Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودی با اشاره به مفهوم ترامپیست گفت: ترامپ دارای یک تفکر و عقیده ای متمایز است و طبقه‌ای از جامعه آمریکا پیرو او هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو با موضوع ترسیم دوران پساترامپ در ابعاد سیاسی در آمریکا و با حضور دکتر محسن محمودی، تحلیلگر مسائل آمریکا به روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن محمودی با اشاره به مفهوم ترامپیست گفت: ترامپ دارای یک تفکر و عقیده است و با توجه به جایگاهی که در دوران ریاست جمهوری داشته است، طبقه ای از جامعه آمریکا پیرو او هستند و ترامپ نیز این طبقه را نمایندگی می کند و این جریان در سال های آینده ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ترامپ یک تشکل کانونی دارد که مردان سفیدپوست بالای 40 سال عضو آن هستند، اظهار کرد: طرفداران لابی تسلیحات بخش مهمی از طرفداران ترامپ را تشکیل می دهند و همین افراد نیز عمدتا در حمله به کنگره شرکت کردند.

این تحلیلگر مسائل آمریکا رفتارها و اقدامات ترامپ در طول 4 سال گذشته را منجر به جذب حمایت طبقه سفید پوست دانست و عنوان کرد: جنبش ترامپیست در آینده هم پایدار خواهد بود زیرا منافع این طبقه در آمریکا حضور خواهد داشت.

وی افزود: این طبقه معتقد است نه در دوره اوباما و نه در دوره های دیگر، منافع آن ها تامین نشده بود و احتمال اینکه نماینده ای از این طبقه قدرت را در چهار یا هشت سال بعد به دست بیاورد زیاد است و این مسئله بیشتر دارای جنبه های اقتصادی است.

وی با اشاره به عدم انتخاب ترامپ در انتخابات سال جاری ریاست جمهوری آمریکا، تصریح کرد: شکست ترامپ به دلیل آن بود کسانی که در دوره های قبل رای نمی دادند، در این دوره به پای صندوق های رای آمدند. دموکرات ها حدود 20 درصد رای بیشتر آوردند و اینها کسانی هستند که لزوما نه برای بایدن که برای رییس جمهور نشدن ترامپ رای دادند.

محمودی تاکید کرد: دموکرات ها اگر بخواهند باز هم در انتخابات بعد رای بیاورند باید باز هم این جمعیت خصوصا لاتین زبان ها، مسلمانان، آسیا تباران و سیاه پوستان و همچنین کسر زیادی از زنان طبقه متوسط را به میدان بیاورند؛ این جمعیت دقیقا کسانی هستند که سبب شدند ترامپ شکست بخورد.

این تحلیلگر مسائل آمریکا بیان کرد: وقتی آنچه باعث شد ترامپ رای بیاورد، عدم ماندگاری وی و احتمال بازگشت او را بررسی کنیم متوجه می شویم زیربنای تمام این موارد دلایل اقتصادی است. اگر کووید 19 و اتفاقات اقتصادی از جمله افزایش نرخ بیکاری که باعث شد، وجود نداشتند، الان حزب دموکرات شکست خورده بود.

وی با بیان اینکه از بدون شکل گیری آمریکا با یک جامعه چندپاره به لحاظ قومی و نژادی روبرو هستیم، گفت: طبیعی است رفت و آمد یک رئیس جمهور نمی تواند تحولی زیربنایی را رقم بزند. البته واقعیت این است وقتی رئیس جمهور یک کشور حرف های نژادپرستانه بزند و عملا یک طبقه علیه طبقه دیگر باشد، وضعیت چندپارگی در آن جامعه بیشتر خواهد شد.

محسن محمودی عنوان کرد: از روی که ترامپ قدرت را در دست گرفت تا زمانی که آن را تحویل جو بایدن داد، به کرات در مورد مسائلی اظهار نظر کرد که خوش بین ترین حامی او نیز نمی توانست، منکر لحن نژادپرستانه شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ترامپ و ایران ترامپ دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست