Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مرتضی عسگری روز شنبه در نشست با خبرنگاران گفت: در سال‌های گذشته به‌ منظور کاهش هزینه‌ها، عرضه سریع و مناسب کالا و خدمات، تاکید بسیاری بر رونق بخشی به کسب‌وکارهای اینترنتی وجود داشت که با شیوع ویروس کرونا این موضوع بیش‌ از پیش مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی به‌صورت جدی دنبال می‌شود، افزود: حفظ امنیت این فضا و جلوگیری از انتشار اطلاعات مشتریان و نقض حریم خصوصی آنان از مهمترین موضوعاتی است که برای حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی در دستور کار پلیس فتا قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت افزایش سطح سواد رسانه‌ای مردم برای مقابله با شیوه‌های کلاهبرداری‌های در کسب‌وکارهای اینترنتی تصریح کرد: برخی با راه‌اندازی صفحات مجازی، ارائه رضایتمندی‌های جعلی از مشتریان، افزایش اعضای به صورت جعلی و دیگر اقدامات اغواکننده، سرمایه‌های مردمی را جذب کرده و اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

عسگری یادآور شد: در حال حاضر راه‌اندازی صفحه‌های مجازی و فروش کالا در این فضا افزایش‌یافته است و در صورتی ‌که ایجادکنندگان این صفحات در ارائه خدمات مرتکب جرم شوند، به ‌عنوان کسب‌وکار غیرقانونی شناخته شده و با هماهنگی مراجع قضایی با آن‌ها برخورد می‌شود.

کارشناس مسئول اداره امور اصناف سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این نشست با اشاره به فعالیت ۲۴ شرکت تولید محصول و بازاریابی الکترونیکی در کشور افزود: از مجموع این شرکت‌ها، تاکنون چهار شرکت تولید محصول و بازاریابی شبکه‌ای در استان مجوز فعالیت را دریافت کرده‌اند که با لغو مجوز فعالیت یکی از این شرکت‌ها، هم‌اکنون سه شرکت فعالیت خود را در استان ادامه می‌دهند.

علی بهداروند با بیان اینکه شرکت‌های تولیدی برای فعالیت در فضای مجازی و بازاریابی شبکه‌ای باید علاوه بر اخذ نماد اعتماد الکترونیک، پروانه کسب را نیز از اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی دریافت کنند، افزود: هر شرکت برای ادامه فعالیت خود در شهرستان‌ها نیز نیازمند دریافت مجوزهای جداگانه از سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها است.

وی مشکل عمده مراجعه‌کنندگان به فروشگاه‌های اینترنتی و بازاریابی‌های شبکه‌ای در چهارمحال و بختیاری را پرداخت وجه در قبال حق عضویت و حضور در باشگاه مشتریان عنوان کرد و گفت: بر اساس اعلام مرکز امور اصناف و بازرگانان کشور، شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای که در فضای مجازی کالاهای خود را به فروش می‌رسانند، در صورت عرضه کالا و خدمات در حوزه‌های بیمه، گردشگری، سلامت، باشگاه‌های مشتریان و تخفیف‌های گروهی، مرتکب تخلف شده‌اند و این شرکت‌ها مجوزی برای دریافت مبلغ در این زمینه‌ها را ندارند و ارائه خدمات چند سطحی آن‌ها غیرقانونی است.

بهداروند بر ضرورت افزایش آگاهی و اطلاعات عموم مردم در رابطه با چگونگی فعالیت شرکت‌های تولید و عرضه محصولات اینترنتی و بازاریابی‌های شبکه‌ای نیز تأکید و تصریح کرد: مردم پیش از سرمایه‌گذاری در این شرکت‌ها و شبکه‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه‌های اینترنتی دبیرخانه نظارت بر عملکرد شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای و کسب‌وکارهای مجازی به نشانی http://www.easnaf.ir ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به نشانی http://www.ecommerce.gov.ir و سامانه اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی به نشانی https://ecunion.ir فهرست آخرین مجوزهای صادر شده در این رابطه را مشاهده کنند.

کارشناس مسوول اداره امور اصناف سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یادآور شد: سامانه پیامکی به شماره ۳۰۰۰۶۰۸۲ نیز برای پاسخگوی سؤالات مردمی در این زمینه راه‌اندازی شده است.

وی همچنین به افزایش تقاضای خرید در فضای مجازی در پی شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: به‌منظور کاهش مراجعات فیزیکی "نرم افزار(اپلیکشین) همه‌کارا" با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد و اصناف مختلف در این نرم‌افزار با تضمین خدمات، محصولات خود را به مشتریان عرضه می‌کنند.

برچسب‌ها صنعت و معدن و تجارت کسب و کارهای اینترنتی چهارمحال وبختیاری فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن و تجارت کسب و کارهای اینترنتی چهارمحال وبختیاری صنعت و معدن و تجارت کسب و کارهای اینترنتی چهارمحال وبختیاری فضای مجازی اخبار کنکور کسب وکارهای اینترنتی چهارمحال و بختیاری بازاریابی شبکه ای معدن و تجارت شرکت ها فضای مجازی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست