Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: عمده بیماران کرونایی بعد از ترخیص از بیمارستان به خدمات سلامت روان اعم روحی و روانی نیاز دارند که ارایه این خدمات خیلی کم رنگ است.

به گزارش ایمنا، بیژن خراسانی روز شنبه در نشست خبری که در محل معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد، اظهار کرد: عمده کسانی که به دلیل ابتلاء به بیماری کرونا در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند و به خصوص عمده افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند، بعد از ترخیص نیاز به ارائه خدمات توانبخشی دارند که ارائه این خدمت خیلی کم رنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمادگی دانشگاه علوم بهزیستی برای ارائه خدمات توانبخشی و روانپزشکی

وی ادامه داد: در نامه‌ای به وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و به خصوص سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران، آمادگی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی برای ارائه خدمات توانبخشی، روان پزشکی و روان شناسی اعلام شد.

خراسانی گفت: افراد ترخیص شده از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها به ۲ نوع خدمت نیاز دارند که شامل توانبخشی و بسته‌های روحی و روانی در قالب مشاوره است که باید به آنان ارائه شود.

معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی افزود: بیمارستان رفیده که تنها بیمارستان توانبخشی کشور است، در مرحله اول می‌تواند ۵۰ درصد ظرفیت خود را به بیماران پست کووید - ۱۹ اختصاص دهد.

وی خاطرنشان کرد: بیماران کرونایی برای دریافت خدمات روحی و روانی می‌توانند به بیمارستان روان پزشکی رازی نیز مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: یک بخش در بیمارستان رازی راه اندازی شده و لوازم و تجهیزات مربوط مهیا شده تا بیماران پست کووید - ۱۹ که دچار مشکلات روحی و روانی شدند و یا بیماران روحی و روانی که مبتلا به کرونا شدند و بعد از کرونا هم نیاز به خدمات قبلی دارند، می‌توانند در بیمارستان رازی بستری و خدمات لازم را دریافت کنند.

منبع: ایرنا کد خبر 470286

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا بیمارستان رازی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی سلامت روان درمان بیماران کرونایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم بهزیستی روحی و روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما