Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن پیرهادی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت آرا در پارلمان اظهارکرد: یکی از وعده‌های انتخاباتی اصولگرایان تصویب طرح شفافیت آرای نمایندگان بود که به دنبال تصاحب اکثریت بهارستان از سوی این طیف حالا تحقق این وعده به آزمون و سنگ محک راستی آزمایی نمایندگان بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح از جمله طرح‌های اولیه نمایندگان در مجلس بود که از سوی هیئت رئیسه اعلام وصول شد گفت: طرح شفافیت آرا برای بررسی بیشتر به کمیسیون تدوین آیین نامه ارجاع داده شد، همچنین این طرح برای تدوین بیشتر و در نظر گرفتن اصول قانونی، بازه اجرایی و حقوقی آن به کمیته مشترکی میان کمیسیون تدوین آیین نامه و کمیسیون اصل نود ارجاع داده شد که همچنان بررسی بند‌هایی از آن محل ارزیابی و تدوین از سوی این کمیته است.

پیرهادی تصریح کرد: طرح شفافیت آرا همچنین به مرکز پژوهش‌های مجلس ارجاع شده است، طرح هنوز در مرحله تدوین و بررسی جزییات است؛ عزم مجلس رسیدن به طرحی پخته و مفید است که در اجرا با کمتر مشکلات مواجه شود، شاید به دلیل این حساسیت روند ارجاع آن از کمیسیون به صحن علنی کمی طولانی شده باشد، اما عزم مجلس برای تحقق این مهم که به یک مطالبه عمومی بدل شده، جدی است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح شفافیت آرا نمایندگان موجب ارتقای نقش مردم در امور نظارتی و قانون گذاری می‌شود اظهار کرد: با شفاف شدن آرا نمایندگان، وکلای ملت با دقت بیشتری به مباحث حساس و اثرگذار کشور ورود می‌کنند، رأی می‌دهند و مجبور می‌شوند بدون توجیه و فرافکنی‌های مرسوم مسئولیت رأی‌شان را بپذیرند، همچنین مردم از تصمیمات نمایندگان‌شان درباره اسناد مهم کشور و قوانین سرنوشت‌ساز مطلع می‌شوند و می‌توانند علل موافقت یا مخالف نماینده با مباحث مرتبط را جویا شوند.

وی با اشاره به فرا رسیدن فصل بودجه نویسی و اهتمام نمایندگان به اصلاح ساختار بودجه تصریح کرد: تدوین بودجه در یک ماه اخیر بیشترین زمان و انرژی را از شمار زیادی از نمایندگان گرفته است، بنابراین بعد از تعیین تکلیف جزییات لایحه بودجه که از ۱۲ بهمن ماه در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت، مجلس به دیگر طرح‌های مهم و ضروری که شعار و وعده پرداختن به آن‌ها را داده بود وارد خواهد شد که از جمله آن‌ها طرح شفافیت آرای نمایندگان است.

پیرهادی در پاسخ به این سوال که آیا طرح شفافیت آرا نمایندگان تا پایان امسال به سرانجام می‌رسد گفت: اگر بررسی جزییات این طرح از سوی کمیسیون تخصصی نهایی تا نیمه دوم اسفندماه به هیئت رئیسه ارائه شود، طرح با توجه به اهمیتی که دارد در دستور کار صحن علنی قرار خواهد گرفت و بررسی آن قبل از سال جدید در صحن علنی کلید خواهد خورد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شفافیت آرا مرکز پژوهش های مجلس پیرهادی مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس طرح شفافیت آرا طرح شفافیت آرا هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود

عضو فراکسیون دانش بنیان مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره تأثیر اخذ‌ شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی و شفافیت در عرصه فعالیت‌های اقتصادی پرداخت. - اخبار سیاسی -

روح الله متفکر آزاد عضو فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره تأثیر اخذ‌ شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی و شفافیت در عرصه فعالیت‌های اقتصادی، گفت: قانون صدور مجوز‌های کسب و کار از قانون‌های ارزشمند مجلس یازدهم بود که سطح و تراز حکمرانی ما را به لحاظ داده‌ای، سرعت تسهیل و سرعت حل کردن امور مردم را ارتقا داد.

برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان

وی در ادامه بیان کرد: در صورت تحقق صددرصدی این قانون ما می‌توانیم اتفاقات خیلی مبارکی را در کشور شاهد باشیم. یکی از جنبه‌های این قانون که در حکمرانی دنیا با آن مواجه هستیم جنبه حکمرانی داده‌ای، دیجیتالی شدن، سرعت عمل بالا و عبور از‌ های کپی‌ها و لیست شدن مجوز‌ها و خارج شدن از فضای سنتی این حوزه و ورود به حوزه سرعت عمل و پیشرفت است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر اگر از غافله‌ی این سرعت عمل جا بمانیم از عصر AI یا هوش مصنوعی که به سرعت در حال رشد است عقب خواهیم ماند.

متفکر آزاد ادامه داد: این حوزه هم به جهت سرعت کار و هم به جهت تسهیل کار و هم به جهت شفافیت حوزه‌های مختلف هم برای دولت و هم برای مردم، تولید‌کنندگان، حوزه اصناف و اقشار مختلف مردم خیلی کمک‌کننده خواهد بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بخش مولد اقتصاد از محل الزامی شدن دریافت مجوز‌های یکتا سود خواهد کرد به این دلیل که تمام مجوز‌ها در یک اتاق شیشه‌ای قرار خواهد گرفت و به این وسیله جلوی فساد گرفته خواهد شد و هم به نفع بخش مولد اقتصاد خواهد بود.

عضو فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس با بیان اینکه شفافیت اقتصادی هم راه حل بسیار مستدلی برای رشد و توسعه در تمام کشور‌های دنیا است، بیان داشت: از سوی دیگر باعث تغییر مسیر و انسداد راه بخش غیر مولد اقتصاد می‌شود که به صورت غیر رسمی و زیر زمینی حرکت می‌کرده است و عواملی هم که باعث ترقیب ورود افراد به بخش غیر مولد می‌شد با ضروری شدن‌شناسه‌های یکتا برای فعالین اقتصاد از بین می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زارعی: کسی که شفافیت ندارد لایق مجلس نیست + فیلم
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه