Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@23:26:07 GMT

راه‌های جبران کسری بودجه در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۷۳۶۳

راه‌های جبران کسری بودجه در سال ۱۴۰۰

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسین رئیسی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه سال ۱۴۰۰، گفت: راجع به اشکالات بودجه‌ ۱۴۰۰ صحبت های زیادی شده و یکی از نقاط مهمی که باید به آن توجه کرد همین تراز منفی عملیاتی بودجه است و کسری بودجه فاحشی که بین منابع و مصارف با یک نگاه اجمالی قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون تلفیق با رد کلیات بودجه مخالفت کرد ودلیل آن هم شرایط حساس کشور بود. هماهنگی‌هایی هم با شورای محترم نگهبان در این خصوص از طریق ریاست محترم مجلس انجام شده است.

وی ادامه داد: از جمله راه‌هایی که برای جبران این کسری مد‌نظر است افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق ایجاد پایه های جدید، مقابله با فرارهای مالیاتی و کاهش معافیت های مالیاتی می باشد. افزایش پله های مالیات حقوق و افزایش درصد مالیات برای نجومی بگیران هم تا حدودی منابع مالی نصیب دولت خواهد کرد. از سوی دیگر، کاهش هزینه های دولت هم باید در دستور کار قرار گیرد. دولت خیلی پرخرج شده است. باید به هزینه‌های جاری به شکل جد ورود کرد و جلوی بعضی از مصارف غیرضرور گرفته شود که این هم یکی از راه‌های جبران کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس با اشاره به لزوم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم مدیریت منابع مالی و افزایش درآمدهای دولت را به دنبال خواهد داشت. ناکارآمدی ارز ۴۲۰۰ تومانی غیرقابل انکار است. این سیاست ارزی سود و رانت سرشاری را نصیب دلالان کرده است.

وی ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۰ به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هستیم. دولت هم باید این موضوع را بپذیرد و با مجلس همراهی کند. اگر به دنبال حمایت از مصرف کننده ها هستیم باید یارانه آن ها را مستقیم به خودشان دهیم. در بودجه ۱۴۰۰ اثری از ارز ۴۲۰۰ تومانی نخواهد بود.

رئیسی در پایان تصریح کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی حقوق ورودی گمرک هم باید عملی شود. مبنای ارز حقوق ورودی گمرک باید ارز نیما باشد.

 

پربیننده ترین خبر خوش برای کارگران بازنشسته تامین اجتماعی ابتکاری که به انحصار رسید/ رانندگان و مسافران معترض به اسنپ و تپسی حقوق کدام گروه‌ها ٢۵درصد افزایش می‌یابد؟ میزان افزایش حقوق مدیران از ۲۱برابر به ۱۵برابر کاهش یافت/ سقف معافیت مالیاتی حقوق کارکنان دولت ۴میلیون تومان تعیین شد جاماندگان سهام عدالت در کشاکش ابهام و حذف

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز 4200 تومانی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: با پیگیری استاندار، هیأت وزیران در جلسه روز دوازدهم اردیبهشت ماه و به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، منصور بیجار اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر در روزهای پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین استان با بارش‌های رگباری سنگین فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این بارش‌ها موجب طغیان رودخانه‌های فصلی، زیر آب رفتن اراضی مسکونی و باغات، سرریز شدن سدهای مهم استان در مدتی کوتاه و ایراد خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های حساس و مهم اقتصادی و عمرانی گشت که حجم خسارت‌ها در برآورد اولیه ۱۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات مدیریتی قبل از وقوع بحران و اطلاع رسانی به موقع به همراه حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریک مساعی و حضور مقامات عالی وزارت کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، معاونین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، معاون جمعیت هلال احمر و سایر مسئولان کشوری و استانی موجب گردید بحران به خوبی مدیریت و در حال حاضر در مرحله ارزیابی کامل خسارات و آغاز بازسازی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری استاندار سیستان و بلوچستان، هیأت وزیران در جلسه ۱۲ اردیبهشت به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

کد خبر 751864

دیگر خبرها

  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه