Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسم تحلیف جو بایدن، به‌عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا برخی توجه‌ها به لباس حاضران نیز جلب شد.

به گزارش شریان نیوز،پوشیدن لباس‌هایی با طیف رنگی بنفش یا نزدیک به این رنگ سوال‌هایی را در ذهن بینندگان میلیونی این مراسم ایجاد کرد. اما چرا رنگ بنفش یا طیف رنگی آن از سوی برخی از چهره‌های برجسته در مراسم انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنفش با مفاهیم متفاوت و چندگانه

کامالا هریس در مراسم تحلیف در کنگره یک انتخاب نمادین با چندین مفهوم داشت. بنفش در واقع تلفیق رنگ دو حزب اصلی در ایالات متحده آمریکا است؛ یعنی تلفیق رنگ قرمز جمهوری‌خواهان با آبی دموکرات‌ها.

سی‌ان‌ان در این زمینه نوشت: «این یک رنگ مهم در نگاه کامالا هریس است.»

نمادی که بازتاب دهنده سخنان جو بایدن مبنی بر ضرورت وحدت در جامعه آمریکا است.

از سوی دیگر لباس معاون رئیس جمهوری آمریکا اشاره به شرلی چیشولم، نخستین نامزد آمریکایی-آفریقایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشت.

نیوزویک در مطلبی نوشت که چیشولم در دوران کارزار انتخاباتی خود رنگ بنفش را انتخاب کرده بود.

کامالا هریس در شانزدهم ژانویه در توییتی تایید کرده بود که شرلی چیشولم بر زندگی سیاسی او تاثیر گذاشته است و گفته بود که چیشولم راهی را برای او و بسیاری دیگر هموار کرد.

چیشولم در سال ۱۹۷۲ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بود. وی در زندگینامه خود با عنوان «جنگ خوب» نوشت: «من نامزد انتخابات شدم، زیرا بیشتر مردم تصور می‌کنند که کشور نه برای یک نامزد سیاه پوست و نه برای نامزدی یک زن آماده نیست.

 

کامالا هریس در حال ادای سوگند


الیزابت وارن سناتور آمریکایی که در رقابت‌های درون حزبی دموکرات‌ها نیز حضور داشت طیف رنگ بنفش را انتخاب کرد.


جیل بایدن یک روز قبل از مراسم تحلیف و در بدو ورود به واشنگتن لباس بنفش بر تن داشت.

این رنگ همچنین یکی از سه رنگ نشان دهنده جنبش حق رای زنان است مانند رنگ سفید که کامالا هریس آن را برای سخنرانی پیروزی در ماه نوامبر گذشته انتخاب کرد. از سوی دیگر در دهه ۱۹۷۰ بنفش مورد استقبال گسترده جریان‌های مختلف فمینیستی قرار گرفت.

کامالا هریس در رقابت‌های مقدماتی درون حزبی برای انتخابات ریاست جمهوری رنگ بنفش و زرد را برای کارزار انتخاباتی خود انتخاب کرده بود.

ژان گابریل کاس طراح رنگ و نویسنده کتاب قدرت حیرت انگیز رنگ‌ها نوشت:دهه‌ها پیش، بنفش رنگ امپراتور ژاپن بود. امروزه هم هرگز هیچ ژاپنی متعلق به نسل گذشته را نمی‌بینید که به این رنگ لباس نپوشد. بنفش نشان دهنده یک قدرت عرفانی است.

بنفش همچنین نمادی از وقار و اقتدار است. ژان گابریل کاس، طراح رنگ و نویسنده کتاب «قدرت حیرت انگیز رنگ‌ها» می‌گوید: «دهه‌ها پیش، بنفش رنگ امپراتور ژاپن بود. امروزه هم هرگز هیچ ژاپنی متعلق به نسل گذشته را نمی‌بینید که به این رنگ لباس نپوشد. بنفش نشان دهنده یک قدرت عرفانی است.»

به مانند معاون رئیس جمهوری آمریکا، چندین مهمان دیگر در مراسم تحلیف پوششی از این رنگ یا طیف نزدیک به آن را استفاده کردند: میشل اوباما، بانوی اول سابق، الیزابت وارن سناتور آمریکایی و هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا لباس‌هایی به این رنگ بر تن داشتند. از سوی دیگر جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور اسبق نیز ماسکی به رنگ بنفش را بر چهره زد. جیل بایدن، بانوی اول آمریکا نیز یک روز قبل و زمانیکه به واشنگتن رسید این رنگ لباس را بر تن داشت.

منبع: شریان

کلیدواژه: مراسم تحلیف کامالا هریس جمهوری آمریکا رنگ بنفش طیف رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ بود که به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد.

در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی، چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون، صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاورد‌های این کنگره امضا۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاورد‌های بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

گفتنی است چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشور‌ها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده