Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@06:07:37 GMT

قیمت جهانی نفت امروز ۹۹/۱۱/۰۴

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۷۲۴۸۷

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات روز جمعه با ۶۹ سنت کاهش به ۵۵ دلار و ۴۱ سنت رسید و کاهش هفتگی ۰.۴ درصدی را تجربه کرد.

به دنبال نگرانی ها در مورد افزایش ذخایر نفت آمریکا و اینکه محدودیت های جدید جهت مقابله با کرونا در چین سبب کاهش تقاضا برای نفت در بزرگترین واردکننده نفت جهان خواهد شد، قیمت نفت روز جمعه شاهد کاهش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات روز جمعه با 69 سنت کاهش به 55 دلار و 41 سنت رسید و کاهش هفتگی 0.4 درصدی را تجربه کرد.

قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با 86 سنت معادل 1.6 درصد افت به 52 دلار و 27 سنت رسید که تغییر خاصی نسبت به ابتدای هفته نداشت.

میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته با 4.4 درصد مواجه شد در حالی که تحلیلگران انتظار کاهش 1.2 میلیون بشکه ای را داشتند.

شرکت های انرژی آمریکا این هفته برای نهمین هفته متوالی تعداد سکوهای حفاری نفت و گاز خود را افزایش دادند. در طی چند ماه گذشته قیمت نفت روندی افزایشی داشته و همین مسئله سبب بالا رفتن سوددهی فعالیت های تولید نفت شده است. اما تعداد سکوهای فعال همچنان 52 درصد کمتر از زمان مشابه سال قبل است.

بر اساس اعلام سازمان حمل و نقل آمریکا سفرهای جاده ای در این کشور در ماه نوامبر 11 درصد کاهش داشت که کاهشی بیشتر از ماه اکتبر بوده است.

لوئیز دیکسون تحلیلگر موسسه ریستاد انرژی در این باره گفت: «به نظر می رسد که موج دوم همه گیری کرونا در چین همچنان ادامه دارد و تعداد مبتلایان روز به روز در حال افزایش است. ویروس هر روز به مناطق بیشتر از جمله شانگهای سرایت می کند.»

آمارهای دولت آمریکا در عین حال نشان از تقویت تقاضا برای فرآورده های نفتی دارد. میزان فعالیت پالایشگاه های آمریکایی به بالاترین رقم از ماه مارس رسیده و تقاضا برای بنزین و گازوئیل رشد هفتگی را تجربه کرده است.

برچسب ها: نفت ، برنت ، قیمت نفت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M3T

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت برنت قیمت نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت لیر ترکیه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

زی‌سان: قیمت لیر ترکیه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳, در بازار ۱,۹۶۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۳۵ تومان (۱.۷۵ درصد) کاهش یافته است. هر واحد لیر ترکیه، روز گذشته با قیمت ۱,۹۹۵ تومان معامله می‌شد.

امروز لیر ترکیه در بازار آزاد مانند دیروز با کاهش قیمت روبرو بوده است، قیمت لیر ترکیه که دیروز با کاهش قیمت ۱۵ تومانی به ۱,۹۹۵ رسیده بود، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۳۵ تومانی (۱.۷۹ درصد) به ۱,۹۶۰ رسید.

بالاترین قیمت لیر ترکیه در ۲۴ ساعت گذشته ۱,۹۸۰ تومان و در پایین‌ترین قیمت در رقم ۱,۹۵۵ تومان خرید و فروش می‌شد. قیمت فعلی لیر ترکیه نسبت به هفته گذشته ۴.۸۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین بهای هر واحد لیر ترکیه در شش ماه گذشته حدود ۵.۰۹ درصد افزایش یافته است.

tags # قیمت لیر ترکیه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت دینار عراق امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت لیر ترکیه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت