Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در پی شیوع آنفلوآنزای مرغی در استان خراسان جنوبی نسبت به خطر شیوع واهمیت پیشگیری از این بیماری در منطقه سیستان  هشدار داد. - اخبار استانها -

جواد اکبری‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان در پی شیوع آنفلوآنزای مرغی در استان خراسان جنوبی نسبت به خطر شیوع واهمیت پیشگیری از این بیماری در منطقه سیستان  هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان جزء بیماری‌های به شدت واگیر، خطرناک و مشترک بین پرندگان و انسان است. پرندگان مهاجر مخزن این بیماری هستند و عامل بیماری‌زا را از یک منطقه به منطقه دیگر انتقال می‌دهند و با‌ توجه به حجم گسترده  ورود مرغ زنده از مقصد خراسان جنوبی، امکان درگیر شدن مرغداری‌های صنعتی و بومی منطقه به این بیماری محتمل است.

"سیل، تب کنگو، آنفلوآنزا و کرونا" ‌توان کادر درمان سیستان و بلوچستان را گرفته استبالغ بر یک میلیون تن کالا از پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان صادر شداستاندار سیستان و بلوچستان: تحریم‌ها در بخش‌های زیادی باعث توانمندی و خودکفایی ایران شد

وی اضافه کرد: این ویروس نه تنها انسان را آلوده می‌کند و موجب بیماری شدید با میزان مرگ بالا می‌شود بلکه این توانایی را دارد که خود را با انسان تطبیق دهد و به عنوان یک عامل بالقوه بیماری‌زا برای انسان مطرح کند یا با سایر ویروس‌های آنفلوانزای انسانی ترکیب و موجب پدیدار شدن یک عامل بیماری‌زا با توانایی ایجاد پاندمی شود.

اکبری‌زاده ادامه داد: جهت پیشگیری از این بیماری و خسارات ناشی به همشهریان توصیه می‌کنم از خرید مرغ زنده پرهیز کرده و گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند.

اکبری‌زاده گفت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، معروف به آنفلوانزای مرغی یک بیماری ویروسی همه‌گیر بین پرندگان است که قابلیت سرایت بسیار دارد و در صورت شیوع، خسارت فراوانی به صنعت مرغداری‌ها وارد می‌کند.  از مهمترین اقدامات کنترلی می‌توان به  معدوم کردن سریع پرندگان بیمار یا تماس یافته، دفع مناسب لاشه‌ها و فضولات قرنطینه کردن و ضدعفونی کردن مرغداری‌ها اشاره کرد.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۰۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟