Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان صدرایی گفت: نقطه عطف بچه‌های جهادی این است که به مشکلات توجه ندارند و اگر غیر از این باشد، کاری از پیش نخواهد رفت. هدف از تشکیل گروه‌های جهادی این است که کاستی‌ها و کم کاری‌های دولت‌ها را با کمترین هزینه جبران کنند.

احسان صدرایی مسئول گروه جهادی «بنیان مرصوص» در گفت‌وگو با خبرنگار قدس آنلاین به تشریح سابقه و فعالیت های این گروه جهادی پرداخت و گفت: گروه جهادی «بنیان مرصوص» سال ۸۲ در مسجد امام موسی بن جعفر محله غیاثی منطقه ۱۴ تشکیل شد و نام آن برگرفته از آیه ۴ سوره صف است که می‌فرماید: «کأنهم بنیان مرصوص».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیل کارگروه تحول اجتماعی قرارگاه خاتم الاوصیا

احسان صدرایی افزود: از سال ۸۴ به مانند دیگر گروه های جهادی در مناطق محروم حضور یافتیم و به ساخت و تعمیر خانه‌ها، مساجد و مدارس مشغول شدیم. سال ۹۲ و پس از جلسات مربوط به آسیب های اجتماعی که توسط دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد، گزارشی مفصل از آسیب‌های اجتماعی موجود از ۱۰ سال قبل از انقلاب تا این سال به مقام معظم رهبری ارائه شد که ایشان نسبت به این موضوع انتقاد کردند. از این رو ما در گروه جهادی بینان مرصوص عهد کردیم که روی آسیب‌های اجتماعی کار کنیم.

مسئول گروه جهادی بنیان مرصوص ادامه داد: ما فعالیت‌های اجتماعی خود را آغاز کردیم و به این فعالیت‌ها ادامه دادیم تا اینکه قرارگاه خاتم الاوصیا پیشنهاد تشکیل قرار گاره تحول اجتماعی خاتم الاوصیا را به ما داد که به دنبال آن فعالیت بر روی سه شهر خرم آباد، بندرعباس و شیراز در اختیار ما قرار گرفت. در این شهرها با موضوعات زنان و خانواده، ورزش و جوانان، تربیت و کارسازی، عمرانی، امنیت غذایی، فرهنگی تبلیغی و بهداشت و سلامت شروع به فعالیت کردیم.

تمجید مقام معظم رهبری از گروه جهادی بنیان مرصوص

وی تصریح کرد: تقریباً یک سال و نیم در این مناطق به فعالیت خودمان ادامه دادیم و کار تا حدی جدی بود که رفته رفته اعضای گروه از شغل‌های خود استعفا دادند و روی آسیب‌های اجتماعی متمرکز شدند و موفق شدیم تا جلسه ششم آسیب‌های اجتماعی در محضر مقام معظم رهبری گزارش کارمان را برسانیم که مورد تمجید ایشان قرار گرفت. پس از آن فعالیت در شهر تهران را هم به ما سپردند، و از آنجایی که کلانشهر است و مسائل بزرگتری دارد، مناطق دیگر را تحویل دادیم و فقط روی شهر تهران متمرکز شدیم.

احسان صدرایی در ادامه با اشاره به اینکه سه محله از تهران به گروه جهادی بنیان مرصوص سپرده شد، اضافه کرد: پس از انجام تحقیقات لازم فعالیت خود را در محله های انتخابی آغاز کردیم و متوجه شدیم که محله های دیگری هم به این محلات مرتبط هستند و در نتیجه چند محله دیگر به حوزه کاری ما اضافه شد. ما در این محلات جبهه‌های مردمی تشکیل دادیم و اکنون حدود ۱۰ محله در سطح تهران را به صورت جدی فعال هستیم . در یکی از محلات یک مسجد را از صفر تا صد بناکردیم و با جذب دویست الی سیصد نوجوان در حال آموزش به آنها هستیم. در حال حاضر در تمام موضوعات مطرح شده طرح داریم و به پنجاه درصد هدف گذاری های خود دست یافته ایم. برنامه های ما پنج ساله بوده و امیدواریم که طی این مدت بتوانیم تحول محسوسی را در وضعیت محله‌های تحت فعالیت خود شاهد باشیم.

فعالیت‌های کرونایی گروه جهادی بنیان مرصوص

مسئول گروه جهادی بنیان مرصوص در ارتباط با فعالیت های این گروه در راستای رفع مشکلات برآمده از ویروس کرونا توضیح داد: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، ما به مدت دو الی سه ماه فعالیت های خودمان را براین حوزه متمرکز کردیم و مرکز پدافند زیستی قرارگاه مردمی تحول اجتماعی تهران را راه‌اندازی کردیم و به تبع آن طرح همیار سلامت، ستاد بزرگداشت مدافعان سلامت و فعالیت فرهنگی تبلیغی راه اندازی شد. در تمام محلات حوزه فعالیتی، خانه به خانه مراجعه کردیم و باشناسایی کرونایی‌ها اعلام کردیم که از خانه خارج نشوند و مایحتاج آنها را فراهم می‌کنیم یا اگر نیازمند بودند پزشک برای آنها بردیم یا اعزام به بیمارستان داشتیم و داروهای مورد نیاز را تهیه کردیم.

وی اظهار داشت: در طرح قرنطینه خانگی، افرادی را که در منزل خود جای مناسب برای قرنطینه نداشتند، به اماکن پیش بینی شده گروه جهادی بنیان مرصوص منتقل و تا زمان بهبودی کامل از آنها مراقبت می‌کردیم. تولید مواد ضد عفونی را در دستور کار قرار دادیم و هرشب سطح معابر را ضد عفونی کردیم. در سطح بسیار زیادی توزیع بسته های معیشتی را داشتیم و در تولید ماسک و گان تا جایی پیش رفتیم که با وزارت بهداشت قرارداد بستیم و لباس‌های مورد نیاز اورژانس را که مواد اولیه به ما تحویل می‌دادند، تأمین کردیم.

احسان صدرایی ادامه داد: در بحث تولید ماسک هم تقریباً یک میلیون ماسک تولید کردیم و در همین راستا زنان سرپرست خانواری را که قبلاً در بحث آسیب‌های اجتماعی شناسایی کرده بودیم، برای تولید ماسک به کار گرفتیم و به آنها حقوق پرداخت کردیم. در قالب طرحی به نام موکب سلامت، در مناطقی که خیلی ضعیف و نیازمند بودند، مواد ضدعفونی، ماسک و دیگر موارد مور نیاز را به صورت رایگان توزیع کردیم.

مسئول گروه جهادی بنیان مرصوص در ارتباط با مشکلاتی که حین انجام فعالیت های خود با آن مواجه بوده‌اند گفت: وجود مشکل در مسیر گروه‌های جهادی یک امر طبیعی است که البته برای یک بچه جهادی نباید مشکل معنی داشته باشد؛ اما به عنوان مثال نهادهای دولتی همیشه دنبال گزارش هستند و به محلات می‌آمدند و باصطلاح عکس خودشان را می‌گرفتند و می‌رفتند. مشکلات زیاد است اما نقطه عطف بچه‌های جهادی این است که به مشکلات توجه ندارند و اگر غیر این باشد، کاری از پیش نخواهد رفت. هدف از تشکیل گروه‌های جهادی این است که کاستی‌ها و کم کاری های دولت‌ها را با کمترین هزینه جبران کنند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محرومیت زدایی مسئول گروه جهادی آسیب های اجتماعی مقام معظم رهبری گروه های جهادی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل