Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@02:50:20 GMT

۱۹۰ هزار دام در فراهان استان مرکزی ایمن‌سازی شدند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۷۶۰۸

۱۹۰ هزار دام در فراهان استان مرکزی ایمن‌سازی شدند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فراهان گفت: ۱۹۰ هزار دام از ابتدای سال جاری تاکنون در این شهرستان علیه بیماری‌های مختلف دامی و مشترک بین انسان و دام ایمن سازی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرعلی رئیس اداره دامپزشکی فراهان در گفتگو با فراهان خبر گفت: ۱۹۰ هزار دام از ابتدای سال جاری تاکنون در این شهرستان علیه بیماری‌های مختلف دامی و مشترک بین انسان و دام ایمن سازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تعداد دام‌ها علیه بیماری های چون هاری، تب مالت، تب برفکی و سیاه زخم واکسینه شدند. وی ادامه داد: ۷۰۰ قلاده سگ نگهبان و صاحب دار نیز از ابتدای سال جاری تاکنون علیه بیماری مشترک هاری واکسینه شدند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فراهان خاطرنشان کرد: بیماری هاری قابل درمان نیست ولی قابل پیشگیری است و به دلیل درصد مرگ و میر بالای این بیماری در انسان، واکسیناسیون آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: بیماری هاری از جمله بیماری‌های ویروسی مربوط به دستگاه عصبی است که بیشتر در گوشتخواران اهلی و وحشی از جمله سگ، گربه، گرگ، روباه، شغال، گاو، گوسفند، بز، الاغ و اسب ایجاد بیماری کرده و انسان نیز بر اثر گزیده شدن توسط حیوانات آلوده به این بیماری مبتلا می شود.

مهرعلی، گزش و تماس بزاق حیوان آلوده به بیماری هاری با پوست صدمه دیده را از جمله مهمترین راه‌های انتقال این بیماری عنوان کرد و افزود: انتقال از طریق پنجه گربه یا سگ به انسان از دیگر راه‌های انتقال این بیماری است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فراهان اظهار کرد: انس و الفت بیش از اندازه حیوان به صاحب، عصبانیت و تند خویی، خوب غذا نخوردن، حمله به افراد، گاز گرفتن چوب و سنگ و اشیاء، سرازیر شدن کف از دهان، زمین خوردن مرتب، صدای خشن، فلجی اندام حرکتی و فلجی دستگاه تنفسی از جمله علایم بیماری هاری در حیوانات است.

وی از مشاهده یک راس گوساله مشکوک به بیماری هاری امسال در شهرستان فراهان خبرداد و گفت: یک مورد نمونه برداری از حیوان اهلی مشکوک به این بیماری در این شهرستان انجام و پس از تایید آزمایشگاهی نمونه ارسالی، ادامه پروتکل های بهداشتی در دامداری مذکور انجام شد.

وی پایش و مراقبت را از جمله راهبردی‌ترین روش‌های کنترل بیماری دانست و افزود: بر این اساس از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۴۴ مورد پایش و مراقبت بیماری سل و بروسلوز، یک هزار و ۵۶۷ مورد مراقبت بیماری تب برفکی، ۳۳ مورد مراقبت سرمی مشمشه، یک هزار و ۶۲ مورد مراقبت لامپی اسکین و ۱۴ مورد مراقبت بیماری هاری در شهرستان فراهان انجام شده‌ است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ابتدای سال جاری تاکنون رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فراهان مورد مراقبت بیماری هاری علیه بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است، بنابراین بایدوبیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی پیش از ظهر امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در آیین نواختن زنگ سپاس معلم که به مناسبت گرامیداشت مقام معلم در مدرسه حکمت اراک برگزار شد، اظهارکرد: نگاه به آموزش و پرورش، نگاه به یک مجموعه دستگاه عظیم زیربنایی است و هزینه کردن برای آموزش و پرورشِ در تراز انقلاب اسلامی با ویژگی پخته بودن، سنجیده کار کردن، همراه بودن با مشاوره و داشتن ملاحظات لازم از مسائل بسیار مهم و ارزشمند است.

وی افزود: همانگونه که رسالت انبیای الهی بویژه حضرت محمد (ص)، ترویج مکارم اخلاقی در جامعه بود، معلمان هم چنین رسالتی هستند، بنابراین همه باید قدر زحمات این قشر فرهیخته را بدانند.

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه معلمان در تعلیم و تربیت انسان نقش اساسی دارند تصریح کرد: باید فرهنگ تکریم معلم در بین همه اقشار جامعه نهادینه شود.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی اضافه کرد: انسان‌سازی مهمترین وظیفه معلمان است و بشریت همواره برای رشد و تکامل اخلاقی نیاز به معلم و مربی داشته است.

وی ادامه داد: سرمایه هر کشوری برای توسعه همه جانبه و صحیح نیروی انسانی است، آموزش و پرورش بستر ساخت نیروی انسانی را فراهم می کند و در آموزش و پرورش فردای جوامع ساخته می شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: برای تربیت نیروی کارآمد متعهد و متدین در آموزش و پرورش باید راهبرد اصلی در این وزارتخانه یادگیری خلاق به جای تکیه بر حافظه، تقویت قوه کشف و حل مسائل علمی، ایجاد عادات و رفتار اجتماعی متناسب با شئونات جامعه اسلامی و ایرانی، تقویت باورهای دینی و مذهبی و عمل به آن و آموزش مهارت‌ها و حرفه های موردنیاز جامعه باشد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی تاکید کرد: معلمان باید قدر جایگاه خود را بدانند و برای تحقق آرمانهای امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهدا و ملت بزرگوار ایران اسلامی گامهای بلندی بردارند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری گفت: استاد مطهری با اندیشه والا و درک از شرایط زمان، موفقیت‌هایی را برای نسل کنونی به یادگار باقی گذاشت، این استاد فرزانه، نمونه یک معلم فداکار و پرتلاش بود که برای ترویج مکارم اخلاقی و اسلامی در جامعه تمام تلاش خود را بکار گرفت.

معلم رکن اصلی آموزش و پرورش است

فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی با تقدیر از تلاش‌های معلمان استان در مسیر تعلیم و تربیت، اظهار کرد: معلم رکن اصلی آموزش و پرورش است و معلم با دانش و رفتار خود می تواند بیشترین تاثیر را بر دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: نقش آموزش و پرورش در فرهنگ عمومی کشور که شاید تا به حال کمتر به آن توجه شده بسیار است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه نقش معلمان و اساتید دانشگاه بسیار برجسته و تأثیر گذار است تصریح کرد: گذشته غیرقابل تغییر و آینده را می‌شود ساخت، مهم‌ترین کار در همه‌ی جوامع ساخت آینده است و این معلمان هستند که با تربیت نسل‌ها، آینده را رقم می‌زنند و آن را تغییر می‌دهند.

استاندار مرکزی اضافه کرد: ایران از گذشته‌ای غیرقابل افتخار و ذلت‌بار در زمان کودتایی‌ترین رژیم تاریخ که در هیچ فضیلتی برتری نداشت به نقطه‌ای رسید که در دهه اول انقلاب اسلامی هشت سال در برابر همه‌ی قدرت‌های جهان ایستادگی کرد.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه آموزش بیشتر نقش را در توسعه فرهنگی و در نهایت در پیشرفت جامعه دارد گفت: انسان سازی، تربیت و آموزش از رسالت‌های معلمان است، امروز آموزش و پرورش در تربیت جامعه نقش حیاتی دارد و ما در این راه از هیچ کوشش و تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد.

وی با اشاره به عملیات غرورآفرین "وعده صادق" گفت: شاهکار همه‌ی موفقیت‌ها و تربیت نسل‌ها به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به نقطه‌ای رسیده است که فرزندان ملت ایران در ماه گذشته ضرب شست جمهوری اسلامی را به رژیم جنایتکار اسرائیل نشان دادند.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: ارتش رژیم خبیث اسرائیل در سال ۱۹۶۷ چهار ارتش قدرتمند عربی را ظرف شش روز از پای درآورد اما هم اینک ماه‌ها است در مقابل تربیت‌شدگان مکتب جمهوری اسلامی به خاک سیاه و ذلت نشسته است.

حسین مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی هم گفت: ۱۷ هزار معلم شاغل و ۲۰ هزار معلم بازنشسته در سراسر استان مرکزی داریم و بنا داریم تقدیر شایسته ای از آنها در هفته معلم انجام شود.

کد خبر 749439

دیگر خبرها

  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌