Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان نعمتی افزود: در آخرین جلسه کمیسیون ماده ۳۳ تعداد ۱۳ طرح واگذاری به افراد، شرکت‌ها و نهادهای مختلف بررسی شد که در مجموع شش طرح به دلایلی چون عدم درخواست تمدید، عدم پیشرفت فیزیکی طبق تعهدات و عدم پرداخت حق دولت فسخ شدند.

وی با بیان اینکه طرح‌هایی که فسخ قرارداد شدند، ۸۴ هکتار بودند، گفت: این طرح‌های فسخ شده، شامل پتروشیمی دنا و بویراحمد در دشت سقاوه، میدان عرضه دام، کارخانه شن و ماسه و گلخانه بوده و مالکان و مجریان این طرح‌ها سه ماه فرصت دارند تا در دیوان عدالت اداری نسبت به رأی کمیسیون ماده ۳۳ این سازمان اعتراض کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی تصریح کرد: وقتی زمینی برای اجرای طرحی در هر قالبی به یک نفر واگذار می‌شود، منافع عمومی دارد و به نفع اقتصاد و معیشت مردم است اما وقتی طبق قرارداد، مجریان کاری نمی‌کنند و طرح پیشرفت فیزیکی مناسبی ندارد، طبق قانون در یک فرایند قانونی و منطقی ابتدا برای فعال شدن طرح‌ها وارد می‌شویم و چنانچه طرحی فعال نشود، نسبت به فسخ قرارداد و برگرداندن اراضی به دولت اقدام می‌کنیم.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: در یکسال اخیر ۲۴۴ هکتار اراضی واگذاری، فسخ قرارداد شدند که ۱۶۰ هکتار آن به دلیل عدم پیشرفت فیزیکی بوده و یک طرح دیگر نیز مربوط به احداث فراورده‌های پتروشیمی در «دلی بجک» نیز فسخ قرارداد شد و ۲۲ هکتار واگذاری اراضی ملی به این فرد بازپس‌گیری شد.

کد خبر 5128250

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اراضی ملی یاسوج ویروس کرونا بارش برف شیراز خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد شیوع کرونا شهرستان کرج قوه قضاییه مشهد سازمان تبلیغات اسلامی فسخ قرارداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان از ادامه عملیات احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: قرارداد این پروژه که شامل اجرا و حفاری شمع و فونداسیون سرشمع، ستون و عرشه است، تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

امیرعباس رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مشخصات کلی پروژه احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) اظهار کرد: قرارداد این پروژه با عنوان پروژه عملیات احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) به سمت خیابان شریف واقع در محدوده مناطق ۸ و ۱۱ شهرداری اصفهان بسته شده است.

وی افزود: از تأثیرات شاخص این پروژه می‌توان به کاهش ترافیک روی پل امام خمینی (ره) و سهولت دسترسی به خیابان‌های شریف و درخشان اشاره کرد.

کد خبر 748630

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد