Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبحث حمایت از حیوانات، همواره برای مردم استان اصفهان جایگاه قابل قبولی داشته و دارد، اما قابل توجه است که نقش انسان ها در بی سر و سامانی حیواناتی که زیست بوم آن‌ها به صورت غیر طبیعی به خطر افتاده است، نقش حمایتی مسئولان را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، شمار حیوانات بی ‌پناه نه تنها در استان اصفهان بلکه در کشور رو به افزایش است و همواره افرادی هستند که بدترین شکل رفتار را با حیوانات ولگرد دارند؛ به آنها تیر میزنند و حتی مسمومشان میکنند؛ جاندارانی که هیچ بدی در حق این مردم نکرده‌اند اما آزار‌های وحشتناکی را توسط مردم و در برخی مواقع توسط مسئولین متحمل می‌‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در مقابل این افراد، کسانی هستند که به حیوانات عشق می‌ورزند و از آنها در هرشرایطی مراقبت می‌کنند. بانویی، از زمان شناخت خود، از 12 سالگیش زندگی خود را وقف سگ هایی کرد که بی‌پناه هستند و یا توانایی زندگی به تنهایی را ندارند. سگ هایی که قربانی خودخواهی انسانی هایی شده اند، که هیچ درکی از احساس ندارند.

در این خصوص موسسه حامیان طبیعت اصفهان(تیم امید) فعالیت خود را از سال "1388" توسط "نسرین بیضاپور" (نسرین حسینی) که از همان دوران کودکی و نوجوانی خویش به حیوانات زخمی و آسیب دیده کمک می‌کرد و عشقی خاص به آنان می بخشید بنیان گذاری شد، گفتنی است در این نقاهتگاه، به حیوانات زخمی و آسیب دیده، رسیدگی و پس از بهبودی، رها سازی می‌شوند.

حمایت در ایران بسیار ضعیف است

نسرین حسینی، در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره شرایط این نقاهتگاه اظهار کرد: تعداد حدودی سگ ها 80 قلاده است، که در گذشته بیشتر بوده و دلیل کاهش این تعداد این  است که سگ های سالم در مجموعه نگه داری نمی‌شوند و فقط از سگ های زخمی، تصادفی و سگ های خانگی که دزدیده شده‌اند نگه داری می‌شود. به همین دلیل اینجا نقاهتگاه است؛ نه پناهگاه.

حسینی افزود: مشکلات مختلفی از جمله، دار زدن، تیراندازی، خوراندن سم و حتی بیماری هایی همچون بیماری های قارچی، انگلی، عفونی و باکتریایی از جمله مشکلات و خطراتی است که جان این حیوانات را در خطر می‌اندازد.

بنیانگذار موسسه حامیان طبیعت اصفهان در خصوص مشکلاتی که در این راه با آن‌ها روبرو شده اند گفت: مشکلات فراوانی در این راه برایمان اتفاق افتاده و می‌افتد، متاسفانه در ایران بحث حیوانات و حامی حیوانات به درستی فرهنگ سازی نشده است و حتی  کمک کردن به حیوانات را با کمک کردن به انسان مقایسه می‌کنند و این باعث به وجود آمدن مشکلات مالی و فقر فرهنگ شده است.

وی افزود: کمبود دارو یکی از مسائل و مشکلاتی است که وجود دارد برای حیوانات داروهای دولتی بسیار اندک بوده و گاها باید برای تهیه دارو به بازار آزاد مراجعه کنیم همچنین نبود کارگر یکی دیگر از مشکلات است. زیرا برخی از افراد علاقه‌ای به حیوانات ندارند و عده زیادی از آنها نمیتوانند با حیوانات کار کنند.

حسینی تصریح کرد: حمایت مسئولان در ایران بسیار ضعیف است و حتی حامیان وظیفه خود را نمی‌دانند و آموزش‌هایی در این جهت به هیچکس داده نشده‌است، حامی یعنی اگر حیوانی سر راه من قرار گرفت تا زمان بهبودی کامل در قبال او وظیفه دارم و متاسفانه این را مردم نمی‌دانند.

بنیانگذار موسسه حامیان طبیعت اصفهان در ادامه گفت: حمایت بعضی از افراد به این گونه است که در وبسایت های مختلف حیوانی را که شرایط مناسبی ندارند را می‌بینند، آن‌ها را به سرپرستی می‌گیرند و سپس به دلیل اینکه جایی برای نگهداریش ندارند آنها را رها می‌کنند.

وی افزود: قسمت های مختلفی برای نگهداری سگ‌ها وجود دارد یکی از قسمت ها برای سگ‌هایی است که سالم هستند و ما می‌خواهیم آنها را واگذاری کنیم اضافه بر این، سگ‌هایی که از کودکی در موسسه بوده‌اند بوده‌اند، طبیعتا به دلیل رشد در این فضا و ناتوانی در دفاع از خود، قابلیت رها سازی در طبیعت را ندارند؛ قسمت بعدی برای سگ‌هایی است که یا دست و پایشان شکسته شده و یا فلج شده‌اند. همچنین قسمتی هم برای سگ‌های خانگی است که برایشان محل بازی درست کرده‌ایم که با یکدیگر بازی میکنند. دو اتاق هم وجود دارد که یکی از اتاق ها، اتاق عقیم‌سازی و دیگری هم مربوط به سگ‌های پیر است.

حسینی گفت: ما برای سگ هایی که پس از بهبودی‌شان آنها را رها می‌کنیم، منطقه‌ای داریم که خودمان به آنها یک روز درمیان، غذا رسانی میکنیم و مواظبشان هستیم. که اینها وظایف دولت است و در همه جهان اینکار توسط شهرداری انجام میشود، اما متاسفانه شهرداری کمک که نمیکند هیچ، مانع کار نیز میشود.

 وی درباره علت حضورش در این مسیر تصریح کرد: همه چیز به کودکی انسان باز می‌گردد. من علاقه بسیاری به حیوانات داشتم و دارم؛ و این دلیل حضور من در این راه است. زمانی در کودکی، به تنهایی به سگ های اطرافم غذا رسانی می‌کردم. در همان دوره نیز من با انواع مختلفی از سگ‌ها رو به رو شدم و از آنها مراقبت می‌کردم و زمانی که از بهبودی آنها مطمئن شدم، آنها را رها میکردم. زمانی رسید که فهمیدم شهرداری سگ ها را میکشد. از آنها پرسیدم و به من گفتند که چون تعدادشان زیاد است آنها را میکشیم. همین شد که به فکر طرح عقیم سازی افتادم.

 حسینی گفت: سعی ما بر این است که فلج ها، زخمی ها و ناقص ها به خارج فرستاده شود. تا به حال سگ های زیادی را فرستاده‌ایم، و آنجا زندگی خوبی پیدا کرده اند.

بنیانگذار نقاهتگاه امید افزود: من در ابتدا که این نقاهتگاه را تاسیس کردم، بر این باور بودم جوانان علاقمند به حیوانات به استقبال می‌آیند و کمک می‌کنند. چراکه جوان ها سرشار از انرژی‌اند و در این صورت، کارها را در کنار ما یاد می‌گرفتند، ادامه می‌دادند و در تلاش برای کاری مفید حاضر میشدند. اما متاسفانه آنها حوصله کاری به این پر مشغلگی و سختی را ندارند و شروع و ورود به این کار چیزی نمیخواهد جز عشق.

وی گفت: چند هدف در این راه برای ما وجود داشت فرهنگسازی هدف اول بود که تا حد امکان انجام شد، عقیم سازی هدف دوم است. همچنین غذارسانی به سگ های ناتوان و درمانده یکی دیگر اهداف است که تا کنون حدود 300 سگ تحت نظارت ما هستند. کمک رسانی به سگ های تصادفی و آسیب دیده هم از اصلی ترین کار ها است.  من بابت همه این ها راضی هستم. هیچگاه برای پول در این راه قدم نگذاشته‌ام و همه این کار ها از عشق سرچشمه می‌گیرد و تا زمانی که باشم و بتوانم از این حیوانات معصوم حمایت میکنم و برایشان می‌جنگم.  

حسینی افزود: سگ‌ها حیوانات عجیبی هستند. اگر در وجودتان رخنه کنند هرگز بیرون نخواهند رفت. حس‌های قشنگی به من می‌دهند و بودن با این موجودات حال مرا عوض و مرا از این دنیا فارغ می‌سازد و این ها برای من غیر قابل وصف است.

حفظ حقوق یکدیگر؛ مهم ترین روش برای فرهنگسازی

مهران ریاحی،دامپزشک و موسس کلینیک حیوانات خانگی دی، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا،گفت: بحث کار در زمینه حیوانات خانگی و درمان آنها قطعا نیازمند علاقه است. اگر کسی به دید تجارت دراین حرفه گام بردارد، مراجعه کننده بی‌شک متوجه خواهد شد، که فرد برای علاقه کار می‌کند یا برای تجارت. در این صورت می‌توان گفت، رمز موفقیت یک دام پزشک، علاقه، پشتکار، درک حیوانات و صاحب حیوانات می‌باشد. در غیر این صورت منجر به شکست خواهد شد.

وی افزود: به طور کلی دو دسته حامی وجود دارد. دسته اول، عضو گروه‌هایی هستند و به صورت تعدادی و توده‌ای کار می‌کنند و گروه دوم، حدود یک یا دو حیوان که توسط خودشان یا آشنایان آنها، آورده و به آنها تحویل داده می‌شود و فرد، از حیوان تا زمان بهبودی مراقبت می‌کند و پس از بهبود، آنها را واگذار می‌کند.

ریاحی در ادامه اظهار کرد: در مکان هایی که حیوانات به  شکل دسته‌جمعی مراقبت می‌شوند، رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از بیماری ها، بسیار قابل توجه است و امکان اینکه بیماری های مسری و واگیردار در این مکان ها بین حیوانات شیوع یابند، بسیار زیاد است.

موسس کلینیک دی تصریح کرد: در طی 2 دهه گذشته، دید و نگاه افراد نسبت به حیوانات خانگی خوشایند نبود ولی هم‌اکنون، کودکان و نوجوانان و به طور کلی نسل جدید دید  بهتری نسبت به حیوانات خانگی، دامپزشک و دامپزشکی پیدا کرده‌اند و برای این ها ارزش زیادی قائل هستند که این بسیار خوش آیند است.

وی در ادامه گفت: رفتار درست، نگهداری صحیح، اذیت نکردن همسایگان و اطرافیان وظیفه همه ما است که در این صورت فرهنگ نگهداری از حیوانات خانگی در جامعه بالاتر خواهد رفت.

 

ریاحی در ادامه، با اشاره مبحث پت‌تراپی افزود: پت ترابی متد های روانپزشکی و پزشکی است که توسط آن انسان هایی را که شرایط مناسبی از نظر روحی و یا زندگی ندارند را با این کار به زندگی بر می‌گردانند و خیلی جواب‌گو می‌باشد، در دنیا نیز ثابت شده است و اخیرا  بسیاری از مراجعه کنندگان ما به پیشنهاد روان‌شناس خود اقدام به تهیه حیوان خانگی می‌نمایند.

وی در رابطه با علت آزار و اذیت حیوانات توسط انسان ها گفت: بعضی از افراد مطلع نیستند و نمی‌دانند که حتی حیوانات هم درد را حس می‌کنند و آزار می‌بینند. نکته بعدی این است که با توجه به سخن "گاندی"  میزان تمدن هر جامعه را از نوع رفتار آنها با حیوانات می‌توان فهمید.  قطعا برای اصلاح و بهتر کردن برخی از شرایط موجود، یاد آوری این موضوع اهمیت خواهد داشت و اهمیت به حیوانات بحث مهمی است که ما انسان ها به قدری حیوانات و موجودات زنده را آزار می‌دهیم و اذیت می‌کنیم که یک کلاغ هم همیشه در حال دور شدن از انسان است به جای نزدیکی به آن که این به خاطر نوع رفتار ما می‌باشد که در چند سال اخیر تا حدودی اصلاح شده‌است ولی هنوز هم نیاز به اصلاح و اطلاع رسانی دارد.

ریاحی گفت: افرادی که حیوان خانگی دارند باید رعایت حقوق افرادی که حیوان خانگی ندارند و مخالف‌اند را بکنند؛ به‌خصوص در آپارتمان، پارک یا خیابان چراکه با آوردن آنها در خیابان ها، پارک و یا آزار دادن همسایگان توسط حیوان خانگی ، میتواند سلب آرامش سایرین را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه افزود: رفتار صحیح شامل عدم حضور در مکان های عمومی، استفاده از باکس و سبد و ..، که می‌تواند برای حفظ حقوق کار ساز باشد.

موسس کلینیک دی، در پایان تصریح کرد: با رعایت حقوق یکدیگر احتمال اینکه همه انسان ها، چه آنهایی که حیوان خانگی می‌خواهند و چه آنهایی که نمی‌خواهند، به حقوقشان برسند بیشتر خواهد شد. اما اگر آنهایی که حیوان خانگی دارند حقوق افراد را رعایت نکنند و انسان های دیگری را که علاقه‌ای به حیوانات ندارند را اذیت نمایند، بی شک به خواسته های مشروع و معقول خود نخواهیم رسید.

حفظ حقوق یکدیگر یکی از مهم‌ترین اتفاقات است. اگر در جامعه، این موضوع فرهنگ سازی شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. احترام به حقوق یکدیگر در سرعت روند این فرایند بسیار کمک می‌کند. فرهنگی که تاکنون در کشور نهادینه شده و با همکاری گروه های مختلف درحال تحقق است. آزار و اذیت های مختلف در این باره صورت میگیرد که باز هم مقصر آن کسی جز انسان نیست. فردی که خودخواهانه توسط حیوان خانگی خود، دیگران را آزار می‌دهد و حتی آنهایی را که از حیوانات ترس دارند را می‌ترسانند جز بدتر کردن این شرایط اقدامی نخواهند کرد. متاسفانه حمایت حیوانات در ایران جایی ندارد اما این موجودات هم جاندار هستند.

آزارشان چه سودی به همراه خواهد داشت؟ در نقاهتگاه سگی به اسم "نفس" بود که در تصادفی فلج میشود و 5 سالی از آن اتفاق می‌گذرد. آیا این آسیب و این آزار به سگ ها و تمام موجود های زنده، حقشان است یا فقط خود خواهی انسان هاست؟ در همه جای جهان زندگی حیوانات امری مهم است و انسان ها برای آنها خانه می‌سازند، غذا می‌دهند و مراقب آنها هستند. اما در کشور ما انسان ها آنها را به کشتن می‌دهند، تیر می‌زنند، شکار میکنند و در کل حق زندگی را از این موجودات بی‌پناه می‌گیرند و هیچ ناراحت نمی‌شوند و حتی احساس گناه هم نمی‌کنند. اما این وظیفه همه ماست که حامی موجودات زنده دیگر باشیم و از آنها حمایت کنیم. دنیای عجیبی است دنیای حیوانات. سراسر عشق و حس و حال خوب. همین سگ و حیوانات دیگر همچون، خرگوش، عروس هلندی و بسیاری دیگر، به روح خیلی ها بهبودی داده‌ و از جرم خیلی از افراد کاسته است. برای همین دنیا، دنیای عجیبی است. این‌ها هیچ جوری بدست نمی‌آید مگر با عشق. اگر عشق باشد همه چیز وجود خواهد داشت. حال هنوز هم این حجم از آزار حق آنهاست؟

 

گزارش از: مانیدا ایزدخواستی خبرنگار خبرگزاری برنا- اصفهان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان محیط زیست حیوانات زیست بوم کرونا حیوانات ولگرد حیوان خانگی حیوانات خانگی حقوق یکدیگر برای سگ بیماری ها انسان ها خواهد شد شده اند سگ هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت

ایسنا/گیلان رئیس شورای شهرستان رشت، با بیان اینکه در فرایند مدیریت زباله باید تفکیک از مبدا جدی گرفته شود، گفت: دفنگاه سراوان به محیط روستایی آسیب زده است.

مجید عزیزی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در جلسه شورای اسلامی شهرستان رشت، با اشاره به چالش های زیست محیطی در سطح شهرها و روستاهای این شهرستان، اظهار کرد: برای رفع چالش ها باید بین مردم و مسئولان تعامل ایجاد شود و شوراهای شهر و روستا حلقه وصل مردم و مسئولان هستند.

وی با تاکید بر لزوم مطالبه گری شوراها از مسئولان برای رفع مشکلات و چالش ها، افزود: امروز چالش زباله در گیلان بر کسی پوشیده نیست و دفنگاه سراوان به محیط روستایی آسیب زده است.

رئیس شورای شهرستان رشت با بیان اینکه در فرایند مدیریت زباله باید تفکیک از مبدا جدی گرفته شود و سپس به فکر زباله سوز باشیم، عنوان کرد: زباله های ریجکتی پس از تفکیک و پردازش و جداسازی و بازیافت، باید به زباله سوز برده شوند.

عزیزی رفع مشکلات زیست محیطی دو رودخانه رشت را بسیار مهم دانست و گفت: زرجوب و گوهررود باید نماد توسعه گردشگری شهر رشت باشد و به اقتصاد استان کمک کند و لذا باید برای ورودی های فاضلاب و پساب به این دو رودخانه چاره اندیشی کنیم.

محمدجواد حسن پور، سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری رشت نیز، پسماند را دغدغه شهر و روستا دانست و عنوان کرد: بار اصلی جمع آوری و امحای زباله های استان گیلان بر عهده شهرستان رشت است.

وی با اشاره به افزایش جمعیت استان و شهرستان رشت به ویژه در تعطیلات آخر هفته، افزود: افزایش جمعیت موجب افزایش هزینه ها در همه بخش ها از جمله مدیریت پسماند شهرستان رشت می شود.

سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری رشت با تاکید بر لزوم کاهش ورود زباله به دفنگاه، خاطرنشان کرد: به دنبال «زباله صفر» در دفنگاه هستیم که در این راستا تقویت ناوگان جمع آوری و حمل زباله و گسترش کارخانه کود آلی را دنبال می کنیم.

دکتر سید محمود رضوانی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در ادامه، از زباله و پسماند به عنوان معضل حوزه بهداشت و درمان یاد کرد و ادامه داد: یکی از معضلات جدی استان گیلان سالمندی جمعیت است.

وی جمعیت سالمند را نیازمند حمل و نقل و مبلمان شهری و ساختمان سازی و... مناسب دانست و بیان کرد: سالمندی تبعات بهداشت و درمان دارد و با افزایش شکستگی و فشار خون و دیابت و آلزایمر و سرطان و... مواجه هستیم.

دکتر ژاله مرتضوی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت نیز در این جلسه، پسماند را به دو بخش عفونی و غیر عفونی تقسیم کرد و گفت: هر ۱۵ بیمارستان شهرستان رشت(به غیر از شفا) اقدام به ایمن سازی زباله های عفونی می کنند؛ این در حالی است که ماهانه حدود ۱۱۰ تن زباله عفونی توسط بیمارستان های دولتی و خصوصی شهرستان تولید می شود.

وی حجم تولید زباله درمانگاه های دولتی و آسایشگاه سالمندان را حدود ۱۵۰۰ کیلوگرم در ماه دانست و متذکر شد: در سطح شهرستان رشت ماهانه حدود ۱۵۰ تن پسماند عفونی و تیز و برنده تولید می‌شود که تا ۹۵ درصد آن را مدیریت می کنیم؛ البته بخش باقی مانده مربوط به مکان های غیر مجاز پوست و زیبایی و آرایشگاه هاست.

رئیس مرکز بهداشت رشت از فعالیت یک شرکت جمع آوری پسماند عفونی در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: پسماندها را غیر عفونی می کنیم و به دفنگاه می بریم. مطب ها و مراکزی که با این شرکت قرارداد ندارند و پسماندهای عفونی خود را با پسماند شهری همراه می کنند، به دادگاه معرفی خواهند شد.

مرتضوی خواستار پوشش کامل لندفیل سراوان با شن و سم پاشی اصولی جهت جلوگیری از تکثیر مگس شد و اضافه کرد: در طرح نوروزی امسال ۲۹ هزار بازدید از واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی را انجام دادیم و ۵۴ واحد را پلمب و ۱۲۲ نفر را به دادگاه معرفی کردیم؛ همچنین ۳۵۳۶ اخطار کتبی صادر شد.

محمدتقی تقی زاده، رئیس اداره حفاظت محیط زیست رشت نیز، با بیان اینکه در برخورد با واحدهای آلاینده محیط زیست تعارف نداریم و پس از اخطار کتبی، معرفی به دادگاه می کنیم، ادامه داد: پسماندهای صنعتی به دو بخش عادی و ویژه تقسیم می شود که پسماند ویژه به سراوان نمی رود.

وی منابع آلاینده رودخانه های رشت را شامل شیرابه و پساب صنعتی و بیمارستانی و فاضلاب خانگی دانست و متذکر شد: اگر از ورود فاضلاب خانگی به گوهررود و زرجوب جلوگیری کنیم، بار بزرگی از آلودگی این رودخانه ها را حذف کرده ایم.

محمدباقر بشردانش، معاون خدمات عمومی و محیط زیست شهرداری رشت نیز، با اشاره به پیگیری شورا و شهرداری برای بهسازی لندفیل سراوان پس از ۳۷ سال دفن زباله، اظهار کرد: شاهد پیشرفت ۸۶ درصدی پروژه بهسازی لندفیل سراوان هستیم.

وی با اشاره به فعال شدن ناوگان جمع آوری زباله های تفکیک شده در سطح شهر از چند ماه گذشته، خاطرنشان کرد: برای موفقیت تفکیک زباله از مبدا باید مراکز غیر قانونی جمع آوری را تعطیل کنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری رشت همچنین از آغاز لایروبی رودخانه های رشت خبر داد و تاکید کرد: ساماندهی فاضلاب و جلوگیری از ورود آن به رودخانه در رفع آلایندگی ها موثر خواهد بود.

علی مقصودی، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت نیز در ادامه، جامعه کارگری شهرداری رشت را ۹۱۴ نفره دانست و خاطرنشان کرد: میانگین روزانه جمع آوری زباله در رشت طی سال ۱۴۰۲ معادل ۵۳۰ تن بوده است.

وی سرانه تولید زباله در رشت را ۶۳۰ گرم در روز دانست و اضافه کرد: هم در کارخانه کود آلی و هم در لندفیل سراوان، تفکیک زباله در مقصد را انجام می دهیم و لذا زباله ارزشمند را دفن نمی کنیم.

رئیس سازمان مدیریت پسماند رشت، جداسازی صحیح، جمع آوری و بازیافت را لازمه مدیریت پسماند دانست و تاکید کرد: مدیریت پسماند نیازمند آموزش است و سال گذشته در ۱۵۰ مدرسه آموزش تفکیک زباله را ارائه کردیم.

مقصودی با بیان اینکه روزانه ۱۰ دستگاه خودروی جمع آوری زباله در شهر رشت فعال است، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳۰۹ میلیارد تومان صرف جمع آوری و انتقال زباله های شهر رشت شد.

مسعود عباس نژاد، عضو شورای شهر رشت نیز در ادامه، همه شهرها و روستاهای استان گیلان را درگیر پسماند دانست و عنوان کرد: در ساماندهی لندفیل سراوان باید به دو معضل بوی نامطبوع و هجوم مگس ها توجه شود تا مردم منطقه آسیب نبینند.

وی از دستگاه های متولی خواست با جدیت برای سلامت مردم تلاش کنند و یادآور شد: دفن زباله در کنار رودخانه ها موجب آلودگی آب می شود و لذا جمع آوری پسماند شهری و روستایی باید در دستور کار قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گربۀ محله مهم است
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • (ویدئو) پذیرایی عجیب از مشتریان مانند حیوانات در یک رستوران لاکچری!
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • (ویدئو) تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها