Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسس و عضو هیات مدیره سرزمین ایرانیان (آیلند) زرندیه گفت: در چشم انداز نهایی احداث این شهر علم و فناوری استقرار و فعالیت ۳۵۰ شرکت دانش‌بنیان هدف‌گذاری شده است.

«سید جواد موسوی» روز شنبه در حاشیه بازدید معاون علمی و فرهنگی رئیس جمهوری از مجموعه سرزمین ایرانیان به خبرنگاران گفت: این مجموعه به عنوان پایلوت کشوری شهر هوشمند تعیین شده و با آغاز فعالیت شرکت های دانش بنیان انتظار داریم دست کم ۶ هزار نیروی متخصص مشغول به کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در کشور حدود ۴۵ پارک علم و فناوری دولتی فعال است، افزود: بازدید معاون ریاست جمهوری از مجموعه سرزمین ایرانیان با هدف شناسایی و آشنایی با نخستین پارک علم و فناوری غیردولتی انجام می‌شود.
موسوی بیان کرد:  ۴۳ هکتار اراضی به پارک علم و فناوری در مجموعه سرزمین ایرانیان که پروژه ای در مقیاس یک هزار و ۴۰۰ می باشد، اختصاص یافته است.
عضو هیات مدیره سرزمین ایرانیان ادامه‌ داد: پروژه پارک علم و فناوری سرزمین ایرانیان از ۲ سال پیش آغاز و زیرساخت‌های فاز نخست ایجاد شده است که تاکنون ۲۵ شرکت دانش‌بنیان عضو این پارک شده اند و امیدواریم روند توسعه زیرساخت‌ها، سرعت تکمیل پارک را بیشتر کند.
وی عنوان کرد: با ایجاد پارک علم و فناوری در مجموعه سرزمین ایرانیان، اکوسیستم نوآور کشور شکل گرفته و نخستین نمونه از نواحی نوآور با محوریت فناوری، تجارت، تفریح، ورزش، اشتغال و زندگی در کشور به بهره‌برداری می‌رسد.
به گفته او، تا سال ۱۴۰۶ اکوسیستم فناوری در حوزه نانو، بیوتکنولوژی و تجهیزات پزشکی در این پارک شکل گرفته و ۱۵ درصد از سهم بازار در حوزه فناوری در منطقه غرب آسیا را این مجموعه به خود اختصاص خواهد داد تا به عنوان کانون تبادلات بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته شناخته شود.

موسوی با اشاره به مزیت‌های پارک علم و فناوری سرزمین ایرانیان، تصریح کرد: همجواری با منطقه ویژه اقتصادی که صادرات حوزه فناوری را تسهیل می‌کند، از مزیت‌های ایجاد این پارک به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: ایجاد دانشگاه بین‌المللی توسط دانشگاه‌های داخلی کشور با طرف خارجی مانند کشورهای کانادا و اتریش از برنامه‌های این مجموعه است اما اکنون به صورت موقت منتفی شده که امیدواریم با مرتفع شدن برخی موانع، این مهم محقق شود.
موسس سرزمین ایرانیان افزود: این طرح به منظور جذب دانشجویان خارجی و تربیت دانشجویان داخلی برای یادگیری زیرساخت‌های فناوری در خارج از کشور در دستور کار است که امیدواریم در آینده نزدیک با حمایت مسئولان عملی شود.
وی از واگذاری اراضی این مجموعه به صورت سند تک برگی که در جذب سرمایه‌گذار و توسعه پارک موثر است، خبر داد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مجموعه سرزمین ایرانیان پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد