Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک مدیرعامل بنیاد فرهنگی مهدی موعود عجل الله تعالی کرمان با مدیرکل صداوسیمای مرکز استان در خصوص ایجاد رویکرد جدید در ترویج فرهنگ مهدویت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حجت الاسلام مهدی عرب پور، شنبه(4 بهمن) در نشست با مدیرکل صداوسیمای مرکز استان در خصوص ایجاد رویکرد جدید در ترویج فرهنگ مهدویت با اشاره به اینکه بنیادفرهنگی مهدی موعود عجل الله تعالی هیچ ردیف بودجه مستقلی ندارد؛ افزود: مهدویت یکی از اصلی ترین مسائل است که دشمن برای آن برنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرعامل بنیادفرهنگی مهدی موعود عجل الله تعالی استان کرمان به هدف گیری دو بال مهم شیعه یعنی «عاشورا» و«مهدویت» توسط دشمنان اشاره کرد و افزود: در زمینه {عاشورا} شهادت اما جوشش خون شهید کار دیگری کرد از جمله اینکه جریان شهادت شهید سلیمانی کلاً به نفع بیداری{ملت ها} رقم خورد.

 

 

وی با افزودن این مطلب که خون شهید از بدو اُحُد تاکنون یاری گر اسلام بوده است؛ اظهار کرد: در مورد مهدویت اما دشمن با شبهه افکنی، تخریب و...کار می کند لذا مؤثرین حوزه فرهنگ باید درباره مهدویت سنگ تمام بگذارند و کار بیشتری انجام بدهند.

 

 

حجت الاسلام عرب پور با ابراز تأسف از این موضوع که بعضی از مباحث فرهنگی هنوز به صورت سنتی دنبال می شود؛ این شیوه را باعث عقب افتادن جامعه از مباحث دینی و فرهنگی دانست.

 

 

وی در ابتدای سخنان خود گزارشی اجمالی از فعالیت های انجام شده و در دست اقدام بنیاد ارائه کرد.

 

 

احمد علیرمضانی، مدیرکل صداوسیمای مرکز استان هم در این نشست با تصریح به این مطلب که در دوران مسئولیت آنچه در کارنامه کاری هر یک از ما می ماند همان است که برای دین و مهدویت انجام می شود؛ بر آمادگی صداوسیمای مرکز استان در زمینه ترویج بیش از پیش مباحث مهدویت تأکید کرد.

 

 

وی اختصاص برنامه رادیویی« گل نرگس» را در همین راستا خواند و افزود: مباحث مهدویت نیاز به تفاهم نامه و این دست از مسائل ندارد زیرا کسی که ادعای شیعه گری دارد باید در این مباحث کار کند.

 

 

علیرمضانی از مدیرعامل بنیادفرهنگی مهدی موعود عجل الله تعالی استان درخواست کرد ظرفیت های موجود بنیاد برای استفاده در صداوسیما را احصا و معرفی کند زیرا اراده مدیریتی این رسانه بر ارتقاء مسائل دینی است.

 

 

در این نشست همچنین موافقت شد: نشست مشترکی با برنامه سازان و کارگردانان در زمینه برنامه های مهدوی برگزار شود.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: صداوسیمای کرمان مهدویت مهدی موعود عجل الله تعالی صداوسیمای مرکز استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/بازدید بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر از نمایشگاه در سال ۱۴۰۲
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد