Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، امیرحسین مدنی با اشاره به حضور فعال و پررنگ بنیاد برکت در شهرستان راور اظهار داشت: تا به امروز 490 طرح اشتغال‌زایی در رسته فرش دستبافت در راور به بهره‌برداری رسیده که باعث ایجاد یک‌هزار و 47 فرصت شغلی در این شهرستان شده است.

وی با بیان اینکه میزان حجم سرمایه‌گذاری کل برای راه‌اندازی 490 طرح اشتغال‌زایی برکت در راور 441 میلیارد ریال است، عنوان کرد: 462 طرح اشتغال‌زایی این بنیاد در شهرستان راور به بانوان اختصاص پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)  خاطرنشان کرد: شبیه‌سازی، تقلب‌بافی، تغییر فرهنگ و نداشتن صرفه اقتصادی باعث شده بود بافت فرش در راور کرمان با رکود مواجه شود که طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت باعث بازگشت رونق به این حوزه شده و در حال حاضر بسیاری از زنان و جوانان شهر به قالی‌بافی مشغول هستند.

 

مدنی با تاکید بر تکمیل زنجیره تولید فرش راور به عنوان یک برند گفت: بنیاد برکت در حوزه‌های تامین مواد اولیه، معرفی پشتیبان، ارائه خدمات جانبی و بازاریابی محصول نهایی جهت تشکیل و تکمیل زنجیره تولید فرش در راور فعال است، در همین راستا و برای اولین بار، دو کارگاه رنگرزی و پرداخت قالی در این شهر آغاز به‌کار کرده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین چهار کارگاه قالی‌بافی در راور مشغول به فعالیت هستند که یکی از این کارگاه‌ها توسط یکی از اساتید دانشگاه فرش این شهرستان راه‌اندازی شده و افراد مشغول در این کارگاه هم فارغ‌التحصیلان و دانشجویان همین دانشگاه هستند، در این کارگاه علاوه بر بافت، مرمت و پرداخت قالی هم انجام می‌شود.

مدنی یادآور شد: بافت یک تخته فرش بیشتر از یک‌سال زمان می‌برد و بنیاد برکت در این مدت، از قالی‌بافان برای امرار معاش حمایت می‌کند تا مجبور به پیش‌فروش محصول خود نباشند و سود بیشتری نصیب‌شان شود.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر بازاریابی هر چه بیشتر برای فرش راور یادآور شد: تمام کشورهای همجوار به‌خصوص همسایگان شمالی، بازار خیلی خوبی برای فرش راور محسوب می‌شوند و این برند ایرانی قابلیت صادرات به این کشورها را دارد.

وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی 2 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و روستایی استان کرمان در هفته گذشته خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی باعث ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار برای 6 هزار نفر در مناطق کم برخوردار استان کرمان شده است.

 

مدنی با اشاره به فعالیت 18 مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در استان کرمان افزود: 7 شهرستان راور، کوهبنان، فهرج، ریگان، نرمانشیر، رودبار جنوب و عنبرآباد و 120 روستا در این استان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت قرار دارند.

وی یادآور شد: یک‌هزار و 36 طرح اشتغال‌زایی دیگر نیز در مناطق محروم استان کرمان در شرف راه‌اندازی است که ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای بیش از 3 هزار و 100 متقاضی را به دنبال خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور این بنیاد در استان کرمان 2 ‌هزار و 76 میلیارد ریال است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز 3 هزار و 388 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری 4 هزار و 796 میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان بنیاد برکت فرش امام مدیرعامل بنیاد برکت طرح اشتغال زایی بنیاد برکت استان کرمان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان

ایسنا/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: خسارت ناشی از سیل، تگرگ و طوفان ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی ۱۱۶۰ میلیارد تومان است.

دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به خسارات ناشی از سامانه بارشی نیمه دوم فروردین ماه به بخش کشاورزی و عشایری جنوب کرمان، افزود: به بخش کشاورزی جنوب کرمان بیش از ۱۱۶۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده که عمده این خسارات در تولیدات کشاورزی از جمله گندم و گوجه فرنگی است.

وی خسارت به بخش تولیدات گیاهی را شامل اراضی آبی، باغی و گلخانه‌ها دانست و گفت: خسارت به بخش تولیدات دامی شامل دام سبک و سنگین بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به خسارت به بخش آب و خاک، افزود: در اثر سیلاب‌ها به دیوارهای حفاظتی مزارع، کانال‌های خاکی و لوله‌های انتقال آب خسارت وارد شده است.

احمدپور خسارت ناشی از بارش‌های نیمه دوم فروردین ماه را در امور عشایری بیش از ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: به ۱۲ حلقه چاه، ۱۰ رشته قنات، پنج دهنه چشمه، ۲۴۰۰ کیلومتر ایل‌راه، ۳۳۱ رأس دام سبک و ۴۰ جایگاه دام خسارت وارد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خسارات اعلام شده را طبق نظرات کارشناسان بخش کشاورزی و عشایری دانست که به دستگاه ذیربط برای هرگونه تصمیم گیری ارسال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • کرمانی‌ها و کسب ٣ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • کرمانی‌ها و کسب ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • حمایت بیش از ۶۰۰۰ معلم کرمانی از ایتام 
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور