Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ تنها نماینده فوتبال خراسان شمالی در لیگ دسته دوم فوتبال کشور٬ با عدم حمایت مدیران استانی در آستانه حذف از این رقابت‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ زمستان سال 97 استاندار خراسان شمالی با اصرار و تاکید فراوان٬ امتیاز یک تیم فوتبال در لیگ دسته دوم فوتبال کشور را برای استان خرید و با این شعار که فوتبال نشاط اجتماعی را درپی خواهد داشت همه را به حمایت جدی از این تیم مجاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان تیم داری در فوتبال خراسان شمالی؛ «بومی‌ها و غیر بومی‌ها» چه می‌گویند؟ + فیلمآیا 17 بازیکن بومی جذب تیم اترک خراسان شمالی می‌شوند؟حال و روز فوتبال خراسان شمالی| قرار نبود فیروز کریمی مدیرفنی باشد/چرا «بازیکنان بومی» جذب نشدند؟

اصرار استاندار خراسان شمالی برای تیم‌داری فوتبال

استاندار خراسان شمالی که سبقه حضور پرحاشیه او در فدراسیون تیراندازی و کمیته ملی المپیک هنوز در اذهان باقی است٬ تابستان 98 نیز در دیدار با جمعی از فوتبالیست‌های پیشکسوت و اعضای هیات فوتبال استان از تصمیم خود رونمایی کرده بود.

وی در این دیدار با اعلام حمایت تمام قد خود از ورزش فوتبال استان گفت: مردم باید حامیان اصلی تیم فوتبال استان باشند و مشکل ورزش فوتبال استان عدم حمایت صنایع نیست بلکه عدم حمایت و احساس مالکیت مردم استان نسبت به تیم فوتبال است.

محمدعلی شجاعی  اظهار داشت: باید آداب علمی کار در سیستم مدیریت، مربیگری و تیم داری در تمامی رشته‌های ورزشی به ویژه فوتبال رعایت شود. هنوز فضای لازم برای اینکه مردم احساس کنند تیم فوتبال استان بخشی از داشته های آنان است و تعطیلی تیم فوتبال استان باعث اعتراض آنان شود، ایجاد نشده است.

وی ادامه داد: باید فرهنگ اینکه تیم فوتبال حق مردم است، در استان ایجاد شود چرا که تیمی که صاحب نداشته باشد از بین می رود.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی افزود: نگاه ما به ورزش در استان هزینه ای است و تنها به دنبال اعتبار برای اعزام تیم ها به مسابقات هستیم و یاد نگرفته ایم مدیریت فوتبال اقتصادی است.

تیمی به نام خراسان شمالی به کام دیگران

داستان تیم داری فوتبال در خراسان شمالی بالاخره با خرید امتیاز یک تیم در لیگ دوسته دوم فوتبال کشور به واقعیت رسید. در فصل گذشته که تیم فوتبال اترک برای نخستین بار در این رقابت‌ها پا به میدان می‌گذاشت٬ تمام تدارکات نشانگر عزم جدی مدیریت ارشد استان برای حمایت از تیم فوتبال بود.

کوروش بهادری مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی یکی از علت‌های پیگیری خرید امتیاز این تیم را مجهز بودن خراسان شمالی به استادیوم 17 هزار و 500 نفری عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود اینکه دو سال است استادیوم 19 مهر تکمیل و تجهیز شده اما نداشتن تیم فوتبال در لیگ های بالا ما را اذیت می‌کرد و عملاً دو سال بود که چراغ این ورزشگاه خاموش بود.

در نخستین گام٬ فیروز کریمی از مربیان نام‌آشنای فوتبال کشور برای هدایت این تیم معرفی شد. فیروز کریمی چند بازی را روی نیمکت نشست ولی نتایجی که می‌گرفت چنگی به دل نمی‌زد.

کار تا جایی پیش رفت که صدای منتقدان از تیم اترک بلند شد. برخی از بازیکنان غیر بومی تیم هم پرده از لایه‌های برخی قراردادها برداشتند و اعلام کردند ارقام مطرح شده در قراردادها٬ صوری و غیر واقعی است.

کلاه فیروز کریمی بر سر فوتبال خراسان شمالی

فیروز کریمی نیز پس از چند بازی و بدون اعلام رسمی از تیم جدا شد. این در حالی بود که شنیده‌ها حاکی است فیروز کریمی رقمی معادل 600 میلیون تومان از اترک پول گرفت و بدون نتیجه تیم را واگذار کرد!

اترک با توان بازیکنان بومی و کادر فنی بجنوردی توانست خود را در لیگ دسته 2 فوتبال کشور حفظ کند و فصل 98 فوتبال به پایان رسید.

حالا تیم اترک نتیجه نگرفته بود و مدیران استان در مقابل هجمه‌ای از انتقادات قرار داشتند. پیشکسوتان فوتبال استان در راس منتقدان عملکرد این گونه تیم‌داری بودند.

مربیان٬ بازیکنان و پیشکسوتان ورزش فوتبال در استان٬ معتقد بودند باید برای رشد رشته پرطرفدار فوتبال در خراسان شمالی٬ به سراغ بازیکنان بومی و استعدادهای ناب استانی برویم تا با درخشش و رشد آنان٬ زمینه رشد فوتبال استانی ایجاد شود.

استاندار: هنوز برای این استان زود است!

استاندار خراسان شمالی پس از یک فصل ناموفق و در حالی که هیچ خبری از مدیران ورزشی در دفاع از عملکرد اترک نبود٬ باز هم یک تنه به میدان آمد و گفت: داشتن تیم فوتبال نشاط اجتماعی را در جامعه افزایش می‌دهد و منتقدان از این موضوع بی‌اطلاع هستند.

وی افزود: قرار نبود تیم فوتبال برای استان آب و نان بیاورد و اگر این گونه بود نباید در استان خوزستان با آن همه محرومیت٬ این همه تیم فوتبال وجود داشت.

شجاعی تصریح کرد: 2 میلیارد تومانی که از شورای شهر و شهرداری برای خرید تیم گرفته بودیم را به آنان پس دادیم و معتقدیم این استان ظرفیت تیم داری ندارد و هنوز وقت آن در استان نشده است!

ماه عسل مدیران با اترک به سرعت تمام شد

پس از این اظهارات استاندار٬ اخبار تیم اترک دیگر از سوی مسئولان ارشد استان پیگیری نشد و خبری از این تیم نبود تا اینکه خبر رسید اترک در رقابت‌های فصل جدید با کادر فنی و بازیکنان بومی در میدان حاضر می‌شود.

حالا نوبت تنهایی این نوزاد فوتبال خراسان شمالی فرا رسیده بود و اترکی‌ها در غربت و تنهایی و بدون هیچ حمایتی در رقابت‌ها حاضر می‌شوند.

موضوع جایی قابل تامل می‌شود که چند بازیکن فصل گذشته اترک به دلیل عدم پرداخت مطالباتشان از تیم شکایت می‌کنند و فدراسیون فوتبال٬ اترک را به پرداخت 4 میلیارد ریال برای این بازیکنان متهم می‌کند.

یک منبع مطلع در تیم اترک در این باره اظهار داشت: با رأی فدراسیون فوتبال٬ هر آن احتمال محرومیت اترک از رقابت‌های لیگ دسته دوم کشور وجود دارد و با این حال هیچ خبری از مدیران استان و مدیران تیم نیست.

وی افزود: گویا در سال گذشته برخی قراردادها دستکاری شده و رقم واقعی چیز دیگری بوده است. حالا که کار قانونی شده و باید مطالبات بازیکنان پرداخت شود٬ خبری از پول نیست.

این عضو کادر تیم اترک گفت: مدیرعامل تیم در پاسخ به تماس هیئت فوتبال استان گفته است که دیگر کاری با تیم ندارد و مدیران ورزشی و سیاسی استان هم تیم را رها کردند. چرا سال گذشته که تیم دست غیر بومی‌ها بود و نتیجه هم نمی‌گرفت٬ آقایان این قدر هوای تیم را داشتند؟

به نظر می‌رسد سرمایه میلیاردی امتیاز تیم در لیگ دسته دوم فوتبال کشور٬ با وجود بازیکنان با استعداد بومی٬ گرفتاری لج بازی برخی از مدیران و دلال‌های فوتبالی شده و قرار نیست سهم و حق واقعی خراسان شمالی در فوتبال احیاء شود.

انتهای پیام/311/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان شمالی فوتبال خراسان شمالی دوم فوتبال کشور تیم فوتبال بازیکنان بومی فوتبال استان لیگ دسته دوم فیروز کریمی لیگ دسته تیم اترک تیم داری رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • خبر خوش به پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با سپاهان
  • پایان مسابقات شنای کارگران خراسان شمالی در هفته کار و کارگر
  • نامه باشگاه سپاهان در آستانه بازی با پرسپولیس
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • محکومیت باشگاه تراکتور در آستانه بازی با استقلال
  • دستگیری کلاهبردار دارای اعلان قرمز پلیس بین‌الملل در بجنورد
  • بازداشت کلاهبردار دارای اعلان قرمز پلیس اینترپل در خراسان شمالی