Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امام جمعه یزد گفت: وزارت میراث فرهنگی موقعیت و ظرفیت خوبی در اختیار دارد و برای ترویج فرهنگ ایران و اسلام از این ظرفیت استفاده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور اظهار داشت: با توجه به اینکه استان یزد دارالعباده، دارالعلم و حسینیه ایران است که امتیازات ویژه دارد که بنابر آن‌ها باید به آن توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری گفت: مسافرانی که به یزد می‌آیند باید ملاحظات این جهات را داشته باشند، ما در ایام محرم و صفر گردشگر مذهبی و معنوی داریم زیاد داریم.

وی ادامه داد: لازم است تشکیلات میراث فرهنگی در استان یزد نکات خاصی را بیش از جاهای دیگر داشته و رعایت جنبه‌های اخلاقی و عرفی مردم یزد داشته باشند.

امام جمعه یزد بیان کرد: گردشگران خارجی نسبت به گردشگران داخلی و بوم‌گردی به نسبت بیشتری رعایت می‌کنند و مسافران خارجی مراعات شرایط، آداب و فرهنگ ما را دارند مشکلات مد نظر بابت بوم‌گردی‌ها است.

ناصری افزود: از مجموعه میراث فرهنگی استان و کشور خواستار هستم راهنمایان اطلاعات کافی و جامع در خصوص اماکن و مذاهب داشته باشند، برخی راهنمایان اطلاعات کافی ندارند و تاریخ را اشتباه عنوان می‌کنند.

وی تصریح کرد: بنابراین اجرای دوره‌های آموزش برای راهنمای گردشگری لازم است، یا اینکه راهنمایان از افراد مطلع آن استان باشند، اطلاعات کافی، رعایت اخلاق و روحیه و فرهنگ هر شهر را بدانند که شاهد حرکات و رفتارهای ناجور در شهری نباشیم.

امام جمعه یزد عنوان کرد: همچنین از مراکز اقامتی و هتل‌ها خواسته شود که عوامل کارکنان رعایت شئون اسلامی، اخلاق، حجاب و برخورد مادبانه و حفظ حرمت داشته باشند.

ناصری گفت: باید به صنایع دستی بها داد زیرا این صنایع اشتغال خوبی در روستاها ایجاد کردند، کمیته امداد هم ممکن است بتواند توسعه صنایع دستی را در بخش محرومان انجام دهد.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که حرکت صنایع دستی شروع خوبی دارد اما بازاریابی در ادامه موقعیت‌های مناسب برای بازاریابی صنایع دستی وجود ندارد.

رئیس میراث فرهنگی نطنز: بیش از 100 اثر ناملموس در معرض فراموشی قرار داردپیگیری‌های تسنیم نتیجه داد؛ ‌وزارت میراث فرهنگی‌ برای مرمت مسجد هفتشویه اعتبار اختصاص دادتنها یک چهارم آثار تاریخی فارس حریم مصوب دارد؛ کمبود فوق‌العاده نیروهای حفاظتی در میراث فرهنگی + فیلم

ناصری اظهار داشت: میراث فرهنگی کشور باید در سطح کلان اقدام کند، گروه‌هایی در استان‌ها برای تولیدکنندگان بازایابی کرده و مراقبت کنند که تولیدکننده و خریدار ضرر نکنند، یعنی دلالی در این بین قرار نگیرد.

وی گفت: اگر تشکیلات ویژه بازاریابی ایجاد شود که صنایع دستی استان را به درستی هدایت کند، تولید و اشتغال لازم در کشور فراهم می‌شود.

امام جمعه یزد افزود: باید تلاش شود، چیزی‌هایی که رسانه‌های غربی دنیا از ایران بیان نمی‌کنند را نشان داده، مذهب و اصالت خود را بیان کنیم، مراقبت کنیم که فرهنگ غنی خود را ترویج کنیم.

ناصری تصریح کرد: میراث فرهنگی و گردشگری در کشور زمینه‌های خوبی برای معرفی انقلاب اسلامی، ایثارگری‌ها، مواسات همراهی، همدلی‌ها میلیاردها خیران و آزادی زندانی داشتیم و افراد زیادی از مهلکه نجات یافتند.

انتهای پیام/781/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام جمعه یزد میراث فرهنگی داشته باشند صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است