Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: شهردار تهران ممیزی املاک شهر تهران را منشاء تغییرات، کیفیت زندگی و تصیمیم سازی دانست و گفت که تمام تلاش شهرداری باید این باشد که اطلاعات دقیق را تحصیل کند و همان چیزی که در سطح شهر اتفاق می افتد در پایانه های درج شود.
به گزارش خبرنگار شهر، پیروز حناچی شهردار تهران در افتتاحیه ششمین مرحله ممیزی املاک شهر تهران گفت: ممیزی املاک یکی از مهمترین کارهایی است که شهرداری در دوره های مختلف انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریشه آن به قانون نوسازی و عمران شهری برمیگردد که بر اساس آن شهرداری ها موظف هستند هر 5 سال یک بار این تقویم را بروز کنند.
حناچی افزود: آخرین ممیزی تهران هم در سال 86 آغاز و 90 به پایان رسید و با توجه به سرعت تغییرات در شهر تهران ما تغییرات زیادی نسبت به آخر دهه هشتاد و سال نود داشتیم و طبیعتا هر اقدامی که بخواهیم انجام بدهیم لازمه آن این اطلاعات است که تصمیم گیری و تصمیم سازی را در شهر تهران راحت تر کند.
شهردار تهران اضافه کرد: ممیزی املاک این دوره خصیصه های ویژه ای دارد ؛ اول این که از دفاتر خدمات قرار است این کار را انجام شود این هم برای خود دفاتر خدمات خوب است که حالا کار کمتری به آنها ارجاع می شود و هم ما نیرویی برای این کار جذب نمی کنیم امیدوارم شرکت فناوران کاری کند که این پروژه به خوبی تحقق یابد و این هدف به نتیجه برسد.
او در ادامه درباره مخاطبین اطلاعات تولیدی در ممیزی املاک گفت: این داده ها برای بسیاری از دستگاه ها مثل وزارت راه و شهرسازی مناسب است. همچنین دستگاه های دیگری که جنبه های حاکمیتی را دنبال می کنند و دستگاه هایی که به دنبال اطلاعات خانه های خالی هستند از خروجی این پروژه ها استفاده خواهند کرد. آنچه که در این ماموریت مهم است و مدیران پروژه باید برای آن برنامه داشته باشد نسخت روشن شدن تکلیف مالکانی است و دوم اطمینان از اطلاعات اخذ شده است و این همه برای تصمیم سازی درست لازم است.
شهردار تهران اضافه کرد: فرآیندی که اشاره شده نشان می دهد فردی که به عنوان مجری این پروژه انتخاب شده است اشراف کافی دارد و فکر می کنم کاری کنیم که این برنامه سریع تر به نتیجه برسد و هر چه این اطلاعات بروزتر و زودتر حاصل شود فضا را برای تصمیم بهتر می کند.
او خطاب به اجراکنندگان پروژه افزود: نکته دیگر این که این اقدام باید به گونه ای طراحی شود که ما در فرآیند های بعدی کار میدانی کمتری داشته باشیم. کاری کنید که تغییرات بعدی خیلی راحت در جای خود بنشیند و ما کمتر اقدامات میدانی داشته باشیم.
او به قانون نوسازی اشاره کرد و گفت: این قانون در سال 47 نوشته شده و آن زمان امکاناتی مانند جی پی اس و امکانات تصویربرداری فعلی وجود نداشت بنابراین در حال حاضر باید متناسب با امکانات امروز کار را انجام دهیم.
حناچی گفت: ممیزی املاک شهر تهران کار بسیار بزرگی است و مطمئنا در کیفیت زندگی شهر و تصیمیم سازی و اقدامات تاثیر دارد و تمام تلاش ما باید این باشد که اطلاعات دقیق باشد و همان چیزی که در سطح شهر اتفاق می افتد در پایانه های ما درج شود.
او به تاخیر در اجرای این کار پرداخت و گفت: این کار باید در سال گذشته آغاز می شد اما به دلیل کرونا وقفه ای افتاد. این در حالی است که تمام فعالیت های شهرداری تهران تحت تاثیر این مساله قرار گرفت.
شهردار تهران در پایان گفت: از دفاتر خدمات الکترونیک هم می خواهم این را یک فرصت ببینند و اطلاعاتی تولید شود که خود این اطلاعات واجد ارزش باشد.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهردار تهران ممیزی املاک شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات

تین نیوز

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گزارش مدیران سامانه املاک و اسکان، تاکنون ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی و اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت: با توجه به اینکه با پیگیری های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان اضافه کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و  با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه را برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود