Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش‌ها که با حضور رئیس مجلس برگزار شد با بیان اینکه مجلس یازدهم، مجلسی انقلابی، فهیم و هوشمند است که تلاش دارد علاوه بر وظایف خود در عرصه کشوری نقش‌آفرینی کند،گفت: این مرکز با یک ربع قرن سابقه، اعتبار قابل توجهی دارد و تلاش می‌کند جایگاه خود را مشخص کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ماحصل مشخص شدن جایگاه مرکز پژوهش‌ها، اتخاذ رویکردهای تحولی است، بیان کرد: در این مرکز اهتمام داریم با عنوان عقل متصل به مجلس نقش‌آفرینی کنیم و در جهت تقویت نظام فکری مجموعه حاکمیتی اثرگذار باشیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه ۱۴ رویکرد تحولی برای این دوره مرکز پژوهش‌ها در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: رویکرد تخصصی اشراف مبنایی اسلامی در حوزه قانونگذاری نگاهی است که با افتتاح دفتر قم مرکز پژوهش‌ها تحقق پیدا می کند.

زاکانی اضافه کرد: همچنین در نظر داریم ظرفیت‌های نخبگان در جهت قانونگذاری و نظارت تخصصی را به کار گیریم و ناظر به مرزهای خارج از کشور از ظرفیت‌های دانشی و انتقال آن به جبهه مقاومت اقدام کنیم.

وی اعلام کرد: رویکرد بعدی ناظر بر نظام مسائل پویایی ملی و محلی است تا شرایط به سمت و سویی برود تا اولویت‌های مهم در دستور کار کمیسیون و صحن قرار گیرد. همچنین در نظر گرفته شده است تا معماری نظام قانونگذاری یکپارچه‌سازی قوانین کشور و کمک به تنقیح صورت گیرد که این در طی ۲.۵ تا ۴ سال با تفاهم دولت، قوه قضائیه و شورای نگهبان ممکن است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه یکی از رویکردهای ۱۴گانه مرکز پژوهش‌ها بازنگری آیین‌نامه داخلی مرکز است، اظهار داشت: در نظر داریم ۱۴ سامانه راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم افکارسنجی و داده‌سنجی را محقق کرده، هوشمندسازی فرآیندها، سیاست‌های پژوهش و قانونگذاری و اجرایی سازی نیز در دستور کار است.

زاکانی افزود: حکمرانی مردمی با ایجاد نقش‌آفرینی عموم مردم، نقش‌آفرینی فعال مرکز پژوهش‌ها برای تنظیم دستورکار مجلس و انتشار و ترویج گفتمان‌سازی و اجتماعی‌سازی محتواهای موثر متناسب با نیازهای تقنینی و نظارتی و نیز توسعه شایستگی‌ها و ارتقاء دانش شبکه همکاری‌ها از جمله رویکردهای تحولی مرکز است.

وی گفت: پیش از این ۳۶ گروه در مجموعه مرکز فعال بودند که در دوره جدید ۱۱ گروه به آن اضافه شده است.

نماینده مردم قم در مجلس بیان کرد: در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و باید بتوانیم راه نویی را با همگرایی شروع کنیم.

زاکانی تصریح کرد: ما مفتخریم ۱۴ رویکرد تحولی را دنبال می کنیم و آنچه به عنوان فعالیت اثرگذار مجموعه است را بتوانیم برای مجلس بهره‌مند کنیم و خدمتگذار شایسته ای باشیم.


 

کد خبر 5128896 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی مرکز پژوهشهای مجلس مجلس شورای اسلامی صحن مجلس حسن روحانی محمد باقر قالیباف محمد جواد ظریف محمدجواد ظریف لایحه بودجه ۱۴۰۰ رزمایش اقتدار ۹۹ هیئت دولت ایالات متحده امریکا نیروی زمینی ارتش سعید خطیب زاده اسحاق جهانگیری کمیسیون تلفیق مرکز پژوهش ها نقش آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود

به گزارش جماران؛ علی ربیعی، وزیر اسبق کار نوشت:

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

امروز، رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی  و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.

ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت. 

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

دیگر خبرها

  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور