Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدیه سادات قافله‌باشی افزود: دوره پنجم شورای شهر قزوین در همان سال اول فعالیت خود به دنبال ایجاد محلی مخصوص فرهنگ و هنر بود، همچنین تأسیس گذر فرهنگ و هنر برای اجرای رویدادهای فرهنگی و هنری و به‌تبع آن اقتصاد هنر که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است در دستور کار شورای شهر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی چند سال گذشته این موضوع دوبار در کمیسیون فرهنگی مطرح و جلسه‌های آن برگزار شد اما به علت تغییرات مدیران ارشد در سطح استان و تغییر مدیریتی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان محقق نشد، هفته گذشته جلسه‌ای مبنی بر بررسی تأسیس گذر فرهنگ و هنر در قزوین برگزار شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر قزوین اظهار کرد: در نهایت تصمیم برآن شد که گذر فرهنگ و هنر تأسیس و غرفه‌هایی در اختیار هنرمندان رشته‌های مختلف هنری قرار بگیرد، پیش‌بینی می‌شود که هفت رشته فرهنگی و هنری که محصولات قابل‌عرضه برای شهروندان دارند و شهروندان به‌صورت مستقیم می‌خواهند محصولات آن‌ها را تهیه کنند در این گذر جانمایی شوند، همچنین غرفه‌ها تجهیز و به‌صورت مستقل در اختیار هنرمندان قرار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری بر مبنای واگذاری در آینده اتخاذ می‌شود و هم‌اکنون مسائل سخت‌افزاری موردتوجه قرار می‌گیرد. اگرچه بهتر بود که گذر یا خیابانی برای این کار در نظر گرفته شود اما معبری با بافت جمعیتی مناسب، تردد خوب و امنیت برای این گذر در قزوین وجود ندارد.

قافله‌باشی بیان کرد: تصمیم گرفتیم در بوستان مشاهیر که رو به روی شهرداری مرکز قرار دارد این گذر را تأسیس کنیم، این بوستان در نزدیکی مراکز تجاری پر رفت‌وآمد شهر قرار دارد و خانه‌ هنرمندان و سردیس‌های هنرمندان و مشاهیر قزوین نیز در این بوستان واقع‌ شده است.

وی عنوان کرد: تصمیم داریم بوستان مشاهیر را به بوستانی تبدیل کنیم که همه نیازهای هنرمندان شهر را در بربگیرد و به‌عنوان گذر فرهنگ و هنر به بهره‌برداری برسد، اگرچه نمی‌توان نام گذر را بر آن گذاشت اما می‌تواند نیازهای فرهنگ و هنر شهر را برطرف کند،

این عضو شورا افزود: بعد از مصوبه کمیسیون از محوطه المان میدان مینودر نیز بازدید کردیم، آن فضا این قابلیت را دارد که تجهیز شده تا آثار هنرمندان هنرهای تجسمی در آنجا به نمایش گذاشته شود، درواقع این بضاعت را دارد که به‌ نمایشگاه دائمی هنرهای معاصر تبدیل شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر قزوین گفت: تجهیز این غرفه‌ها در دستور کار مدیریت شهری قرارگرفته است؛ در محوطه میدان مینودر ۶ تا ۸ غرفه است که بازسازی و بازطراحی شده و طراحی آن با فضای هنر نزدیک است، امیدواریم بتوانیم با ایجاد این موزه بخشی از نیازهای اقتصادی فرهنگی و هنری را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی در پایان بیان کرد: با قول مساعد مجموعه مدیریت شهری و با پیگیری اداره کل فرهنگ و ارشاد امیدواریم در اردیبهشت‌ ۱۴۰۰ بتوانیم این گذر را به بهره‌برداری برسانیم.

کد خبر 580735 برچسب‌ها استان قزوین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان قزوین گذر فرهنگ و هنر شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد موسوی، از برنامه‌های فنی و عمرانی و اجتماعی و فرهنگی این منطقه برای تبدیل بوستان رازی به بوستانی برای نوجوانان خبر داد و گفت: با اهداف فرهنگی و تربیتی و گسترش خانواده‌محوری، مقرر شده زیرساخت‌های این امر همچون بازپیرایی و مرمت ساختمان‌های داخل بوستان، اورهال سازی زمین ورزشی چمن مصنوعی و آسفالت پیست اسکی داخل بوستان، نصب المان‌های فرهنگی نوجوانان در محوطه، تعیین تکلیف راسته تجاری داخل بوستان، اختصاص فضا به محصولات مورد نیاز نوجوانان و… فراهم شود.

وی با بیان اینکه بوستان رازی، نخستین بوستان موضوعی برای برند سازی ایرانی-اسلامی ویژه نوجوانان در شهر تهران خواهد بود، افزود: متأسفانه به دلیل رواج محصولات آموزشی و فرهنگی غیربومی و غیراسلامی نزد این آینده‌سازان شهر، جای خالی نمادهای ایرانی-اسلامی در اذهان و سبک زندگی احساس می‌شود و به همین منظور در بعد آموزشی نیاز به کار بیشتر برای تبیین و انتقال فرهنگ غنی، اصیل و پرمحتوای خودمان داریم؛ ازاین‌رو اختصاص فضایی در یک بوستان مرکزی با وسعت بوستان رازی به این امر می‌تواند بازخورد خوبی در این زمینه ایجاد کند.

موسوی از طراحی ساختمان «الگونما» در این بوستان به عنوان اقدامی بی‌نظیر در سطح شهر نام برد و توضیح داد: این بنا که نخستین بنای شهر در این زمینه خواهد بود، در سوله بزرگی به متراژ بیش از هزار مترمربع در انتهای بوستان، ضلع جنوب شرقی ایجاد می‌شود که این سوله پیش‌تر به حوزه پسماند اختصاص داشت و اکنون با تغییر کاربری در اختیار حوزه آموزش‌های شهروندی قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه ۱۱ با اشاره به اینکه در ساختمان الگونما، برنامه‌ها و محصولات آموزشی با هدف بسط و تبیین الگوهای ایرانی-اسلامی ارائه می‌شود، ادامه داد: شهرداری منطقه ۱۱ بیش از ۲ سال است که پیگیر اجرای چنین طرحی است؛ چراکه بوستان رازی به دلیل وسعت و مرکزیت از امتیازاتی همچون دسترسی بهتر و امکان اجرای فعالیت‌های متنوع در این زمینه برخوردار است.

وی، نصب تارتان زمین چمن مصنوعی (زمین چمن دو میدانی) را اقدام شاخص دیگر در این بوستان برشمرد و گفت: این نخستین زمین چمن ورزشی در بوستان‌های تهران است که دور آن به زمین چمن دو میدانی مجهز می‌شود و پس از این، امکان برگزاری مسابقات رسمی دومیدانی در آن فراهم خواهد شد.

به گفته موسوی، توافق با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در مورد تسهیل ایجاد پارکینگ در محوطه سینما رازی، بازپیرایی و مرمت ساختمان‌های داخل بوستان، اقدامات عمرانی تازه در دریاچه و فانوس آن از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده برای این منظور دانست و بیان کرد: همچنین در طراحی و اجرای ساختمان الگونما با اداره کل آموزش‌های شهروندی تهران مشارکت داریم؛ به این نحو که طراحی بنا از طرف این اداره کل انجام می‌گیرد و اجرای آن به عهده منطقه ۱۱ خواهد بود؛ همچنین بنا بر پیش‌بینی‌های اولیه، طراحی و اجرای این ساختمان در سال جاری به پایان می‌رسد و اواخر فصل پاییز یا اوایل زمستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 6098123

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود