Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، این بازیگر، دوبلور و گوینده پیشکسوت رادیو که از سال ۵۰ در رادیو فعالیت می کند، درباره کوتاه شدن مدت زمان نمایش های رادیویی اظهار کرد: ما همچنان با جریان پخش ۱۵ دقیقه ای مخالف بودیم و هنوز هستیم؛ چرا که نمایش ۱۵ دقیقه ای یا ۵ دقیقه ای وجود ندارد. نمایش یک ساعت یا حداقل باید نیم ساعت باشد در حالی که می بینیم گاهی اوقات به ۵ دقیقه یا ۱۰ دقیقه هم می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول این سال ها شنیده ام نمایش باید نمایش باشد نه قطعات کوتاه. این قطعات کوتاه بیشتر شبیه به آیتم های کوتاه برنامه صبح جمعه شده است.

منوچهری که این روزها کارگردانی نمایشی با عنوان «آماده باش» را بر عهده گرفته است، درباره جزئیات این نمایش نیز توضیح داد: مجموعه نمایشی «آماده باش» را برای پخش از رادیو نمایش کارگردانی کردم که قرار است در هجده قسمت ۱۵ دقیقه‌ای از این شبکه به روی آنتن برود؛ البته با جریان ۱۵ دقیقه ای مخالف بودیم و هنوز هم هستیم.

تاکید می کنم، رادیو میدان ارگ است!

این پیشکسوت رادیو در ادامه از سال‌های فعالیت خود در رادیو گفت و در این زمینه توضیح داد: از سال ۵۰ تا سال ۵۷ کارگردان برنامه های کودک رادیو بودم. از سال ۶۰ تا سال ۶۶ نیز برنامه «صبح جمعه» را کارگردانی می کردم. از سال ۷۱ محسن مهاجرانی ـ یکی از مدیران و نویسندگان سازمان صداوسیما ـ وقتی در رادیو بود، تعدادی از اهالی صدا را به جام جم فرستادند که کار رادیو را آنجا انجام دهیم اما تاکید کردم که رادیو میدان ارگ است و اینجا تلویزیون است. سال ۵۲ و ۵۳ دوبله هم کار کردم و پس از آن در رادیو ارگ فعالیتم را ادامه دادم. چیزی نزدیک به ۱۶ سال برنامه های نمایشی رادیو فرهنگ را کارگردانی کردم و پس از آن که رادیو نمایش راه اندازی شد، در این شبکه کارم را ادامه دادم و در طول این سال‌ها در رادیو نمایش بودم.
مقاومت برای دوبله نکردن کارآگاه گجت

یکی از آثار به یادماندنی دوبله، کارتون «کاراگاه گجت» بود که صدای حمید منوچهری آن را ماندگار کرد.

منوچهری درباره دوبله این کارتون با اشاره به اینکه پیش از آن هرگز انیمیشن کار نکرده بود، یادآور شد: خدا رحمت کند اصغر افضلی را. من هرگز انیمیشن کار نکرده بودم، نه اینکه قبول نداشته باشم بلکه توانمندی آن را نداشتم؛ چرا که معتقد بودم انیمیشن، هنرمندانی مثل عزت الله مقبلی، جواد پزشکیان و تورج نصر را می خواست که صدای متفاوتی داشتند.

بنابراین کار را نمی پذیرفتم اما اصغر افضلی از من خواست و گفت که کاراکتری که آن را دوبله خواهی کرد اصلا دیده نمی شود و فقط یک دست و انگشت گربه است. من هم پذیرفتم و به هر حال این انیمیشن را در ۹۰ قسمت کار کردیم.

حمید منوچهری همچنین به تازگی در دوبله مستند «یک شب در تورین» با صدای عادل فردوسی پور، همکاری داشته است. مستند به مدیر دوبلاژی وحید منوچهری، فرزند این هنرمند برای پخش از فیلیمو آماده شد.

این پیشکسوت رادیو در پایان درباره شرایط سخت کار در روزگار کرونا نیز اظهار کرد: کرونا برای تمامی جهان است و کشور ما هم درگیر این ویروس شده است و البته کمی بیشتر از آنچه که فکرش را می کردیم. در حال حاضر در این شرایط کار در حوزه دوبله تک به تک اتفاق می افتد و این به شدت برای مدیر دوبلاژ وحشتناک است؛ چراکه باید تبادل گویش اتفاق بیفتد و این اتفاق در آثاری که این روزها دوبله می‌شوند تاثیرگذار است. در رادیو نمایش هم با فاصله یک متر و نیم از هم می نشینیم و دیالوگ برقرار می کنیم.

کد خبر 580682 برچسب‌ها تلویزیون- دوبله

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون دوبله رادیو نمایش ۱۵ دقیقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • ببینید | فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • ببینید | خنده‌دارترین پرونده سرقت از زبان یک کارآگاه
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نگاه نمایش اقتدار ایران در بوشهر
  • برگزاری نمایش اقتدار در روز ملی خلیج‌ فارس در بوشهر
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد