوم جاده را از آن خود کند.

وی اضافه کرد: همچنین در بخش کوهستان نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام نخست این مسابقات را کسب کرد.

رییس هیات دوچرخه سواری شهرستان تبریز از دیگر برنامه های هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی برگزاری کلاس های آموزشی و ایجاد مدرسه دوچرخه سواری برای دختران و پسران در مجموعه یادگار امام (ره) تبریز هفته ای سه جلسه زیر نظر مربیان پایه عنوان کرد.

هوشیار همکاری با شرکت توسعه عمران شهر سهند، جهت ایجاد مسیرهای دوچرخه سواری و بستر های مناسب در این شهر را از دیگر برنامه های هیات بیان کرد و گفت: همکاری شرکت توسعه عمران شهر جدید سهند باید از لحاظ اجرایی از شهر تبریز بهتر باشد.

دبیر هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی با انتقاد از عملکرد شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز در زمینه ترویج فرهنگ دوچرخه سواری اظهار کرد: متاسفانه آنان هیچ برنامه و اقدامی برای دوچرخه سواری ندارند و به رغم وعده مسئولین شهرداری تبریز برای ترویج ورزش های از طریق اختصاص بودجه، تا این لحظه کسی از شهرداری تبریز برای این منظور به هیات دوچرخه سواری استان مراجعه نکرده است.

وی با بیان اینکه شهرداری های دیگر شهر های کشور با همت شورای شهر خود در رشته های ورزشی تیم داری می کنند، اضافه کرد: متاسفانه در شهر تبریز علاقه ای به این موضوع نیست که به نظر بنده این ضعف مدیریتی تلقی می شود.

هوشیار با اشاره به اینکه دوچرخه سواری تبریز مهد دوچرخه سواری ایران است، خاطر نشان کرد: اعزام رکابزنان هیات دوچرخه سواری استان به اردوی تیم ملی، مسابقات المپیک و دیگر مسابقات بین المللی، گواه این موضوع است.

هوشیار با اشاره به اینکه هشت نفر از رکابزنان آذربایجان شرقی به اردوی تیم ملی دوچرخه سواری دعوت شدند، خاطر نشان کرد: صمد پور سیدی، حسین علیزاده و بهنام خسروشاهی از تیم های خارج از استان و خلیل خورشیدی، حسن سیف الهی، سعید صفر زاده، حمید پورهاشم و علی لبیب از تیم دانشگاه آزاد تبریز به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

وی همچنین عنوان کرد: ستایش وجدی و فاطمه دادگر نیز در رده سنی نوجوانان به تیم ملی دعوت شدند.

وی با آرزوی موفقیت برای سرپرست و اعضای فعلی فدراسیون و تشکر از زحمات خسرو قمری رییس سابق فدراسیون دوچرخه سواری اظهار کرد: متاسفانه فدراسیون دوچرخه سواری در بخش برگزاری و اجرائی مسابقات از نفرات هیات استفاده نمی کند که این تعامل فدراسیون برای هیاتی که جزو بهترین های این رشته می باشد و میزبانی سی و چهار دوره تور دوچرخه سواری ایران - آذربایجان را در کارنامه خود دارد، قابل قبول نیست.

دبیر هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی با بیان اینکه برگزاری کلاس های داوری و مربیگری جهت دانش افزایی مربیان و داوران انجام می گیرد، گفت: پیگیر هستیم تا با دریافت تجهیزات دوچرخه سواری پتروشیمی تبریز مشکلات هیات بخصوص در پیست را مرتفع کنیم و در قبال این اقدام حاضر هستیم با نام پتروشیمی تبریز در مسابقات کشوری حضور یابیم و همچنین اعلام آمادگی می کنیم که در طول سال برنامه های استعدادیابی برای فرزندان کارمند پتروشیمی تبریز برگزار کنیم.

وی همچنین عنوان کرد: هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی با هر ارگان، شرکت صنعتی و تجاری که قصد اعلام همکاری با هیات داشته باشد، می تواند تفاهم نامه ای انعقاد کند تا باعث اعتلای فرهنگ دوچرخه سواری استان شود.

هوشیار با اعلام این موضوع که به دنبال تیم مناسبی برای دختران رکابزن در استان هستیم، اضافه کرد: با وجود تیم دانشگاه آزاد که در بخش جاده و کوهستان حضوری فعال دارد و شرکت توسعه عمران شهر سهند که در رده جوانان فعالیت می کند، به دنبال این هستیم تا در بخش کوهستان نیز باشگاهی مجزا داشته باشیم و با دستی پر در مسابقات کشوری و بین المللی اعلام حضور کنیم.

وی بیان کرد: از سال بعد طرح استعدادیابی و برگزاری مسابقات کورسی و کوهستان زیر ۱۸ سال را پیگیر خواهیم شد. 

هوشیار، اولویت هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی را پیگیری فعالیت های دیگر شهرستان ها عنوان کرد و افزود: برگزاری مسابقات در شهرستان های استان از بابت استعداد یابی مورد ملاک قرار می گیرد که در این خصوص شهرستان مرند و منطقه آزاد ارس توانسته اند برنامه های خوبی را در طول سال انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه دوچرخه بهترین وسیله برای حمل و نقل پاک می باشد، اظهار کرد: در شرایط آلودگی هوا، ترافیک و مشکل زیر ساخت های شهری، دوچرخه بهترین وسیله برای حمل و نقل پاک است.

دبیر هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ورزش یکی از نیاز های اصلی جامعه می باشد، اضافه کرد: شهروندان در آینده ای نزدیک با ۲ خطر تغذیه نامناسب و استرس روبرو خواهند شد که ورزش بهترین کمک و راهکار برای مقابله با این خطرات است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز فدراسیون دوچرخه سواری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز فدراسیون دوچرخه سواری آذربایجان شرقی تبریز فدراسیون دوچرخه سواری اخبار کنکور هیات دوچرخه سواری آذربایجان شرقی شرکت توسعه عمران شهر دوچرخه سواری استان تیم دانشگاه آزاد شهر تبریز تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بذرپاش در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی با اشاره به بازدید‌های خود از محور‌های ارتباطی استان اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن بالا می‌رود اقدام کنیم.

وی در پاسخ به خواسته امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی قول داد رام‌های جدیدی به شبکه ریلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشور‌های همسایه در قالب پروژه ایران راه ادامه داد: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی به کار گیریم.

بذرپاش با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان دستور لازم داده شده است گفت: شریک کار این آزادراه یکی از بانک‌های کشور است که به خاطر دلایلی اهتمام روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی بر لزوم حضور مدیران بر سر پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: حضور بر سر پروژه‌ها بازدارنده است.

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان این‌که در استان مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی وجود دارد افزود: قبلا در استان یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

 رحمتی اظهار کرد: در شان استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطار‌های استان نیز روبرو هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم برای قطعه ۶ آزادراه تبریز - ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزو‌های دیرینه مردم کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه نکمیل شود.

رئیس سازمان راهداری کشور نیز با اشاره به اعتبار نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد ریالی راهداری استان در سال گذشته گفت: تا پایان امسال تلاش می‌شود تا مشکل تمامی نقاط حادثه خیز استان را برطرف کنیم.

 امانی با اشاره به اهمیت جایگاه استان آذربایجان شرقی از جهت قرارگیری در کریدور شمال به جنوب و پایانه‌های مرزی بر لزوم توجه به وضعیت جاده منتهی به پایانه کلاله تاکید کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی در خصوص آزادراه زنجان - تبریز که ۱۹۲.۵ کیلومتر آن در این استان و ۸۵ کیلومتر در استان زنجان است افزود: ۹۷ نفر در سال ۱۴۰۲ در این آزادراه فوت شدند.

علیزاده با اعلام اینکه هیچ عملیات بهسازی به جز راهداری جاری در این آزادراه انجام نشده است گفت: این آزادراه به یک نارضایتی تبدیل شده و کل عملکرد استان را به صفر ضرب کرده است.

علبزاده گفت: در ۱۲ ماهه سال گذشته ۷۲۴ نفر در تصادفات استان فوت شدند که افزایش ۱۰۷ نفری را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مسافت کل راه‌های استان ۱۳ هزار و ۲۹ کیلومتر شامل ۴.۵ درصد از راه‌های کشور است افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۸۶ میلیون تردد در محور‌های استان ثبت شد که سه درصد افزایش را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه از کل تردد‌های جاده‌ای استان در سال گذشته ۱۳ درصد مربوط به وسایل نقلیه سنگین و ۸۷ درصد وسایل نقلیه سبک است گفت: ۷۲ درصد تردد‌ها نیز با پلاک‌های بومی و ۱۱ درصد پلاک آذربایجان غربی ثبت شد.

علیزاده با اشاره به اینکه سرعت متوسط تردد خودرو در راه‌های آذربایجان شرقی ۸۵ کیلومتر بر ساعت است گفت: این رقم برای کشور ۷۹ کیلومتر بر ساعت است.

وی اعلام کرد: استان آذربایجان شرقی دارای ۱۰۳ سامانه ثبت تخلف در محور‌های ارتباطی است و ۵۰ دستگاه نیز افزوده می‌شود.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از نبود قرارگاه پلیس راه در استان خبر داد و گفت: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر-تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی- یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاد.

سرهنگ آبراهه با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

رئیس اورژانس آذربایجان شرقی اظهار کرد: زمان رسیدن به بالین مصدوم در جاده‌های استان ۱۳ دقیقه و در کشور ۱۴ دقیقه است و این زمان در سطح کلانشهر تبریز به دلیل کمبود پایگاه‌ها ۱.۵ دقیقه بیشتر است.

جعفری روحی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۷۹ مصدوم با ترومای شدید در استان داشتیم که نشان می‌دهد شدت مصدومیت در تصادفات استان ما بسیار بالا است به طوری که ۳۷۸ مورد از این مصدومان فوت شدند.

دیگر خبرها

  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • روز پرکار اورژانس در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • همایش دوچرخه سواری عمومی شهر غلامان
  • محمودآباد میزبان تور بین‌المللی دوچرخه سواری خزر شد