Web Analytics Made Easy - Statcounter

 روز دوم بهمن ماه 1399 از ساعت 15 تا 18 نشست برررسی ابعاد گوناگون بلاکچین با عنوان «عمق بلاکچین» یا DEEP IN BLOCKCHAIN در پردیس سینمایی باغ کتاب تهران، به صورت آنلاین و حضوری، برگزار شد.

هدف از برگزاری این رویداد، که به همت و برنامه‌ریزی گروه علمی ‌پژوهشی «آورکلاک» OVERCLOCK صورت گرفت، آسان‌کردن فهم سازوکار فناوری بلاکچین و روشن‌سازی تبعات مثبت و منفی آن از منظر فنی، امنیت سایبری، روانشناسی اجتماعی و نظایر آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رویداد «عمق بلاکچین»، متخصصان حوزه‌های مختلف در رابطه با فناوری بلاکچین سخنرانی کرده و هر یک از زاویه دید تخصصی خود این پدیده نوظهور و درعین حال رو به توسعه را مورد بحث و ارزیابی قرار دادند.

عناوین اصلی رویداد «عمق بلاکچین» از این قرار بودند: مکانیزم بلاکچین، دنیای رمز ارزها، امنیت سایبری، امنیت بلاکچین، وب سه، قدرت بی نهایت بلاکچین و بررسی بلاکچین از دیدگاه روانشناسی.

در رویداد «عمق بلاکچین» که علی رغم حضور تعدادی از مخاطبان در سالن، به صورت گسترده از شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مجازی به صورت زنده پخش شد و با استقبال قابل ملاحظه ای روبه رو شد، سخنرانان، تقریبا به زبان ساده، به برخی از اصولی‌ترین سوالات موجود پیرامون این مساله پاسخ دادند، سوالاتی مانند: «بلاکچین چیست؟ نقش فناوری بلاکچین در رمزارزها. آیا ظرفیت بلاکچین محدود به استفاده درحوزه رمزارزهاست؟ بلاکچین چه نقشی در امنیت سایبری دارد؟ بلاکچین چگونه به حفاظت از حق کپی رایت آثار هنری و فرهنگی کمک می‌کند؟ چگونه می‌توان بر اثرات روانی تبلیغات سوء مرتبط با فناوری بلاکچین غلبه کرد؟ بلاکچین چگونه از انتشار فیک‌نیوز جلوگیری می‌کند؟ آیا بلاکچین توسعه نسل جدید وب‌سایت‌ها را متحول خواهد کرد؟ و تاثیر روانشناختی این مقوله در مردم عادی چگونه است.؟

کارشناسانی که در نشست «عمق بلاکچین» حضور داشتند، هر یک از منظر تخصصی خود به سخنرانی پرداختند ازجمله:

علی خوش‌خلق (کارشناس سامانه‌های نهفته) که دررابطه با نقش بلاکچین در بالا بردن امنیت سایبری سخنرانی کرد و امنیت سایبری را با توجه به مقوله بلاکچین آسیب‌شناسی کرد. بهزاد قاسمی، (کارشناس امنیت سایبری) نیز دررابطه با چند و چون پیاده سازی یک شبکه بلاکچین ایمن در این رویداد مطالبی را مطرح کرد.

در بخش دیگری از این رویداد که با عنوان «قدرت بی‌نهایت بلاکچین» ادامه یافت نیز سجاد عمرانی و کیانا شعبانی به عنوان طراح و گرافیست دررابطه با حق کپی‌رایت در بلاکچین سخن گفتند.

محمد امین ناطقیان، فعال حوزه رسانه نیز در رابطه با جلوگیری از انتشار فیک نیوز درارتباط با مقوله بلاکچین سخنرانی کرد. همچنین زهرا نیکو‌عقیده، کارشناس تحقیق و توسعه درباره بررسی تاثیر اجتماعی بلاکچین و پژوهش، مباحثی را مطرح کرد.

در بخش دیگری از این رویداد نیز سید مهدی موسوی، کارشناس ارزهای دیجیتال، تحلیل‌گر بورس و رمز ارزها و برنامه نویس بر روی شبکه بلاکچین، ضمن معرفی بلاکچین ترون، به بررسی مسائل پیرامون ارزهای دیجیتال و نقاط ضعف و قوت آن‌ها پرداخت و در نهایت دکتر محمد کریمی‌، به عنوان روانکاو و روانشناس بالینی به بررسی تبعات اجتماعی و روانشناختی پدیده نوظهور بلاکچین پرداخت و به این مساله اشاره کرد که چگونه می‌توان افراد حاضر در رویداد را در برابر عواقب روانی سوء استفاده‌ها از این فناوری ایمن کرد؟

 سید امیرمحمد حسینی،کارشناس حوزه وب در بخش وب 3 در رابطه با آینده وب و نسل جدید وب‌سایت‌ها که بر بستر بلاکچین توسعه داده می‌شوند، سخنرانی کرد و به بررسی ابعاد مختلف این موضوع پرداخت.

گفتنی است که بلاکچین اصطلاح و فناوری جدیدی است که درچند سال گذشته با جا افتادن رمز ارزها راه خود را به ادبیات حوزه فناوری جهان باز کرده است. در ابتدا که شناخت صحیح و کاملی از بلاکچین برای عموم مردم و مسئولان وجود نداشت و از دانش کم مخاطبان در این حوزه برای رسیدن به مقاصد مختلف بهره‌برداری هایی می‌شد. به نظر می‌رسد برگزاری چنین رویدادهایی به عنوان یک ضرورت روزافزون بتواند در رابطه با ظرفیت‌های بلاکچین بیش از پیش روشنگری نماید.

لینک کوتاه: asriran.com/003DS2

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) یک هیئت مشاوره‌ای متشکل از مدیران عامل مایکروسافت، اوپن ای‌آی، انویدیا و آلفابت را معرفی کرد که در مورد نقش هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به دولت مشاوره خواهند داد.

این هیئت مشاوره توصیه‌هایی را برای بخش حمل و نقل، اپراتور‌های خط لوله و شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی و سایرین ارائه خواهد کرد تا از اختلالات مرتبط با هوش مصنوعی در سرویس‌های حیاتی موثر بر امنیت ملی یا اقتصادی، سلامت عمومی یا ایمنی  جلوگیری کند و آماده شوند.

الخاندرو مایورکاس، وزیر امنیت داخلی آمریکا به خبرنگاران گفت که هیئت مدیره به اطمینان از استقرار ایمن فناوری هوش مصنوعی و چگونگی مقابله با تهدیدات ناشی از این فناوری برای خدمات حیاتی مانند انرژی، خدمات آب و برق، حمل و نقل، دفاع، فناوری اطلاعات، غذا و کشاورزی و خدمات مالی کمک خواهد کرد.

مایورکاس، گفت که این هیئت مشاوره بر روی نظریه و تئوری متمرکز نخواهد شد، بلکه به دنبال راه‌حل‌های عملی برای پیاده‌سازی هوش مصنوعی در زندگی روزانه کشور ما است.

این هیئت مشاوره ۲۲ نفره شامل رهبران فناوری مانند سام آلتمن، مدیرعامل اوپن ای‌آی، داریو آمودی، مدیرعامل آنتروپیک، جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، آرویند کریشنا، مدیرعامل آی‌بی‌ام، شانتانو ناراین، مدیرعامل ادوبی، ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، سوندار پیچای، مدیرعامل آلفابت، چاک رابینز، مدیرعامل سیسکو، آدام سلیپسکی مدیرعامل وب سرویس آمازون و لیزا سو، مدیرعامل ادونسد میکرو دیوایس می‌شود.

هیئت مشاوره همچنین شامل اد بستیان، مدیرعامل شرکت هواپیمایی دلتا، ویکی هولوب، مدیرعامل شرکت نفت اکسیدنتال، کثی واردن، مدیرعامل شرکت نورتروپ گرومن، وس مور، فرماندار مریلند، بروس هارل شهردار سیاتل و رئیس دفتر سیاست علمی و فناوری دولت فدرال آمریکا می‌شود. این هیئت مشاوره در ماه آینده برای نخستین بار با هم دیدار خواهند کرد که هر سه ماه دیدار‌های برنامه‌ریزی شده دارد.

وزارت امنیت داخلی (DHS) در ارزیابی تهدیدات خود در سال ۲۰۲۴ هشدار داد که ابزار‌های کمکی هوش مصنوعی پتانسیل ایجاد حملات سایبری در مقیاس بزرگتر، سریعتر، کارآمدتر و گریزانتر علیه اهداف، از جمله خطوط لوله، راه آهن، و سایر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا را دارند.

همچنین گفت چین و سایرین در حال توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی هستند که می‌تواند دفاع سایبری آمریکا را تضعیف کند، از جمله برنامه‌های هوش مصنوعی مولد که از فعالیت‌های مخرب مانند حملات بدافزار پشتیبانی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است